02 / 05 / 2024

Promaks bayii ağını genişletiyor!

Promaks bayii ağını genişletiyor!

Promaks Yazılım Destek Müdürü Aksöz, bilgi ve birikimi tüm Türkiye'ye yaymak amacıyla bayi ağı yapılanmasına karar verdiklerini ve 30 Ekim 'de Gaziantep 'te olacaklarını söyledi...



Türkiye'de ve dünyada akaryakıt ve mağazacılık sektörlerinde lider çözümler sunan Promaks, bayii ağını genişletmek için 30 Ekim -1 Kasım tarihleri arasında Gaziantep Grand Hotel'de müşteri ve bayii adayları ile buluşuyor. 


1984 yılından beri yazılım sektöründe faaliyet gösteren Promaks, 2013 yılında Türkiye pazarı için yeni bir yapılanmaya giderek bayi ağını genişletmeye karar vermişti. Promaks Yazılım, bir süre önce geliştirdiği sistemle santralde bekleme devrini sona erdirmişti. İlgili çağrı merkezini arar aramaz kişiyi tanıyan sistem, hangi birimi arayacağını bilmese bile, tüketiciyi ilgili kişiye en hızlı şekilde ulaştırdığım açıklamıştı. Daha önce santralde 9-10 dakika bekleyen tüketici için bu süreyi 15-35 saniyeye indiren Promaks, yazılıma yaptığı yatırımdan sonra yatırımlarını bu yıl sahaya indirmişti. 


Şili' den Amerika'ya, Rusya'dan Hollanda'ya, Romanya'dan Nijerya'ya dünyada 5 kıta da 38 ülkede çözümleri kullanılan Promaks Yazılım Destek Müdürü Erdem Aksöz, bu yıl sahip olunan bilgi ve birikimi tüm Türkiye'ye yaymak amacıyla bayi ağı yapılanmasına karar'verdiklerini ve 30 Ekim'de Gaziantep'te olacaklarım söyledi. Erdem Aksöz, gerçekleşecek olan buluşmanın temelde, mevcut bayii ağlarını genişletmek ve özellikle gelişen teknolojileri ve ürünlerini müşterileri ile ve müşteri adayları ile paylaşmak olduğunu belirtti. 


Erdem Aksöz, özellikle akaryakıt sektöründe sundukları PetrOmat çözümünün grup şirketlerinden Turpak'ın PumpOmat pompa otomasyon modülü ile full ve online entegre çalışmasının yanı sıra, istasyon yönetimini cep telefonları ile yapabilme imkanı sağladığım söyledi. 


Akıllı cep telefonlan ile Proweb aracılığı ile vardiya kapanışı, yakıt-fiyat değişikliği gibi işlemlerin de mümkün olduğunu belirten Aksöz, istasyona ait tüm raporlara da dünyanın her yerinden ulaşabilme imkânı sağladıklarını ifade etti. Hizmet verdikleri diğer bir sektör olan mağazacılıkta ise perakende ya da toptan bir mağazanın ihtiyacı olan ve el terminalleri ile sipariş, satın alma ve saüş süreçlerini yönetebilecekleri uygulamalan bulunduğunu aktaran Aksöz, mağazacılıkta üretimden satışa, hatta muhasebe modülüne kadar anahtar teslim çözümler sunduklarını kaydetti. 


Türkiye'de Mavi Jeans, LTB, Panco gibi sektörün dev oyuncularım referansları arasında tutan Promaks Yazılım, mağazalardaki tüm satış süreçleri dışında müşteri Loyalty (Sadakat) yönetimini de bünyesinde barındırıyor. Bu sayede müşterileri için hazırlanan müşteri kartlarına özel puan ve indirim kampanyaları düzenlenebiliyor ve mağazalarda bu kampanyalardan müşterileri yararlandırabiliyorlar.



Hürses


Geri Dön