18 / 05 / 2024

Promaks bayi ağı

Promaks bayi ağı

Promaks Yazılım Destek Müdürü Aksöz, bilgi ve birikimi tüm Türkiye'ye yaymak amacıyla bayi ağı yapılanmasına karar verdiklerini ve 30 Ekim 'de Gaziantep 'te olacaklarını söyledi...

ÖTV muafiyetli otomobillerde ‘bayi’ tuzağı! Engelli vatandaşlara oynanan oyun ağızları açık bıraktı!

​​​​​​​ÖTV muafiyetli otomobil almak isteyen engellilere bazı otomobil bayileri tarafından yüksek fiyattan satış yapıldığı ileri sürüldü. Konuya ilişkin gelen şikayetlerin arttığını söyleyen Tüketiciler Birliği denetim çağrısı yaptı.

Bakanlık açıkladı! Araç satışına inceleme

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nca sıfır araçta stokçuluk ve haksız fiyat artışına karşı 39 ilde; 13 distribütör, 256 bayi ve 260 bin araç satışına yönelik inceleme başlatıldığı, mağduriyete yol açanlara gerekli yaptırımlar uygulanacağı duyuruldu.

Ali Koç: Pek çok marka otomotiv piyasasından silinip gidecek

Koç Holding Başkan Vekili Ali Koç, Denizli'de katıldığı ikinci el bayi açılışında otomotiv piyasasındaki gelişmelerle ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Gelecekte insansız hava araçları ve elektrikli otonom araçların yükseleceğini söyleyen Koç, 'Bazı markalar piyasadan silinecek' dedi.

Zühre 5 yılda 10 mağaza açacak!

İstanbul Unkapanı’nda 2 komşu dükkânın ortakları tarafından kurulan Zühre, yurtiçi ve yurtdışında 700 mağazaya ürün veriyor. 5 yılda 10 mağaza açmayı hedefleyen firma, 50 olan bayi sayısını da 200’e çıkaracak.

Seramiksan Mersin'de bayi açtı!

 Seramiksan'ın Mersin'deki yeni bayisi Mertaş İnşaat Merkez Yenişehir ilçesinde hizmete açıldı. 

Beko'dan bayi olmak isteyenlere kira desteği! 

Yeni 100 Kadın Bayi projesi kapsamında Beko, bayi olmak isteyenlere kira desteği verecek. Ayrıca girişimcilere, kontrat ve sözleşme sonrası açılış etkinlikleri ve reklam olanaklarının sağlanması gibi fırsatlar sunulacak. 

İdaş, bu yıl 120 milyon TL ciroya ulaşmayı hedefliyor!

İdaş, üç yıldır yeniden yapılanma sürecinde. 2015 yılında ürün tedarikçilerinden Salteks Grup tarafından satın alınan şirket, küllerinden yeniden doğuyor. İnovatif ürünlere yönelen ve bayi ağını genişleten İdaş, bu yıl 120 milyon TL ciroya ulaşmayı hedefliyor...

Ford Trucks Fas'taki 2. şubesini açtı!

Ford Trucks'ın Fas'ta açtığı ikinci bayi Marakeş kentinde hizmet vermeye başladı. Ford Otosan, 2020 yılına kadar 50 ülkede distribütörlük ve bayi ağı yapılanmasını tamamlamayı hedefliyor.

Aksa Jeneratör, İran'da yeni ofis açtı!

Dünyanın en önemli jeneratör üreticilerinden Aksa Jeneratör, yurt dışı yatırımlarına bir yenisini daha ekledi. Türkiye, Çin ve ABD’deki üretim tesisleriyle büyümesini sürdüren Aksa Jeneratör, İran’da açtığı yeni satış bayi ile ülkenin enerjisine enerji katacak.

LG Electronics, Mall Of İstanbul'da mağaza açtı!

Türkiye'de bayi ağını genişleterek daha çok tüketici elde etmek isteyen LG Electronics, Mall Of İstanbul'da LG Premium Shop'un açılışını gerçekleştirdi.

Seramiksan, Ankara'da Kepez Yapı Market Showroomu'nu açtı!

Seramiksan, Türkiye çapında 200’ü aşkın mağazasıyla kaliteli hizmet vermeye devam ediyor. Bayi ağını genişletmeye devam eden Seramiksan, Ankara showroomlarına Kepez Yapı Market’i ekledi.

Alfemo Dünya Bayi Toplantısı Bakü'de gerçekleşti!

Alfemo, geleneksel Dünya bayi toplantısını bu yıl Bakü’de gerçekleştirdi. 08-11 Mart tarihleri arasında Bakü Hilton Oteli’nde gerçekleştirilen Dünya Bayi Toplantısı’nda 100’ü aşkın Alfemo bayisi bir araya geldi.

Vitello Garden Concept özel tasarımlarıyla beğeni topluyor!

Vitello Garden Concept, faaliyet gösterdiği bahçe mobilyaları alanında özel tasarımlarıyla beğeni topluyor. Yeni tasarımlarını müşterileri ile buluşturan firma, oluşturduğu güçlü bayi ağıyla kısa sürede tercih edilen bir marka olarak göze çarpıyor.

Promaks bayi ağı Haberi

Promaks bayi ağı

Türkiye'de ve dünyada akaryakıt ve mağazacılık sektörlerinde lider çözümler sunan Promaks, bayii ağını genişletmek için 30 Ekim -1 Kasım tarihleri arasında Gaziantep Grand Hotel'de müşteri ve bayii adayları ile buluşuyor. 


1984 yılından beri yazılım sektöründe faaliyet gösteren Promaks, 2013 yılında Türkiye pazarı için yeni bir yapılanmaya giderek bayi ağını genişletmeye karar vermişti. Promaks Yazılım, bir süre önce geliştirdiği sistemle santralde bekleme devrini sona erdirmişti. İlgili çağrı merkezini arar aramaz kişiyi tanıyan sistem, hangi birimi arayacağını bilmese bile, tüketiciyi ilgili kişiye en hızlı şekilde ulaştırdığım açıklamıştı. Daha önce santralde 9-10 dakika bekleyen tüketici için bu süreyi 15-35 saniyeye indiren Promaks, yazılıma yaptığı yatırımdan sonra yatırımlarını bu yıl sahaya indirmişti. 


Şili' den Amerika'ya, Rusya'dan Hollanda'ya, Romanya'dan Nijerya'ya dünyada 5 kıta da 38 ülkede...