14 / 05 / 2024

promosyon bedelleri 2022

promosyon bedelleri 2022

Emekli promosyonlarında zam depremi yaşanıyor, Akbank, Ziraat Garanti'den açıklama geldi. İşte detaylar...

Banka banka gezmeyin! İşte 10.000 TL veren banka

Emekli vatandaşlar en çok promosyon veren yapan bankaları heyecanla araştırırken bankaların promosyon bedelleri de yükselmeyi sürdürüyor. Peki hangi banka 10 bin TL ödeme veriyor? Tüm ayrıntılar haberimizde.

O banka EYT’liler için öyle bir promosyon yaptı ki! Duyan kulaklarına inanamıyor! İşte güncellenen promosyon detayı!

Promosyon konusu 2022 yılından başlayarak girdiğimiz 2023 yılında da emeklilerin gündemini oluşturuyor. EYT düzenlemesinin çıkmasından sonra da bu konuya dair detaylar merak edilir oldu. İşte o bankadan gelen promosyon teklifi!

Promosyon ödemelerinde yeni sayfa açıldı! Düşük promosyon alanlar kara kara düşünmesin! İşte detaylar!

Promosyon ödemeleri hala gündemde yer alıyor. 2022 yılının bitmesine sayılı günler kala emeklilerde promosyon ödemeleri hakkında araştırmalarını sürdürüyor. İşte promosyon güncellemelerine dair detaylar!

Ziraat Bankası promosyon 2022 ne kadar? Emekliye en çok promosyon veren bankalar 2022?

Ziraat Bankası promosyon tutarı ve emekliye en çok promosyon veren bankalar, emekli olan ve yeni emekli olan vatandaşlar tarafından araştırılmaktadır. İşte konuya dair detaylar!

Sağlık Bakanlığı promosyon ödemeleri 2022! İşte son durum!

Bütün sağlık çalışanlarının yakından takip ettiği Sağlık Bakanlığı promosyon ödemeleri hakkında beklenen açıklama Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan geldi. İşte Sağlık Bakanlığı promosyon ödemelerinde son bilgiler…

Ziraat Bankası emekli promosyon ödemeleri ne zaman yapılacak? 2022 Ziraat emekli promosyonu ne kadar?

Ziraat Bankası emekli promosyon ödemeleri zamlandı. Peki, Ziraat Bankası emekli promosyon ödemeleri ne zaman yapılacak? 2022 Ziraat emekli promosyonu ne kadar? İşte detaylar...

Vakıfbank polis maaş promosyon ödemeleri ne zaman yapılacak?

Polis maaşı promosyonlarının ne zaman ödeneceği merak ediliyor. Vakıfbank tarafından yatırılacak olan promosyon için heyecanlı bekleyiş devam ederken milyonlarca kişi "Vakıfbank polis maaş promosyonu ne zaman yatacak? Polis maaş promosyonu yattı mı? sorularına yanıt arıyor. İşte, 2022 polis maaş pro

Vakıfbank emekli promosyon ödemeleri ne zaman? Vakıfbank emekli promosyon 2022 ne zaman verilecek?

Promosyon ödemeleri gündemi meşgul eden konular arasında yer alıyor. Vatandaşlar tek tek hangi bankanın ne kadar promosyon verdiğini araştırıyor. İşte detaylar!

Ziraat Bankası emekli promosyon ödemeleri ne zaman yapılacak? 2022 Ziraat emekli promosyonu ne kadar?

Ziraat Bankası emekli promosyonu gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. Kasım ayının gelmesiyle birlikte Ziraat Bankası'nın emekli promosyon ücretleri güncellendi. İşte detaylar...

Bankalar promosyon kampanyalarını güncelledi! Kasım ayı emekli promosyonu 2022 ne kadar?

Emeklilerin gündeminde Kasım ayı için yapılan promosyon güncellemesi var. Peki Kasım ayı güncellemelerine göre promosyonlar ne kadar oldu? İşte detaylar!

En yüksek emekli promosyon 2022 ne kadar?

Emekli promosyonu konusu hala gündemi meşgul ediyor. Vatandaşlar en yüksek promosyon miktarını öğrenmek istiyor. Bu yüzden de promosyonlara yönelik soruların sayısı bir hayli artmış durumdadır.

Emekli promosyon yarışı kızıştı! En yüksek emekli promosyonu ne kadar oldu? İNG, Yapı Kredi, Garanti, Ziraat, Akbank...

Temmuz ayında yapılan ara zammın ardından emekli promosyon ücretleri arttırıldı. Bu kapsamda bankalar art arda promosyon güncellemesi yaparken kamu bankalarının da yarışa katılmasıyla promosyonların ücretleri arttı. Peki 2022 en yüksek emekli promosyonu ne kadar oldu?

Vakıfbank emekli promosyon ödemeleri Kasım ayında zamlandı! Vakıfbank emekli promosyonu ne kadar?

Vakıfbank emekli promosyon ödemeleri, kasım ayının gelmesiyle birlikte güncellendi. Peki 2022 Vakıfbank emekli promosyonu ne kadar, kaç TL? İşte 2022 Vakıfbank emekli promosyon miktarı...

promosyon bedelleri 2022 Haberi

promosyon bedelleri 2022

Bankalar, emekli promosyon kampanyalarını peş peşe açıklamaya devam ediyor. 31 Ağustos günü itibarıyla sona eren promosyon kampanyaları 30 Eylül 2022 tarihine kadar uzatıldı. Verilen detaylara göre, ek gelir elde etmek isteyen milyonlarca SSK ve Bağ-Kur'lu Ziraat Bankası emekli promosyonu ödemelerini merak ediyor ve araştırıyor. 

Peki emekli promosyonlarında son durum ne? Akbank, Ziraat Garanti açıkladı... İşte detaylar...

Habertürk'te yer alan habere göre, pek çok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan emekli promosyon ödemeleri, SSK ve Bağ-Kur'lu emeklilerin gündeminden düşmüyor. Denizbank, Vakıf Bank, İş Bankası, Akbank, ING, Ziraat Bankası, Yapı Kredi, Akbank, TEB, Garanti BBVA Eylül ayı emekli promosyon kampanyalarını peş peşe açıklamıştı.

Pek çok kişiyi ilgilendiren memur zammından sonra ek gelir elde etmek isteyen emekli vatandaşlar Ziraat Bankası emekli promosyonlarındaki gelişmeleri...