14 / 05 / 2024

Pronet Güvenlik nerede

Pronet Güvenlik nerede

Türkiye’nin önde gelen güvenlik firmaları arasında yer alan Pronet Güvenlik’te müdür ve üstü pozisyonda görev yapan 73 çalışan, ‘Pitstop’ adı verilen motivasyon etkinliğinde bir araya geldi...

Akıllı güvenlik çözümleri hayatı kolaylaştırıyor!

Pronet’in Pazarlama ve İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ediz Habip, akıllı güvenlik çözümlerinin hayatı kolaylaştırdığını söylüyor..

Pronet’in 5 Korumalı Güvenlik Hizmeti ile tehlikelere kapsamlı koruma!

Tatilden döndüğünde evini bıraktığı gibi bulmak isteyenler, Pronet’in 5 Korumalı Güvenlik Hizmeti ile sadece hırsızlığa karşı değil; yangın, gaz kaçağı, su baskını gibi tehlikelere karşı da önlem alıyor.

Askeri yasak bölgeler ve güvenlik bölgeleri yönetmelik değişikliği!

Askerî Yasak Bölgeler ve Güvenlik Bölgeleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, 19 Aralık 2014 tarihinde 29210 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte, Askeri yasak bölgeler ve güvenlik bölgeleri yönetmeliğinde yapılan değişiklikler...

İstihdam şampiyonu güvenlik ve inşaat sektörü oldu!

İstihdam şampiyonu güvenlik ve inşaat sektörü oldu. Türkiye’de işsizlik Eylül ayında 3 milyon’u aşarken, Kasım ayında İnsan Kaynakları’nda yaşanan hareketlilik yılın finali için umut vaat ediyor.

Omsa Endüstri Güvenlik Sistemleri Elektrik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Omsa Endüstri Güvenlik Sistemleri Elektrik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Oktay Taşçı Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 10 Aralık'ta kuruldu.

Mersin'de inşaatçılara güvenlik eğitimi!

Mersin'de inşaatçılara güvenlik eğitimi veriliyor. İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdür Yardımcısı İsmail Gerim, bu yıl özellikle İstanbul'da yaşanan ölümlü kazalardan sonra denetimlerin sıklaştırılarak artırıldığını belirtti.

Aydın Sosyal Güvenlik Kurumu Binası'nın temeli atıldı!

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Aydın İl Müdürlüğü’nün 15 milyon 650 bin TL’ye mal olacak olan yeni hizmet binasının temeli düzenlenen tören ile atıldı. Düzenlenen törene, Aydın Valisi Erol Ayyıldız da katıldı...

Kadıköy Pırlanta Göztepe nerede?

Erkan İnşaat tarafından hayata geçirilen Pırlanta Göztepe Evleri projesi 1+1'den 5+1'e kadar farklı daire tiplerinden oluşuyor. Peki satış süreci devam eden Kadıköy Pırlanta Göztepe nerede?

İnşaat işlerinde güvenlik ve sağlık sözleşmesi kanunu!

167 Sayılı İnşaat İşlerinde Güvenlik ve Sağlık Sözleşmesinin Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun, 29 Kasım 2014 tarihinde 29190 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte kanun metni..

İnşaat İşlerinde Güvenlik ve Sağlık Sözleşmesi'ni onaylayan kanun Resmi Gazete'de!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 167 Sayılı İnşaat İşlerinde Güvenlik ve Sağlık Sözleşmesi'nin onaylanmasının uygun bulunduğuna dair kanunu onayladı. Sözleşmeyi onaylayan kanun, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Pırlanta Göztepe nerede?

Pırlanta Göztepe projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. Peki Pırlanta Göztepe nerede?

Karel Güvenlik Sistemleri kapıları uzaktan kilitleyip açıyor!

Kentlerde artan riskler ve artan konfor ihtiyacı nedeniyle akıllı binalarda kullanılan güvenlik teknolojileri de çağa ayak uydurdu. Akıllı yasam konsepti esas alınarak tasarlanan Karel Güvenlik Sistemleri, kendi kendini harekete geçirebiliyor.

TOKİ özel güvenlik görevlisi çalıştırması hizmet alım işi ihalesi bugün!

TOKİ Türkiye genelince arsa/arazi ve şantiyelerinde özel güvenlik görevlisi çalıştırması hizmet alım işi açık ihale usulü ile ihale edilecek. İhale bugün saat 11:00de gerçekleşecek.

Pronet Güvenlik nerede Haberi

Pronet Güvenlik nerede

Bolu’da gerçekleştirilen etkinlikte keyifli bir hafta sonu geçiren çalışanlara, Pronet Güvenlik’in yenilenen kurumsal kimliği hakkında da bilgi verildi.


Türkiye'nin önde gelen güvenlik firmaları arasında yer alan Pronet Güvenlik’te müdür ve üstü pozisyonda görev yapan 73 çalışan, ‘Pitstop’ adı verilen motivasyon etkinliğinde bir araya geldi. Bolu Gazelle Resort & SPA Hotel’de gerçekleştirilen etkinlikte, çalışanlar çeşitli aktivitelerle keyifli bir hafta sonu geçirdiler. 


Pronet Güvenlik’te geçtiğimiz aylarda başlayan, şirket kültürü ve iş süreçlerinin iyileştirilmesi ile ilgili değişim projesi hakkında bilgilendirilen çalışanlara ayrıca yenilenen kurumsal kimlik hakkında da bilgi aktarıldı. Şirket, takım çalışmasını ve motivasyonu artıracak çalışanlarına yönelik benzer etkinlikleri önümüzdeki dönemde de sürdürmeyi planlıyor. 


Pronet Güvenlik’in yürüttüğü değişim projesi, “taraftar müşteri yaratmak”, “açık iletişime inanmak”, “işbirliği ve dayanışma içinde çalışmak” ve “girişimci bir ruhla çalışmak”...