18 / 05 / 2024

Pronet Ev Koruma

Pronet Ev Koruma

Kış boyunca yazlık evlerinin güvenliğinden endişe duyan ev sahipleri, şimdi Pronet Güvenlik ile rahat bir nefes alıyor

Tek dilekçeyle ev hanımına emeklilik için 12 bin 804 lira destek verilecek!

Aile Koruma Kalkanı Programı doğrultusunda devlet, ev hanımlarının emeklilik priminin 3'te 1'ini ödeyecek. Böylece yıllık 12 bin 804 lira destek sağlanacak. Bunun için ise SGK'ya dilekçeyle başvurmak yeterli olacak. İşte detaylar...

Aile Koruma Kalkanı Programı’nın detayları netleşti! Ev hanımlarına erken emeklilik, 150 bin TL faizsiz kredi imkanı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan Aile Koruma Kalkanı Programı’nın detayları merak edilirken, konuyla ilgili detaylar da netleşti. Ev hanımlarına emeklilik müjdesi verilirken, faizsiz kredi desteği de duyuruldu.

Ev hanımları da 7.500 TL maaşla emekli olabilecek mi? İşte ev hanımlarına emeklilik desteği…

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı Aile Koruma Kalkanı Programı'ndan ev hanımlarına emeklilik müjdesi çıktı. Peki ev hanımları için çalışmadan emeklilik şartları neler? Ev hanımları için emeklilik desteği nasıl olacak?

Ev kadınlarına büyük müjde! Artık bu imkandan yararlanabilirsiniz

AK Parti seçim beyannamesinde büyük müjde haberleri geldi. Bu haberlerden biri de Aile Koruma Kalkanı Programı ile sosyal emniyet sisteminin kapsamı genişletilecek. Ev hanımlarının dileğe bağlı sigorta primlerinin üçte birini devlet karşılayacak. Kadınlar daha az prim vererek daha erken emekli olma

Ev sahipleri ve kiracılar aman dikkat! Bunu yapan yandı! 1 yıllık kirayı peşin ödemek zorunda kalmayın!

Ev sahibi ve kiracı hakları yasalar çerçevesinde koruma altındadır. Kiracı ve ev sahipleri haklarının ne olduğunu iyi bilmelidir. Eğer yasalara uyulmazsa dava kaçınılmaz! İşte detaylar!

Düzce'de sarmaşıkların sardığı ahşap ev ilgi görüyor!

Düzce Akçakoca'da 100 yıl önce yapılmış ahşap evi sarmaşıklar sarınca ilgi odağı haline geldi. Oktay ailesine ait ev, Kültür Varlıkları Koruma Kurulu tarafından koruma altına alındı.

Karacasu'da tarihi ev ve sokaklar aslına dönüyor!

Aydın Karacasu'da tarihi ev ve sokaklar aslına dönüyorAydın il Kültür ve Turizm Müdürü Murat Yılmaz, Karacasu’daki koruma altına alınan tescilli sokaklarda incelemeler yaptı.

Konut sigortası yaptırmak için ev sahibi olmanıza gerek yok!

Anadolu Sigorta’nın konut paket sigortası ile sadece ev sahipleri değil kiracılar da, evlerini ve içindeki eşyalarını koruma altına alabiliyor..

Ev güvenliği için nelere dikkat edilmeli?

Pronet Pazarlama ve İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ediz Habip'e göre tatile çıkmadan önce güvenlik tedbirlerini gözden geçirmek büyük önem arz ediyor. Habip, tatil valizinden daha önemlisinin ev güvenliği olduğunu söyledi.

Pronet Plus'tan Akıllı Zil!

Pronet Plus tarafından geliştirilen Akıllı Zil ev sahipleri için yeni hizmet sunuyor. Tasarım, aynı zamanda kötü niyetli kişiler için caydırıcı etkiye sahip.

Alt ve orta gelir grubu ev sahibi olacak!

Bakan Müezzinoğlu, yeni Anayasa ile birlikte yoksulluğa karşı sosyal koruma ve istihdam politikalarının güçleneceğini söyledi. Yeni sistemle birlikte alt, orta gelir grubunun ev sahibi olmasına öncelik verilecek.

Atatürk'ün Havza'daki evi koruma altına alındı!

Atatürk'ün, Milli Mücadele'yi başlatmak üzere 1919'da Samsun'a çıktıktan sonra Havza'dan Amasya'ya giderken "Rum çetelerinin kendisine pusu kurduğu" istihbaratı üzerine bir gün kaldığı ev, koruma altına alındı.

Pronet, ev ve işyerlerini yangına karşı uyarıyor!

Pronet, ev ve işyerlerini yangına karşı uyarıyor. İBB İtfaiye Daire Başkanlığı’nın açıkladığı verilere göre bu yılın ilk 6 aylık döneminde İstanbul’da 15.933 yangın gerçekleşti, yangınlar en çok sigara ve elektrik kontağından çıktı.

Pronet Ev Koruma Haberi

Pronet Ev Koruma

Pronet Güvenlik, ‘5 Korumalı Güvenlik Paketi’ ile başta hırsızlık olmak üzere, yangın, gaz kaçağı, acil sağlık ve panik durumlarına karşı merkezden izlenen çok yönlü bir güvenlik hizmeti sunuyor. Ayrıca, pahalı kamera sistemlerine kaliteli ve uygun fiyatlı bir alternatif olan Pronet Kameram sayesinde, kullanıcılar kış boyunca yazlık evlerini bilgisayarlarından ya da cep telefonlarından gözleyebiliyorlar.   


Yazın gelmesiyle birlikte, yazlık ev sahipleri aylarca boş bırakmak zorunda kaldıkları evlerine doğru soru işaretleriyle dolu bir yolculuğa hazırlanıyorlar. Kış boyunca yazlık evlerinin güvenliğinden endişe duyan ev sahipleri, yazlık evlerine gittiklerinde yerinde önlem almak istiyor ve böylelikle Ege ve Akdeniz başta olmak üzere, ülkemizin tüm yazlık bölgelerinde elektronik güvenlik sistemi talebi haziran ayından itibaren artmaya başlıyor.


Yazlık evlerde pencere ve kapılar sürekli açık bırakıldığı için, evlerin içinde...