04 / 07 / 2024

projesi\'nin

projesi\'nin

Havadanemlak.com ekibi A-Z Yapı'nın Sarıgazi'de inşa ettiği Meritlife Kent Projesi'nin son halini havadan fotoğrafladı

Haliç Tersanesi Bilim Merkezi Projesi’nin detayları belli oldu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı Haliç Tersanesi Bilim Merkezi Projesi’nin detayları belli oldu. İBB tarafından hayata geçirilecek proje onay aşamasında...

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi’nin temeli atıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Varsak-Zerdalilik 3. Etap Raylı Sistem Projesi’nin temeli Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ve Başkan Türel tarafından atıldı.

Kanal İstanbul Projesi'nin ÇED başvuru dosyası meclis gündeminde!

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, Kanal İstanbul Projesi'nin ÇED başvuru dosyasının askı sürecine yönelik iddiaları meclis gündemine taşıdı...

Boğaçayı Projesi'nin ilk etabı bu yıl tamamlanacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Türkiye’nin en önemli projelerinden Boğaçay Projesi'nin ilk etabının bu yıl içerisinde tamamlanacağını söyledi.

Akdeniz Yolu Projesi'nin 2019'da açılması planlanıyor!

Akdeniz Yolu Projesi'nin gelecek yıl açılması planlanıyor. Ordu Valisi Seddar Yavuz, "2019 sonu itibarıyla bu yolu kesinlikle hizmeti açma noktasında kararlılığımız var'' dedi.

Trabzon Katlı Otopark Projesi'nin inşaatı başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Tam Otomatik Katlı Otopark Projesi'nin inşaatına başladı.

Akgedik Yunuskent Projesi’nin ilk etabında sona geliniyor!

Türkiye’nin en prestijli toplu konut projelerinden biri olarak hayata geçirilen 5 bin 500 Konutluk Akgedik Yunuskent Projesi’nin ilk etabında çalışmaların büyük bir kısmı tamamlandı.

Uzundere Kentsel Dönüşüm Projesi'nin kaba inşaatı tamamlanıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ilk kentsel dönüşüm uygulaması olan Uzundere Projesi’nin birinci etabındaki 9 bloktan 7'sinin kaba inşaatı  tamamlandı.

Boğaçayı Projesi'nin ilk etabı 1 milyar TL'ye mal olacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Boğaçayı Projesi'nin Antalya'ya çok büyük bir zenginlik katacağını belirtti.

Ortahisar Tünel Akvaryum Projesi'nin ihalesi yakında!

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, katıldığı Muhtarlar Toplantısı'nda Tünel Akvaryum Projesi'nin 15 gün içinde ihaleye çıkacağını söyledi. 

Kepez Katlı Kavşak Projesi'nin ilk etabı açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin kent ulaşımına büyük katkı sağlayacak olan Kepez Katlı Kavşak Projesi’nin ilk etabı olan Sakarya Kavşağı trafiğe açıldı.

Vadiyaman Projesi'nin yer teslimi yapıldı!

Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu’nun vizyon projeleri arasında yer alan Vadiyaman Projesi'nin yer teslimi yapıldı.

Kanal İstanbul Projesi'nin etüt proje sözleşmesi imzalandı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, Kanal İstanbul Projesi'nin güzergahının netleştirilmesi ve kesitlerinin ortaya konulması için etüt proje sözleşmesinin imzalandığını söyledi.

projesi\'nin Haberi

projesi\'nin

Meritlife Kent'in son hava fotoğrafları için...