17 / 05 / 2024

Promaks bayi

Promaks bayi

Promaks Yazılım Destek Müdürü Aksöz, bilgi ve birikimi tüm Türkiye'ye yaymak amacıyla bayi ağı yapılanmasına karar verdiklerini ve 30 Ekim 'de Gaziantep 'te olacaklarını söyledi...

Akaryakıtta yeni dönem başladı, 13 bin bayi fiyat güncelleyecek: Benzin litre fiyatı! Güncel akaryakıt fiyatları!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nun (EPDK) farklılaştırılmış akaryakıt ürünlerinin istasyonlarda aynı fiyata satılmasına ilişkin Kurul kararı bugün itibarıyla geçerli olacak. Akaryakıt fiyatları 13 bin bayide güncellenecek. İşte güncel akaryakıt fiyatları 15 Mayıs 2024...

Otomobil fiyatlarına indirim sinyali! Önce Hyundai, şimdi de Volkswagen!

Otomotiv sektöründe sert rüzgarlar eserken, 96,8 bin takipçili BeyazYakaGiyer isimli bir hesap X sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "2 bin 200’lük T-Roc’u 1.900’e listelemişler. Bayi gezmeden ikinci el bakmayın" ifadelerini kullandı. 

Sıfır araba almak isteyenler bu ayrıntıya dikkat! Yargıtay'dan emsal niteliğinde yeni karar!

Sıfır araba alırken dikkat edilmesi gerekenlere bir yenisi daha eklendi. Sıfır araba alan vatandaşlar ikinci kez aynı hatayı yaşaması halinde, bayi aracın değiştirmesi gerekiyor. 

Küçük esnafı koruyacak yeni düzenleme geliyor! Sistem baştan sona değişecek!

Ticaret Bakanlığı, ticarette küçük esnafı koruyacak bir taslak hazırladı. Buna göre; AVM, mağaza, bayi işletme ve perakende ticaretle uğraşan esnaf arasındaki zincir, tekrar yapılandırılacak.

Yönetmelik sıfır araçta etkili oldu! Artık bayiler kayıt dışı ödeme almıyor!

Otomerkezi.net CEO’su Muhammed Ali Karakaş, “Bayi tarafında artık sıkıntıların ortadan kalktığı görülüyor. Ancak ilan sitelerinde sıfır araçlar için kapora dolandırıcılıkları ortaya çıkmaya başladı. Vatandaşımız dikkat etsin” dedi.

1 milyonun altında 19 otomobil modeli kaldı! 1 ay sonra yeni zam bekleniyor! 

En ucuz otomobil demek için neredeyse 1 milyon liraların geleceği günler oldukça yakın. Şu an 1 milyonun altında 19 otomobil modeli kalmışken, 1 ay sonra her bayi 1 milyoncu olabileceği gündeme geldi. 

Sürüş konforu artırılmış Honda HRV e:HEV Mayıs ayında ne kadar zamlandı? İşte 08 Mayıs 2023 fiyat listesi

CVT Şanzıman Yağlarında İndirim Avantajını halâ hala devam ettiren Honda, HER e:HEV modelinde de bayi alımlarında değişik kampanya ve avantajlar sunuyor. Modern hatları ve keskin detayları ile Honda HRV e:HEV 08 Mayıs 2023 fiyat listesi merak ediliyor.

ÖTV muafiyetli otomobillerde ‘bayi’ tuzağı! Engelli vatandaşlara oynanan oyun ağızları açık bıraktı!

​​​​​​​ÖTV muafiyetli otomobil almak isteyen engellilere bazı otomobil bayileri tarafından yüksek fiyattan satış yapıldığı ileri sürüldü. Konuya ilişkin gelen şikayetlerin arttığını söyleyen Tüketiciler Birliği denetim çağrısı yaptı.

Bakanlık açıkladı! Araç satışına inceleme

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nca sıfır araçta stokçuluk ve haksız fiyat artışına karşı 39 ilde; 13 distribütör, 256 bayi ve 260 bin araç satışına yönelik inceleme başlatıldığı, mağduriyete yol açanlara gerekli yaptırımlar uygulanacağı duyuruldu.

Bakanlık’tan müjdeli haber! Nihayet otomotiv sektöründeki dengesizlikler ortadan kalkıyor! Sektör çok rahatlayacak!

Sıfır kilometre araç satışlarında kayıt dışılık, stokçuluk ve haksız fiyat artışlarına yönelik Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan önemli bir hamle geldi. Bakanlık, sıfır araçta stokçuluk ve haksız fiyat artışın için 39 ile; 13 distribütör, 256 bayi ve 260 bin araç satışına yönelik inceleme başlatıldığı

Bunu yapanlar yandı! Bakanlıktan sıfır otomobille ilgili son dakika açıklaması!

Sıfır araç sorununda devlet bir adım daha attı. Hazine ve Maliye Bakanlığı, sıfır araç sektöründe yaşananlarla ilgili 39 ilde 13 distribitör, 256 bayi ile 260 bin otomobilin satışıyla ilgili inceleme başlattığını duyurdu ve çok önemli bilgiler verdi.

Sıfır araç alacaklar dikkat! İnceleme başlatıldı

Hazine ve Maliye Bakanlığı '0 km' araç satışlarına yönelik inceleme başlatıyor. İnceleme sonucunda araç satışlarında usulsüzlük tespit edilmesi halinde inceleme kapsamındaki bayi ve distribütörlere ceza kesecek. İşte tüm detaylar...

Otomobil alacaklar dikkat! Sıfır araç aldı bin pişman oldu!

İstanbul'da 2022 yılında 373 bin 469 TL'ye sıfır araç alan Aylin Altaner, otomobili 1423 kilometredeyken motor arızası verdi. Ancak bayi otomobili değiştirmek yerine motoru değiştirmeyi teklif etti.

Promaks bayi Haberi

Promaks bayi

Türkiye'de ve dünyada akaryakıt ve mağazacılık sektörlerinde lider çözümler sunan Promaks, bayii ağını genişletmek için 30 Ekim -1 Kasım tarihleri arasında Gaziantep Grand Hotel'de müşteri ve bayii adayları ile buluşuyor. 


1984 yılından beri yazılım sektöründe faaliyet gösteren Promaks, 2013 yılında Türkiye pazarı için yeni bir yapılanmaya giderek bayi ağını genişletmeye karar vermişti. Promaks Yazılım, bir süre önce geliştirdiği sistemle santralde bekleme devrini sona erdirmişti. İlgili çağrı merkezini arar aramaz kişiyi tanıyan sistem, hangi birimi arayacağını bilmese bile, tüketiciyi ilgili kişiye en hızlı şekilde ulaştırdığım açıklamıştı. Daha önce santralde 9-10 dakika bekleyen tüketici için bu süreyi 15-35 saniyeye indiren Promaks, yazılıma yaptığı yatırımdan sonra yatırımlarını bu yıl sahaya indirmişti. 


Şili' den Amerika'ya, Rusya'dan Hollanda'ya, Romanya'dan Nijerya'ya dünyada 5 kıta da 38 ülkede...