01 / 05 / 2024

proje sancaktepe mahal

proje sancaktepe mahal

İstanbul'da yükselen Mahal Sancaktepe, bölgede yapılan hastane, metro ve Ar-Ge merkezi ile kazanç vaad ediyor. Denge Yapı tarafından İstanbul Sancaktepe'de inşa edilen Mahal Sancaktepe, otururken kazanmak isteyenlere fırsat sunuyor. 1+1 dairelerin fiyatla

Metrolife projesi kalitenin yeni adresi oldu!

Sinpaş tarafından Sancaktepe'de hayata geçirilen Metrolife projesi bölgenin değerine değer katmaya devam ediyor. Proje, Sancaktepe’de “kalitenin yeni adresi” olarak öne çıkıyor.

Gedizler Evre 2'de hemen tapu, hemen yaşam!

Gedizler Yapı imzası ile hayaya geçirilen Evre 2 projesi hemen tapu, hemen yaşam fırsatı sunuluyor. Proje, Sancaktepe’de Metro’ya sadece 500 metre uzaklıkta bulunuyor...

Muhit Sancaktepe Suryapı Evleri iletişim!

Muhit Sancaktepe projesi toplam 217 daire ve 12 adet dükkandan oluşuyor. Proje, Sancaktepe'de Sur Yapı imzasıyla yükseliyor...

Dumankaya Mozaik konut satış listesi!

Dumankaya Mozaik Sancaktepe'de daireler 1+0'dan 3+1'e kadar farklı tipte tasarlandı. Proje Sancaktepe Metrosu'na 2 dakikalık mesafede bulunuyor. İşte Dumankaya Mozaik konut satış listesi...

Sancaktepe Dumankaya Mozaik fiyatlar!

Sancaktepe Dumankaya Mozaik fiyatlar dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı değişiyor. Dumankaya İnşaat imzası ile yükselen proje Sancaktepe Metrosu'na 2 dakikalık mesafede bulunuyor.

Dumankaya Mozaik Sancaktepe Pas Geç kampanyası!

Dumankaya Mozaik Sancaktepe Pas Geç kampanyası başladı. Dairelerin 1+0'dan 3+1'e kadar farklı tipte dizayn edildiği proje Sancaktepe Metrosu'na 2 dakikalık yakınlıkta bulunuyor.

Sancaktepe Dumankaya Mozaik Rezidans fiyat!

Dairelerin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje Sancaktepe Metrosu'na 2 dakika uzaklıkta bulunuyor. Sancaktepe Dumankaya Mozaik Rezidans fiyat listesine göre 1+0'larda 176 bin TL'den başlıyor.

Dumankaya Mozaik Sancaktepe daire fiyatları!

Dumankaya Mozaik Sancaktepe daire fiyatları 3+1'lerde 526 bin TL'den başlıyor. Tamamının 2017 yılı Nisan ayında teslim edileceği proje Sancaktepe Metrosu'na 2 dakika yakınlıkta bulunuyor.

Dumankaya Mozaik kampanyası için bugün son gün!

Dumankaya Mozaik kampanyası için bugün son gün. Teslimlerin 2017 yılı Nisan ayında gerçekleşmesi öngörülen proje Sancaktepe Metrosu'na 2 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor.

Sancaktepe Dumankaya Mozaik ev fiyatları!

Sancaktepe Dumankaya Mozaik ev fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Teslim tarihi Nisan 2017 olarak belirlenen proje Sancaktepe Metrosu'na 2 dakika uzaklıkta inşa ediliyor.

Dumankaya Mozaik lokasyon bilgileri!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede 799 adet daire yer alıyor. Dumankaya Mozaik lokasyon bilgileri kapsamında proje Sancaktepe Metrosu'na 2 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Resim İstanbul Orman ne zaman teslim?

Ortadoğu Grup imzasıyla yükselen projede 2+1'ler için taksitler 2500 TL'den başlıyor. Proje Sancaktepe'de Samandıra - Kartal bağlantı yolu üzerinde bulunuyor. Peki Resim İstanbul Orman ne zaman teslim?

Resim İstanbul Orman'da avantajlı satışlar devam ediyor! Teslimler 2016'da!

Teslimlerin 2016 yılının Eylül ayında yapılacağı Resim İstanbul Orman projesinde yer alan daireler için avantajlı ödemeler ve satışlar devam ediyor. Proje; Sancaktepe'de inşa ediliyor.

proje sancaktepe mahal Haberi

proje sancaktepe mahal
Sancaktepe'de 2015 yılında metronun faaliyete geçmesi, Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin hizmete girmesi ve Ford- Otosan'ın en büyük Ar-Ge merkezinin açılmasıyla birlikte projenin prim potansiyelinin artması bekleniyor. Ev teslimlerinin yeni yılda başlayacağı proje, ödeme alternatifleriyle ilgi görüyor. 


5 FARKLI TİPTE DAİRE 

Mahal Sancaktepe'de 1+1 dairelerin fiyatı 139 bin liradan başlıyor. Projeden şimdi daire alanların 2 kere kazanacağını söyleyen Denge Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Bayram, "Hem konforlu bir ev almış hem de kazançlı bir yatırım yapmış olacaklar. Bulunduğumuz lokasyonun kamu ve özel sektör yatırımları sayesinde prim potansiyeli hızla artıyor" dedi. 15 bin 640 metrekare arazi üzerinde inşa edilen Mahal Sancaktepe projesi, her biri 9 katlı 6 bloktan ve 306 daireden oluşuyor. Projede tek tip 1+1, 3 tip 2+1 ve tek tip...