04 / 05 / 2024

Projebeyaz eni konut proje

Projebeyaz eni konut proje

Amerikanın 2. en büyük gayrimenkul firması olan Lennar Homes USA ile aracısız konut satışını sağlayan Projebeyaz Cityscape Turkey Fuarı'nda ilk gün Orlando, Florida ve Arizona'da yaklaşık 350 bin dolarlık 7 satış gerçekleştirdi.

TOKİ'den Ankara'ya 212 yeni konut geliyor!

eni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Güdül 2021 projesinin ihalesini bugün E İhale yöntemiyle gerçekleştirecek.

Samsun'da 11 bin 539 konut projesi hayata geçiriliyor!

Türkiye'nin 80 vilayeti ile Samsun'un da bu hizmetlerden payına düşeni aldığını belirten Erdoğan, Samsun'a son 18 yılda toplam 30 milyar TL'yi geçen yatırım yaptıklarını belirtti. Erdoğan, Samsun'da 11 bin 539 konut projesinn de hayata geçirildiğini belirtti.

Helis Yapı Avrupa'da konut inşa edecek!

Projebeyaz Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uzun, yaptığı açıklamada Helis Yapı ile Avrupa'da konut, Afrika'da eğitim, sağlık ve endüstriyel projeler inşa edeceklerini söyledi.

Konut almak için en doğru zaman!

Emlak Konut son 15 günde Ankara, İzmir ve Gebze’de değeri 6 milyar lirayı bulan konut projesini satışa sundu. Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, “Piyasanın hızlı hareket etmeye ihtiyacı var. Biz de üzerimize düşeni yapıyoruz. " dedi.

Bankacılık sektörü konut kredisi faizlerinde üzerine düşeni yapıyor!

HSBC Türkiye Genel Müdürü Selim Kervancı, "Bankacılık sektörü bence üzerine düşeni yapıyor. En son geçtiğimiz bir iki hafta içerisinde özellikle konut kredilerinde yapılan faiz indirimleri bence bunun güzel bir örneği." dedi.

E.C.A Slim duş başlıkları ile beğeni kazanıyor!

Ürünlerinde ileri teknoloji, fonksiyonellik ve estetik görünümü bir araya getiren E.C.A, lüks konut projeleri ve oteller için geliştirdiği Slim duş başlıkları ile beğeni kazanıyor.

Projebeyaz'dan Cityscape Turkey'in ilk gününde 7 satış!

Amerikanın 2. en büyük gayrimenkul firması olan Lennar Homes USA ile aracısız konut satışını sağlayan Projebeyaz Cityscape Turkey Fuarı'nda ilk gün Orlando, Florida ve Arizona'da yaklaşık 350 bin dolarlık 7 satış gerçekleştirdi.

Flora Şehir projesi beğeni topluyor!

Konya'nın gelişen en değerli bölgesinde yükselen Flora Şehir projesi sosyal özellikler ve geniş daire seçenekleriyle beğeni topluyor. Projede 2+1 ve 3+1 dairelerin standart, teraslı ve bahçeli konut seçenekleri bulunuyor.

TOKİ projeleri Beyşehir'de konut açığını kapatacak!

Beyşehir'de giderek artan konut açığını, hayata geçirilecek TOKİ projelerinin kapatacağı belirtildi. Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, "Konut açığını kapatabilmek için belediye olarak üzerimize düşeni yapıyoruz" dedi.

Foresta Balat, 9 ayda Bursa'nın en çok beğenilen ilk üç konut projesi arasına girdi!

Hem lokasyon hem de farklı özellikleriyle beğeni toplayan konut projesi Foresta Balat, Balat mahallesinin prestijli yaşam alanı olacak. Projenin görücüye çıkan örnek blok ve daireleri kıskandırıyor.

En çok hatırlanan konut markası 'Ağaoğlu' oldu!

Hitay Yatırım Holding firmalarından Türkiye'nin en büyük izinli veritabanına sahip online araştırma şirketi DORinsight, 'Konut Reklamları Beğeni Araştırması' gerçekleştirdi. Sonuçlara göre en çok hatırlanan konut markası Ağaoğlu oldu...

En çok hafızada kalan konut reklamı Ağaoğlu İnşaat'ın!

Dorinshigt şirketi tarafından gerçekleştirilen "Konut Reklamları Beğeni Araştırması" kapsamında katılımcılara son dönemde reklamını gördükleri ilk 3 konut markası soruldu. 10 katılımcıdan 8'i bu soruya Ağaoğlu yanıtını verdi...

Dreampark projesi büyük beğeni topluyor!

Halil Avcı İnşaat'ın müşteri taleplerini göz önüne alarak hayata geçirdiği Dreampark projesi büyük beğeni topluyor. Daha temel atılmadan konut almak isteyenler satış ofisine yoğun ilgi gösteriyor...

Projebeyaz eni konut proje Haberi

Projebeyaz eni konut proje

Projebeyaz Cityscape Fuarı'nda Amerika'da ilk gün Orlando, Florida ve Arizona'da yaklaşık 350 bin dolarlık 7 satış yaptı.


Konut alıcıları firmayla direk iletişime geçebiliyor

Projebeyaz Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık ve Firma Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uzun, Amerika'dan iyi bir ev almak için öncelikle iyi bir danışmanlık gerektiğini, hangi amaçla konut alınacağını ve ABD vergi kanunlarını bilmek gerektiğini vurguluyor. 


İnşaat firması ile konut alıcılarını direk masaya oturttuklarını söyleyen Murat Uzun yeni projelerin de yolda olduğu bilgisini verdi. Amerika'dan kolayca ev sahibi olmanın avantajını sunan Projebeyaz Türkçe hizmet sağlayarak iletişimi kolaylaştırıyor.


Yeni projeler yolda

İstanbul'da Kartal lokasyonunun değerleneceğini ve yeni projeler için bu bölgede ağırlık vereceklerini açıklayan Murat Uzun, insan odaklı çalıştıklarını belirtti. 


www.projebeyaz.com/

Ezgi...