27 / 04 / 2024

Proje geliştirme danışmanlığı

Proje geliştirme danışmanlığı

Arsa temini çok önemli bir problem olduğu için müteahhitlerin önceliği, satılabilecek bir proje geliştirmekten, mevcut arsanın elverdiği projenin geliştirilmesine kaymış durumda. Peki Proje geliştirme danışmanlığı müteahhitlere ne fayda sağlar?

Sarphun Project Marketing Emlak Danışmanlığı Proje Geliştirme Paz.İnş.Taahhüt San.Ve Tic.A.Ş. kuruldu!

Sarphun Project Marketing Emlak Danışmanlığı Proje Geliştirme Paz.İnş.Taahhüt San.Ve Tic.A.Ş. bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Onur Atalay tarafından kuruldu.

Ftg Emlak Geliştirme Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ftg Emlak Geliştirme Danışmanlık Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hermann Wıeser tarafından kuruldu.

Koçuklar İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Koçuklar İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Koçuk ve Ramazan Koçuk ortaklığında kuruldu.

Pratibha Proje Geliştirme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Pratibha Proje Geliştirme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Enis Mirhan tarafından kuruldu.

Rebus Proje Geliştirme Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rebus Proje Geliştirme Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Murat Baran Korukluoğlu tarafından kuruldu.

Arn Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arn Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Mehmet Selçuk Aran tarafından kuruldu.

Derinler Proje Geliştirme Danışmanlık Ve Yazılım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Derinler Proje Geliştirme Danışmanlık Ve Yazılım Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 600 bin TL sermaye bedeli ile Aylin Kenar tarafından kuruldu.

Ssm Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Danışmanlık Ve Proje Geliştirme Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ssm Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Danışmanlık Ve Proje Geliştirme Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kemal Kösoğlu tarafından kuruldu.

Konveks Gayrimenkul İş Geliştirme Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Konveks Gayrimenkul İş Geliştirme Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi Arnavutköy’de 100 bin TL sermaye bedeli  ile Hikmet Polat, Serdar Güler, Levent Polat tarafından kuruldu.

Future Invest Global Proje Geliştirme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Future Invest Global Proje Geliştirme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Tunç İnsel, Zafer Ergün, Ahmet Hamza Akıncı, Ahmet Şevket Kocaoğlu, Can Berkay Sporcu, Phılıppe Yves El Fassy ve Akın Algül ortaklığında kuruldu.

Ekd Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekd Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Sampaş Holding Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Yalıçiftlik Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Yalıçiftlik Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Koçer tarafından kuruldu.

Gaven Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gaven Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Pekel ve Ömer Fahir Şen ortaklığında kuruldu.

Proje geliştirme danışmanlığı Haberi

Proje geliştirme danışmanlığı

İşim gereği birçok müteahhit ile bir araya gelme ve projelerini inceleme fırsatım oluyor. Ancak belirli bir ölçeğin altında olan özellikle de gayrimenkul işine bir yan faaliyet olarak girenlerde gördüğüm bir ortak eksiklikten bahsetmek istiyorum bugün; gerçekleştirmek istedikleri projenin olabilecek en iyi alternatif olup olmadığını ve karlılığını detaylı bir şekilde hesaplamamış olmaları… Ülkemizde bildiğiniz üzere arsa temini çok önemli bir problem olduğu için müteahhitlerin birinci önceliği, satılabilecek bir proje geliştirmekten, mevcut arsanın elverdiği projenin geliştirilmesine kaymış durumda. Maalesef bu tercihin belirli kategorilerde ciddi bir gayrimenkul stoku yarattığını artık hemen herkes kabul ediyor. Bu duruma yol açan başlıca faktörler;


Belediyelerin planlama yaparken ekonomik gerekliliklerden hareket etmemeleri,

Arsaların mevcut imar durumunun değiştirilmesi sürecinin çok uzayabilmesi,

Proje geliştirilmesi süreci geciken arsaların imar değişikliği risklerine açık hale...