21 / 05 / 2024

Projebeyaz International fuar

Projebeyaz International fuar

Projebeyaz International, 4-6 Şubat 2014 tarihleri arasında 4. kez düzenlenecek olan Cidde Uluslararası Tanıtım ve Seyahat Fuarı ’nda temsil ettiği projelerle Suudi yatırımcılarla buluşmaya hazırlanıyor

Loda Mobilya Çin Mobilya Fuarı'nda yerini alıyor!

Loda Mobilya, dünyanın en büyük mobilya merkezlerinden biri olan Çin’de, dünyanın ikinci büyük mobilya fuarı China International Furniture Fair’de (Ciff) yerini alacak...

Loda Mobilya 7-10 Eylül’de Çin Uluslararası Mobilya Fuarı'nda!

Loda Mobilya, dünyanın en büyük mobilya merkezlerinden biri olan Çin’de, dünyanın ikinci büyük mobilya fuarı China International Furniture Fair’de (Ciff) yerini alacak.

IMIB, Marmomacc 2016 Fuarı'na hazırlanıyor!

IMIB 28 Eylül - 1 Ekim 2016 tarihleri arasında Verona Fiere fuar merkezinde 51’inci kez düzenlenecek ‘Marmomacc 2016, International Trade Fair for Stone Design & Technology’ fuarına hazırlanıyor.

Loda Mobilya, Dubai Index Fuarı’nda yoğun ilgi gördü!

Loda Mobilya, Orta Doğu’da ekonominin kalbinin attığı Dubai’de gerçekleşen ve bölgenin en önemli fuar organizasyonlarından biri olan International Desing Exhibition United Arab Emirates 2016 Fuarı’na katıldı.

Projebeyaz, 10. Gayrimenkul Fuarı'nda Körfezlilerin ilgi odağı oldu!

10. İstanbul Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesinde Projebeyaz, Körfez yatırımcısının ilgi odağı oldu. Türkiye’de lider olmaya aday, Trafiksiz Yaşa! Sloganını vurgulayarak, Bursa projeleri de dâhil ederek dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Projebeyaz Gayrimenkul 10. İstanbul Gayrimenkul Fuarı'na katılıyor!

Projebeyaz Gayrimenkul Danışmalık -10. İstanbul Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 10. İstanbul Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi eş zamanlı olarak 23-24 Nisan tarihlerinde Hilton Convention Exhibition Center'da gerçekleştirilecek.

Demir İnşaat IPS 2016 Fuarı'ndan 17 satış sözleşmesiyle döndü!

Dubai’de düzenlenen International Property Show (IPS) 2016 fuarına katılan Demir İnşaat, fuarda yoğun ilgi gördü. Demir İnşaat, fuardan 17 satış sözleşmesiyle döndü.

Projebeyaz'dan Cityscape Turkey'in ilk gününde 7 satış!

Amerikanın 2. en büyük gayrimenkul firması olan Lennar Homes USA ile aracısız konut satışını sağlayan Projebeyaz Cityscape Turkey Fuarı'nda ilk gün Orlando, Florida ve Arizona'da yaklaşık 350 bin dolarlık 7 satış gerçekleştirdi.

Projebeyaz, Cityscape Türkiye Fuarı'na katılıyor!

Projebeyaz Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık‘tan Türk gayrimenkul sektörü ve emlak danışmanlık firmalarının önünü açacak, Amerika’daki Tük alıcı pazarını büyütecek büyük hamle!

IREXPO Gayrimenkul Fuarı 19-21 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek!

IREXPO, Iran International Real Estate & Investment Exhibition 19-21 Mayıs 2016 tarihleri arasında gerçekleşecektir. Fuarın organizasyonu Elanexpo tarafından yapılmaktadır. Fuarın Türkiye çalışmalarını ise Atılım Fuarcılık yürütecektir.

Helis More, CNR Emlak Fuarı'nda tanıtıldı!

Projebeyaz, grup şirketlerinden Helis Yapı'nın Kartal'da hayata geçirdiği yeni karma projesi Helis More'un ofis ve mağazalarının Türkiye tanıtımı 4-8 Kasım arasında düzenlenen CNR Emlak Fuarı'nda gerçekleşti.

Kartal Helis More projesi CNR Emlak Fuarı’nda tanıtılıyor!

Projebeyaz, bünyesindeki Helis Yapı’nın gerçekleştirdiği 140 milyon lira değerindeki karma projesi Helis More’da yer alan ofis ve mağazaları, CNR Emlak Fuarı 2015’te yatırımcıların beğenisine sunuyor.

Helis More Kartal CNR Emlak Fuarı'nda görücüye çıktı!

Projebeyaz, bünyesindeki Helis Yapı’nın gerçekleştirdiği 140 milyon lira değerindeki karma projesi Helis More’da yer alan ofis ve mağazaları, CNR Emlak Fuarı 2015’te yatırımcıların beğenisine sunuyor.

Projebeyaz International fuar Haberi

Projebeyaz International fuar


Projebeyaz International, bu yıl 4’ncüsü düzenlenecek olan Cidde Uluslararası Tanıtım ve Seyahat Fuarı’na katılıyor. Orta Doğu ülkelerinin yoğun ilgi gösterdiği etkinlik ile ilgili Projebeyaz International Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uzun, “Fuarın ‘Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlığı’ yapan tek firması Projebeyaz International olarak muhteşem manzarası ile Haliç Panorama ile Yalova’nın ihtişamlı termal oteli Yalova Thermal Palace projelerini Suudi yatırımcılarla buluşturuyoruz” dedi.


Türkiye gayrimenkul sektörünü yurtdışında uzun zamandır başarıyla temsil eden Projebeyaz International, 4-6 Şubat 2014 tarihleri arasında 4. kez düzenlenecek olan Cidde Uluslararası Tanıtım ve Seyahat Fuarı’nda temsil ettiği projelerle Suudi yatırımcılarla buluşuyor. Sosyal yaşam alanları ile her beklentiye cevap veren, 1+1, 2+1 ve 3+1 farklı daire seçenekleriyle Haliç Panorama ve  268 yatak kapasitesi ile dört mevsim hizmet veren Yalova Thermal Palace projelerini...