21 / 05 / 2024

Proje Koordinasyon Birimi istanbuldaki okulları yıkacak mı

Proje Koordinasyon Birimi istanbuldaki okulları yıkacak mı

Depreme karşı İstanbul'daki okulların yeniden yapımını gerçekleştiren İstanbul Valiliği Proje Koordinasyon Birimi (İPKB), 3'ü engelli okulu olmak üzere 28 okulu daha yıkıp yeniden yapacak.

TİKA, Afganistan'da son 15 yılda 1300'ü aşkın proje hayata geçirdi!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) Kabil Koordinatörü Zühtü Çal, TİKA olarak Afganistan genelinde 2005'ten itibaren 1300’ü aşkın proje ve faaliyet gerçekleştirdiklerini belirtti.

Ali Yerlikaya: İstanbul'da 77 sorunsuz arsa var!

İstanbul Proje Koordinasyon Birimi'nin 1999 öncesindeki başta eğitim kurumları, okullar olmak üzere bütün kamu binalarının yıkılıp yeniden yapılması veya güçlendirilmesi amacıyla 2006'da kurulduğunu hatırlatan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya "İstanbul'da 77 sorunsuz arsa var" dedi.

İstanbul Valiliği'nden kamu binalarının güçlendirilmesi için ihale daveti!

İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi'nin (İPKB) İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi'ne (İSMEP) göre İstanbul'da yer alan kamu binalarının güçlendirilmesiyle ilgili ihale daveti Resmi Gazete'de yayımlandı.

GMW Mimarlık’tan global projeler için tasarım yönetimi ve koordinasyon hizmeti!

GMW Mimarlık mimari proje üretimi dışında, pek çok uluslararası proje grubuna yönetim ve koordinasyon konularında danışmanlık hizmeti vererek Türkiye’de benzeri olmayan bir başarıya imza atıyor…

Bayrampaşa Kaymakamlık binası yıkılıp yeniden yapılacak! 

İstanbul Valiliği Proje Koordinasyon Birimi tarafından 1 Temmuz 2019’da hazırlanan “Bayrampaşa Kaymakamlık binası depremsellik analizi” raporunda Bayrampaşa Kaymakamlık binası için ıkılıp yeniden yapılması” önerisi sunuldu...

TİKA 28 yılda 5 kıtada yaklaşık 30 bin proje gerçekleştirdi!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkan Vekili Serkan Kayalar, Başkanlığın dünyanın dört bir yanında çeşitli alanlarda yürüttüğü çalışmalara ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 60 ülkedeki 30 bin proje ve faaliyet gerçekleştirdiğini belirtti...

Tekirdağ Büyükşehir'den Türkiye Bina Deprem Yönetmenliği Eğitimi!

Çalışmalarına devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Etüt ve Projeler Dairesi Başkanlığı tarafından Proje Kontrol Birimi personeline yönelik "Türkiye Bina Deprem Yönetmenliği" eğitimi verildi.

İstanbul'daki 7 ilçede 9 okul yenilenecek!

Türkiye Cumhuriyeti İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi, Eğitim yapılarının yeniden yapım inşaatı sözleşme paketi kapsamında Fatih, Bağcılar, Sarıyer, Bakırköy, Gaziosmanpaşa, Kadıköy ve Üsküdar'da bulunan 9 okulu yeniden inşa ettirecek.

İstanbul'daki kamu binaları depreme hazır!

İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi Direktörü Elgin: "Bugüne kadar 978 bina güçlendirilirken, 310 bina yeniden inşa edildi. Toplamda bin 288 kamu binası depreme karşı hazır hale getirilmiş oldu" dedi.

Beylikdüzü Afete Hazır lansmanı 3 Mart'ta!

Beylikdüzü Belediyesi tarafından Afet Yönetim Sistemi oluşturuldu. Afet Yönetim ve Koordinasyon Birimi, 3 Mart'ta World Point’te Beylikdüzü Afete Hazır lansmanı gerçekleştirecek.

Folkart Yapı Proje Koordinasyon Müdürü Elzem Sül evlendi!

Folkart Yapı Proje Koordinasyon Müdürü Elzem Sül, Fırat Bolat ile dün akşam evlendi. Çiftin nikahı töreni Moda Deniz Kulübü'nde kıyıldı.

Elzem Sül bu akşam evleniyor!

Folkart Yapı Proje Koordinasyon Müdürü Elzem Sül, Fırat Bolat ile bu akşam kıyılacak nikah ile dünya evine giriyor. Çiftin nikahı töreni Moda Deniz Kulübü'nde gerçekleştirilecek.

Folkart Yapı Proje Koordinasyon Müdürü Elzem Sül evleniyor!

Folkart Yapı Proje Koordinasyon Müdürü Elzem Sül, Fırat Bolat ile 22 Eylül Perşembe günü kıyılacak nikah ile dünya evine giriyor. Çiftin nikahı töreni Moda Deniz Kulübü'nde gerçekleştirilecek.

Proje Koordinasyon Birimi istanbuldaki okulları yıkacak mı Haberi

Proje Koordinasyon Birimi istanbuldaki okulları yıkacak mı

Olası bir depreme karşı İstanbul'daki okulların yeniden yapımını gerçekleştiren İstanbul Valiliği Proje Koordinasyon Birimi (İPKB), 3'ü engelli okulu olmak üzere 28 okulu daha yıkıp yeniden yapacak. Okulların yaklaşık olarak 200 milyon TL'ye mal olması bekleniyor. Okullar tamamlandığında 926 derslikte 33 bin 72 öğrenci güvenli şekilde eğitim imkânına kavuşacak. Engelli çocuklar için yapılacak okulların tasarımlarında, farklı bina ve donanım özelliklerine yer verilecek. Okullar, çocukların hem eğitim, hem de fiziki gelişimlerini sağlayacak cihazlarla...