25 / 07 / 2024

Projebeyaz kuveyt fuarı

Projebeyaz kuveyt fuarı

Projebeyaz Kuveyt ve Dubai’deki gayrimenkul fuarlarına katıldı. Geçen hafta Kuveyt ve Dubai’ deki gayrimenkul fuarlarına iki ayrı ekiple katılan Projebeyaz International, fuarlardan yeni bağlantılarla ve ilişkilerini tazelemiş olarak döndü.

Newjoy, Köln Uluslararası IMM Mobilya Fuarı'ndan yeni pazarlarla döndü!

Newjoy, 4. kez katıldığı Köln Uluslararası IMM Mobilya ve Dekorasyon Fuarı’ndan Kuveyt, Almanya, Latin Amerika, Benelux, Fransa, Ukrayna, Moğolistan ve İngiltere gibi ülkelerle yeni iş bağlantıları gerçekleştirerek döndü.

CNR Emlak Fuarı’nı 6 bin 840 yabancı ziyaret etti!

Rusya, İran, Suudi Arabistan, Kuveyt, Katar, Fas, Ortadoğu ülkeleri, Birleşik Arap Emirlikleri başta olmak üzere pek çok ülkeden gelen profesyonel ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği CNR Emlak Fuarı’nı 6 bin 840’ı yabancı olmak üzere toplam 22 bin 884 kişi ziyaret etti.

Onur Park Life İstanbul, Kuveyt Fuarı'nda büyük ilgi gördü!

Onur İnşaat A.Ş. ve Onur Çimento Yapı A.Ş., Kuveyt Uluslararası Gayrimenkul Fuarında Onur Park Life İstanbul projesiyle görücüye çıktı.

Alea Global, CNR Emlak Fuarı’na geliyor!

Kuveyt merkezli ve dünya çapında yatırımları bulunan Alea Global’in kurucuları ünlü Al Duaij ailesinin son kuşak temsilcisi CEO Mr. Al Duaij, Türkiye’deki yatırım fırsatlarını değerlendirmek üzere CNR Emlak Fuarı’na geliyor.

Projebeyaz, 10. Gayrimenkul Fuarı'nda Körfezlilerin ilgi odağı oldu!

10. İstanbul Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesinde Projebeyaz, Körfez yatırımcısının ilgi odağı oldu. Türkiye’de lider olmaya aday, Trafiksiz Yaşa! Sloganını vurgulayarak, Bursa projeleri de dâhil ederek dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Projebeyaz Gayrimenkul 10. İstanbul Gayrimenkul Fuarı'na katılıyor!

Projebeyaz Gayrimenkul Danışmalık -10. İstanbul Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 10. İstanbul Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi eş zamanlı olarak 23-24 Nisan tarihlerinde Hilton Convention Exhibition Center'da gerçekleştirilecek.

Projebeyaz'dan Cityscape Turkey'in ilk gününde 7 satış!

Amerikanın 2. en büyük gayrimenkul firması olan Lennar Homes USA ile aracısız konut satışını sağlayan Projebeyaz Cityscape Turkey Fuarı'nda ilk gün Orlando, Florida ve Arizona'da yaklaşık 350 bin dolarlık 7 satış gerçekleştirdi.

59 ülkeden 1.500 yatırımcı Cityscape Turkey Fuarı'na geliyor!

Suudi Arabistan, Kuveyt, Katar, Avustralya, Kanada, Çin ve Hindistan'ın da aralarında bulunduğu 59 ülkeden bin 500 yatırımcı, "Cityscape Turkey" fuarında tanıtımı yapılacak gayrimenkul yatırım fırsatlarını değerlendirmek için Türkiye'ye geliyor

Projebeyaz, Cityscape Türkiye Fuarı'na katılıyor!

Projebeyaz Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık‘tan Türk gayrimenkul sektörü ve emlak danışmanlık firmalarının önünü açacak, Amerika’daki Tük alıcı pazarını büyütecek büyük hamle!

Alpiş Group Kuveyt'ten yeni anlaşmalarla döndü!

Örnek konut ve iş merkezi projeleriyle Bursa inşaat sektörünün öncü firmalarından olan Alpiş Group, Kuveyt'te düzenlenen 'Cityscape Kuwait Fuarı'ndan yeni anlaşmalarla döndü...

Ulak Group lansman ve fuar turunu tamamladı!

Uluslararası gayrimenkul sektöründe hizmet veren Türkiye’nin lider şirketlerinden Ulak Group Gayrimenkul Şirketler Topluluğu, Kasım ve Aralık tarihleri arasında Katar başta olmak üzere Rusya, Kuveyt, Azerbaycan’da lansman ve fuar turunu tamamladı.

Ulak Group Gayrimenkul lansman ve fuar turunu tamamladı!

Türkiye’nin lider şirketlerinden Ulak Group Gayrimenkul Şirketler Topluluğu, Kasım ve Aralık tarihleri arasında Katar başta olmak üzere Rusya, Kuveyt, Azerbaycan’da lansman ve fuar turunu tamamladı.

Alpiş Group Cityscape Kuwait Fuarı'na katıldı!

Seçkin konut ve iş merkezi projeleriyle Bursa inşaat sektörünün öncü firmalarından olan Alpiş Group, 9-11 Aralık 2015 tarihleri arasında Kuveyt'de düzenlenen Cityscape Kuwait Fuarı'na katıldı.

Projebeyaz kuveyt fuarı Haberi

Projebeyaz kuveyt fuarı

Körfez ülkeleri için gayrimenkulde birinci yatırım bölgesi olan Türkiye’yi Kuveyt ve Dubai fuarlarında temsil eden Projebeyaz International, fuarlardan önemli bağlantılar sağlayarak döndü. Yurt dışı faaliyetlerini yürütmek üzere Projebeyaz çatısı altında yapılandırılan şirket, sırasıyla 7 ve 8 Nisan tarihlerinde başlayan Kuveyt ve Dubai fuarlarına iki ayrı ekiple katılarak, bölgeye verdiği önemi ve gücünü de kanıtlamış oldu. Bireysel yatırımcıların yanı sıra emlak acenteleriyle de temaslarda bulunan Projebeyaz International, mevcut bağlantılarını da sağlamlaştırdı.


Gayrimenkul danışmanlığına kurumsal ve profesyonel bakış açısıyla fark getiren Projebeyaz Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uzun, Körfez ülkelerinden gelen yoğun talebi karşılamaya hazır olduklarını dile getirdi. Ortadoğu’daki pazar paylarının yüzde 15 olduğunu belirten Uzun, önümüzdeki yıl bu oranı yüzde 50’ye çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.


Bire bir görüşme fırsatı


Yaz sezonunda genelde tatil için Türkiye’yi...