14 / 05 / 2024

Pronet Güvenlik yönetim

Pronet Güvenlik yönetim

Türkiye’nin önde gelen güvenlik firmaları arasında yer alan Pronet Güvenlik’te müdür ve üstü pozisyonda görev yapan 73 çalışan, ‘Pitstop’ adı verilen motivasyon etkinliğinde bir araya geldi...

Emre Göltepe hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? Erdemir’de ne iş yapıyor?

Emre Göltepe kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Ne zaman Kurumsal Finans Müdürü oldu? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? İşte Emre Göltepe’nin hayatı...

Gökhan Erün kimdir? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Gökhan Erün hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi görevlerde yer aldı? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında çalıştı? İşte Gökhan Erün’ün hayatı...

Windows 11 büyük bir güvenlik tehdidiyle karşı karşıya

Bu yılın Ocak ayında Microsoft, Windows 11'e güncellenen bilgisayarlar için bir güvenlik düzeltme eki yayınladı. Düzeltmenin amacı, Güvenli Önyükleme güvenlik mekanizmasındaki ciddi bir güvenlik açığını gidermekti. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi çok sayıda güvenlik görevlisi alacak! Son başvuru tarihi 26 Nisan!

Türkiye İş Kurumu’nun resmi internet sitesinde yayımlanan ilana göre, İzmir Büyükşehir Belediyesi güvenlik görevlisi alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Güvenlik görevlisi alımında başvuru yapacak adaylarda aranan başvuru koşulları ve başvuru süreci ile ilgili ayrıntılar paylaşıldı.

Loğuzoğlu Yönetim Ve Güvenlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Loğuzoğlu Yönetim Ve Güvenlik Hizmetleri Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çoşkun Bülbül tarafından kuruldu.

Ataş Yönetim İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ataş Yönetim İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda Savaş Ataş tarafından kuruldu.

Arnavutköy Askeri Yasak ve Güvenlik Bölgesi 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Arnavutköy ilçesi, Askeri Yasak ve Güvenlik Bölgesinin ( Derbent Mevkii ) Revizyonuna ilişkin 1/5000 ölçekli 20.01.2021 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin’den 3600 ek gösterge ve büyüme açıklaması!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin herkesi ilgilendiren önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Bilgin, 2021 sonunda Türk ekonomisinin yüzde 10 büyüyeceğini öngördüğünü aktardı.

Hr Grup Yönetim Danışmanlığı Emlak Gıda Turizm Bilişim Oto Kir. İTH. İHR.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İstanbul şubesi açıldı!

Hr Grup Yönetim Danışmanlığı Emlak Gıda Turizm Bilişim Oto Kir. İTH. İHR.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İstanbul şubesi Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsa Köşker tarafından açıldı.

Günkay Mimari Tasarım Proje Yönetim Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günkay Mimari Tasarım Proje Yönetim Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  100  bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Göneş  ve Mustafa Kaya tarafından kuruldu.

Mualla Arzu Günsur, TSKB GYO Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

TSKB GYO'nun Yönetim Kurulu üyeliğine Türk Ticaret Kanunu'nun 363. maddesi çerçevesinde Mualla Arzu Günsur'un seçilmesine karar verildi. 

Tesis Yönetim Derneği ve Profesyonel Tesis Yöneticileri Derneği'nden yeni bir işbirliği! 

AVM, havalimanları ve sitelerde bakım onarım, güvenlik bir alanlarda çeşitli çözümler sunan  Tesis Yönetim Derneği (TRFMA) ve Profesyonel Tesis Yöneticileri Derneği (PTYD) yeni bir ortaklığa imza attı.  Yeni ortaklıkla tesis yönetim sektörünün gelişimi hızlanacak. 

İstanbul Etiler'deki Alkent Sitesi'nde yönetim kaosu!

İstanbul’un bir zamanlar en ayrıcalıklı sitelerinden biri olan Etiler'deki Alkent Sitesi'nin gündeminde yönetim seçimleri bulunuyor.

Pronet Güvenlik yönetim Haberi

Pronet Güvenlik yönetim

Bolu’da gerçekleştirilen etkinlikte keyifli bir hafta sonu geçiren çalışanlara, Pronet Güvenlik’in yenilenen kurumsal kimliği hakkında da bilgi verildi.


Türkiye'nin önde gelen güvenlik firmaları arasında yer alan Pronet Güvenlik’te müdür ve üstü pozisyonda görev yapan 73 çalışan, ‘Pitstop’ adı verilen motivasyon etkinliğinde bir araya geldi. Bolu Gazelle Resort & SPA Hotel’de gerçekleştirilen etkinlikte, çalışanlar çeşitli aktivitelerle keyifli bir hafta sonu geçirdiler. 


Pronet Güvenlik’te geçtiğimiz aylarda başlayan, şirket kültürü ve iş süreçlerinin iyileştirilmesi ile ilgili değişim projesi hakkında bilgilendirilen çalışanlara ayrıca yenilenen kurumsal kimlik hakkında da bilgi aktarıldı. Şirket, takım çalışmasını ve motivasyonu artıracak çalışanlarına yönelik benzer etkinlikleri önümüzdeki dönemde de sürdürmeyi planlıyor. 


Pronet Güvenlik’in yürüttüğü değişim projesi, “taraftar müşteri yaratmak”, “açık iletişime inanmak”, “işbirliği ve dayanışma içinde çalışmak” ve “girişimci bir ruhla çalışmak”...