28 / 04 / 2024

Pronet Güvenlik’te Yönetim Ekibi Pitstop'a girdi!

Pronet Güvenlik’te Yönetim Ekibi Pitstop'a girdi!

Türkiye’nin önde gelen güvenlik firmaları arasında yer alan Pronet Güvenlik’te müdür ve üstü pozisyonda görev yapan 73 çalışan, ‘Pitstop’ adı verilen motivasyon etkinliğinde bir araya geldi...



Bolu’da gerçekleştirilen etkinlikte keyifli bir hafta sonu geçiren çalışanlara, Pronet Güvenlik’in yenilenen kurumsal kimliği hakkında da bilgi verildi.


Türkiye'nin önde gelen güvenlik firmaları arasında yer alan Pronet Güvenlik’te müdür ve üstü pozisyonda görev yapan 73 çalışan, ‘Pitstop’ adı verilen motivasyon etkinliğinde bir araya geldi. Bolu Gazelle Resort & SPA Hotel’de gerçekleştirilen etkinlikte, çalışanlar çeşitli aktivitelerle keyifli bir hafta sonu geçirdiler. 


Pronet Güvenlik’te geçtiğimiz aylarda başlayan, şirket kültürü ve iş süreçlerinin iyileştirilmesi ile ilgili değişim projesi hakkında bilgilendirilen çalışanlara ayrıca yenilenen kurumsal kimlik hakkında da bilgi aktarıldı. Şirket, takım çalışmasını ve motivasyonu artıracak çalışanlarına yönelik benzer etkinlikleri önümüzdeki dönemde de sürdürmeyi planlıyor. 


Pronet Güvenlik’in yürüttüğü değişim projesi, “taraftar müşteri yaratmak”, “açık iletişime inanmak”, “işbirliği ve dayanışma içinde çalışmak” ve “girişimci bir ruhla çalışmak” şeklinde dört ana değer etrafında şekilleniyor. 



Geri Dön