29 / 04 / 2024

Honda City'de 2022'nin son indirimi! Araba alacaklar dikkat! İşte Honda City 18 Aralık 2022 fiyat listesi...

Honda City'de 2022'nin son indirimi! Araba alacaklar dikkat! İşte Honda City 18 Aralık 2022 fiyat listesi...

Honda City'de Kasım ayına göre fiyatlar 21 bin 500 lira düştü. Peki Honda City Aralık fiyatı kaç lira oldu? Honda City en ucuz ne kadar? İşte Honda City 18 Aralık 2022 fiyat listesi...



Honda City, güçlü ve dinamik dış tasarımı, konfor arayanlara geniş iç mekânı ve üstün Honda teknolojileriyle dikkatleri çekiyor. Yeni Honda City, sportif detayları ve modern çizgileriyle araba alacakları cezbediyor. 

Sportif ön ve arka tampon tasarımıyla eşsiz, şık çift renk alaşımlı jantlarıyla göz alıcı, LED ön ve arka farlarıyla
prestijli bir sürüc ve yolculuk imkanı sunan Honda City, en ideal
sıcaklığı ayarlayan otomatik kliması, 8 inç multimedya sistemi ve Apple CarPlay özellikleriyle ön plana çıkıyor.

Honda City de 2022 nin son indirimi! Araba alacaklar dikkat! İşte Honda City 18 Aralık 2022 fiyat listesi...

Honda mühendisliği tarafından geliştirilen verimli i-VTEC motor ile yakıt tasarrufu ve eşsiz bir güç sağlayan Yeni City ailesi, CVT şanzımanıyla da performansı katlıyor. Yakut kırmızı, magnezyum gri, platin beyaz ve altın kahverengi olamk üzere 4 farklı renge sahip araç, L şekilde kurgulanan Tam LED ön farlar, 3 boyutlu yapıda ve oldukça sportif bir arka far aydınlatması ile uzun yolda güvenlik desteğini üst seviyeye taşıyor. 

Ergonomik koltuk tasarımı ve 519 litrelik bagaj hacmiyle sürüş ve yolculuk kalitesini artıran araç, Executive ve Elegance olmak üzere 2 farklı versiyonla sunuluyor. İşte versiyonların özellikleri:

Honda City de 2022 nin son indirimi! Araba alacaklar dikkat! İşte Honda City 18 Aralık 2022 fiyat listesi...

Honda City Executive, Anahtarsız Giriş ve Çalıştırma Sistemi, Otomatik Kliması, Alüminyum Alaşımlı Jantları, 8 inç Dokunmatik Renkli Multimedya Ekranı, Geri Görüş Kamerası, Apple CarPlay özelliği, Yokuş Kalkış Desteği, LED Ön Farları, Sabitleyici, Android Auto sistemi, LED Ön Sis Farları, Deri Direksiyon özellikleri ile alıcılarını bekliyor. 

Honda City Elegance versiyonu ise Alüminyum Alaşımlı Jantlar, 8inç Dokunmatik Renkli Multimedya Ekranı, Yokuş Kalkış Desteği, Geri Görüş Kamerası, Apple CarPlay, Android Auto, Deri Direksiyon özelliklerine sahip. 

HONDA CİTY 100 KİLOMETREDE NE KADAR YAKIT TÜKETİR? YAKIT TÜKETİMİ DÜŞÜK MÜ? 

Şehir içi yaklaşık: 100 km 7.80 litre yakıt tüketimi
Şehir dışında yaklaşık: 100 km 5.20 litre yakıt tüketimi

Peki Honda City Aralık fiyatı kaç lira oldu? Honda City en ucuz ne kadar? İşte Honda City 18 Aralık 2022 fiyat listesi...


Geri Dön