14 / 05 / 2024

Pronet Güvenlik ulaşım

Pronet Güvenlik ulaşım

Türkiye’nin önde gelen güvenlik firmaları arasında yer alan Pronet Güvenlik’te müdür ve üstü pozisyonda görev yapan 73 çalışan, ‘Pitstop’ adı verilen motivasyon etkinliğinde bir araya geldi...

Devlet, 25 yaş altındaki öğrencilere ulaşım desteği olarak 750 TL sunuyor!  Başvuru koşulları neler?

Belirli yaşın altında olanlar için devlet, ulaşım yardımı yapmaya başladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından duyurulan açıklamaya göre ulaşım desteği olarak 750 TL sunuluyor. Şart olarak belirlenen o yaşın altında olanlar bu destekten yararlanabilecekler.  İşte ulaşım desteği detayları…

Türkiye'de gıdaya ulaşım zorlaştı! En dip seviyeyi gördük

2023 yılı ile birlikte enflasyonunda yükselmesi gıda alımında ulaşımı zorlaştırdı. Türkiye, gıdada kendi kendine yetebilen ülkeler içinde Vietnam,  Ekvador ve Ürdün'ün akabinden 49'unculuğa düştü.

İstanbul Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü bazı taşınmazları kiraya veriyor! Geç kalmayın!

İstanbul Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü’nün kiralık taşınmazlar ilanını yayımladı. Buna göre 3 taşınmaz kiraya verilecek. İhale ve Teklif Açma Tarihi 07 Mart 2023 saat 10.00 olarak belirlendi.

Sahil Güvenlik Komutanlığı müjdeyi verdi! Türkiye genelinde başvurular başladı! Uzman erbaş 2022...

Sahil Güvenlik Komutanlığı "uzman erbaş" alımı yapılacağını ilan etti. Peki sözleşmeli uzman erbaş alımı başvuru tarihi belli oldu mu? 2022 Sahil Güvenlik Uzman erbaş başvuru şartları neler? İşte detaylar...

ABD yönetiminden Ukrayna'ya 625 milyon dolarlık yeni güvenlik yardımı!

ABD Başkanı Joe Biden, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy ile yaptığı telefon görüşmesinde Ukrayna'ya 625 milyon dolarlık yeni bir güvenlik yardımı yapacağını duyurdu.

İŞKUR'dan okullara temizlik ve güvenlik görevlisi alımı! 2022 TYP alımları ne zaman başlayacak?

Yeni eğitim öğretim yılının başlamasın sayılı günler kala gözler İŞKUR TYP okullara temizlik görevlisi ve güvenlik alımı başvuru tarihlerine çevrildi. Peki başvurular ne zaman başlayacak?  Şartlar neler? İşte ayrıntılar...

New York'ta ulaşım ve konut alanlarında yeni düzenlemeler yapılacak!

New York Valisi Andrew Cuomo yaptığı açıklamada, salgın sonrası New York'ta sağlık başta olmak üzere, ulaşım, güvenlik, konut ve sosyal eşitlik gibi alanlarda yeni düzenlemeler yapacaklarını söyledi.

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'nda öncelik ulaşım projelerinde!

Başkan Erdoğan tarafından ilan edilen ikinci 100 günlük icraat programında İstanbul’daki ulaşım, çevre şehircilik ve turizm projeleri ön planda tutuldu. Gebze-Halkalı banliyö hattı açılacak. AKM inşaatına başlanacak. Kanal İstanbul ve Üç Katlı Büyük İstanbul Tüneli projeleri ihaleye çıkarılacak.

Çınar Ulaşım Gıda İnşaat Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çınar Ulaşım Gıda İnşaat Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed İşsever tarafından kuruldu.

Bgn Turizm İnşaat Gıda Otomotiv Ulaşım İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bgn Turizm İnşaat Gıda Otomotiv Ulaşım İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Arif Bilgen tarafından kuruldu. 

Yeni havalimanının ulaşım ihalesi salı günü yapılacak!

İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü, İstanbul genelinde Yeni Havalimanı toplu ulaşım entegrasyonu kapsamında, 18 hat üzerinde 150 otobüs ile 10 yıl süreli toplu taşıma yapmak üzere hat kiralama ihalesini 4 Eylül Salı günü yapacak.

Ata Ulaşım Turizm İnşaat Otomotiv Metal Hırdavat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Ulaşım Turizm İnşaat Otomotiv Metal Hırdavat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 200 bin TL sermaye ile kuruldu.

TOKİ özel güvenlik hizmeti alım işi ihale ediyor!

TOKİ'nin Türkiye Geneli Arsa/Arazi, Konut ve Şantiyelerinde Özel Güvenlik Görevlisi Çalıştırılması 5. Hizmet Alım İşi yarın ihale edilecek...

Pronet Güvenlik ulaşım Haberi

Pronet Güvenlik ulaşım

Bolu’da gerçekleştirilen etkinlikte keyifli bir hafta sonu geçiren çalışanlara, Pronet Güvenlik’in yenilenen kurumsal kimliği hakkında da bilgi verildi.


Türkiye'nin önde gelen güvenlik firmaları arasında yer alan Pronet Güvenlik’te müdür ve üstü pozisyonda görev yapan 73 çalışan, ‘Pitstop’ adı verilen motivasyon etkinliğinde bir araya geldi. Bolu Gazelle Resort & SPA Hotel’de gerçekleştirilen etkinlikte, çalışanlar çeşitli aktivitelerle keyifli bir hafta sonu geçirdiler. 


Pronet Güvenlik’te geçtiğimiz aylarda başlayan, şirket kültürü ve iş süreçlerinin iyileştirilmesi ile ilgili değişim projesi hakkında bilgilendirilen çalışanlara ayrıca yenilenen kurumsal kimlik hakkında da bilgi aktarıldı. Şirket, takım çalışmasını ve motivasyonu artıracak çalışanlarına yönelik benzer etkinlikleri önümüzdeki dönemde de sürdürmeyi planlıyor. 


Pronet Güvenlik’in yürüttüğü değişim projesi, “taraftar müşteri yaratmak”, “açık iletişime inanmak”, “işbirliği ve dayanışma içinde çalışmak” ve “girişimci bir ruhla çalışmak”...