19 / 05 / 2024

Erdem Aksöz

Erdem Aksöz

Promaks Yazılım Destek Müdürü Aksöz, bilgi ve birikimi tüm Türkiye'ye yaymak amacıyla bayi ağı yapılanmasına karar verdiklerini ve 30 Ekim 'de Gaziantep 'te olacaklarını söyledi...

Öz Erdem Hırdavat Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Erdem Hırdavat Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mazlum Konukcu tarafından kuruldu.

Kira tespit davaları mahkemeleri kilitledi!

Yüksek kira artışlarının, konut sahipleri ile kiracıları karşı karşıya getirdiğini dile getiren Avukat Zeynep Erdem söz konusu davalarla ilgili de önemli açıklamalar yaptı.

Opia Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Opia Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi Sarıyer'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşegül Kuşaksız tarafından kuruldu.

Öz Aksün İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Aksün İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahir Erdoğan tarafından kuruldu.

Ahmet Erdem kimdir? Ahmet Erdem kaç yaşında?

Shell Türkiye Ülke Başkanı, Shell & Turcas A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Sabancı Holding Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi  olarak görev yapan Ahmet Erdem kimdir? Ahmet Erdem kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Prof. Dr. Arzu Erdem kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Görevleri nedir?

EGS Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi  Prof. Dr. Arzu Erdem kimdir? Kaç yaşında?  Prof. Dr. Arzu Erdem daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Prof. Dr. Arzu Erdem'in eğitim hayatı nasıldı?

Aks Profesyonel Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Profesyonel Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Didem Aksu tarafından kuruldu.

Beylikdüzü Yapı Elektrik Orman Ürünleri Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beylikdüzü Yapı Elektrik Orman Ürünleri Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Erdal Erdem tarafından kuruldu.

İş GYO bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

İş GYO'nun bağımsız yönetim kurulu üye aday listesinin Sayın Nilgün Türeoğlu, Sayın Prof. Dr. Arzu Erdem, Sayın Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik ve Sayın İlkay Arıkan'dan oluşmasına karar verildi.

Som Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Som Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Bekir Aksöz tarafından kuruldu.

Aks Çatı Cephe Kaplama İzolasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Çatı Cephe Kaplama İzolasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de   10 bin TL sermaye bedeli  ile Abdullah Serhan    Öksüz tarafından  kuruldu.

Aksöz Yapı İnşaat Mühendislik Ve Mimarlık İmalat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aksöz Yapı İnşaat Mühendislik Ve Mimarlık İmalat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane’de  50  bin TL sermaye bedeli ile Sezer Erol, Ömer Erol ve Zafer Erol tarafından kuruldu.

İş GYO bağımsız yönetim kurulu üye adaylarını seçti!

İş GYO'nun bağımsız yönetim kurulu üye aday listesinin Prof. Dr. Arzu Erdem, Haluk Büyükbaş ve Sayın Nihat Uzunoğlu'ndan oluşmasına karar verildi.

Erdem Aksöz Haberi

Erdem Aksöz

Türkiye'de ve dünyada akaryakıt ve mağazacılık sektörlerinde lider çözümler sunan Promaks, bayii ağını genişletmek için 30 Ekim -1 Kasım tarihleri arasında Gaziantep Grand Hotel'de müşteri ve bayii adayları ile buluşuyor. 


1984 yılından beri yazılım sektöründe faaliyet gösteren Promaks, 2013 yılında Türkiye pazarı için yeni bir yapılanmaya giderek bayi ağını genişletmeye karar vermişti. Promaks Yazılım, bir süre önce geliştirdiği sistemle santralde bekleme devrini sona erdirmişti. İlgili çağrı merkezini arar aramaz kişiyi tanıyan sistem, hangi birimi arayacağını bilmese bile, tüketiciyi ilgili kişiye en hızlı şekilde ulaştırdığım açıklamıştı. Daha önce santralde 9-10 dakika bekleyen tüketici için bu süreyi 15-35 saniyeye indiren Promaks, yazılıma yaptığı yatırımdan sonra yatırımlarını bu yıl sahaya indirmişti. 


Şili' den Amerika'ya, Rusya'dan Hollanda'ya, Romanya'dan Nijerya'ya dünyada 5 kıta da 38 ülkede...