18 / 05 / 2024

pronto tour ali onaran

pronto tour ali onaran

Ukrayna’dan gelen rezervasyonlar 40 bini bulurken, bu yıl neredeyse sıfıra inen talep, turizmcilerde tedirgin bir bekleyiş yaratıyor. Pronto Tour Genel Müdürü Ali Onaran, henüz herhangi bir iptal almadıklarını belirtse de bekleyişte olduklarını kaydetti.

Cham Tour Turizm Gayrimenkul Danışmanlık İç ve Dış Limited Şirketi kuruldu!    

Cham Tour Turizm Gayrimenkul Danışmanlık İç ve Dış Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Mohammad ve Ali Diab ortaklığında kuruldu. 

Sunrıse Tourısm İş Ve Turizm Ajansı Limited Şirketi kuruldu!

Sunrıse Tourısm İş Ve Turizm Ajansı Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Abdıfatah Ahmed, Abdınasır Ahmed ve Mohammed Ali ortaklığında kuruldu.

Turizmde müşteriye ulaşmak zorlaşıyor!

Pronto Tour Yönetim Kurulu Başkanı Ali Onaran, "Eskiden sadece bir iki gazeteye ilan vermek satış yapmak için yeterli gelirken, şimdi artık düzgün bir ürünü dahi çok daha zor bir şekilde müşteriye ulaştırabiliyoruz." dedi.

İspanya turlarına Arda Turan etkisi!

Arda'nın oynadığı maçlar İspanya turlarına da yaradı. Pronto Tour Başkanı Ali Onaran, "Arda'nın oynadığı maç tarihlerinde İspanya turlarımızda artış oluyor" dedi..

Pronto Tour 2015 için fiyatlarda yüzde 10 indirim yapacak!

Paket turları önceki yıla göre yüzde 10 daha ucuza satacaklarını söyleyen Pronto Tour Yönetim Kurulu Başkanı Onaran, "Yurtdışında daha da güçlendik. Bunu tüketiciye fiyat avantajıyla yansıtıyoruz" dedi

2014'te tatilcilerin gözdesi mavi yolculuk oldu!

Tatilcilerin gözdesi mavi yolculuk oldu. Pronto Tour Satış ve Pazarlama Müdürü Özkar, "Gemi turları 2008'den bu yana her yıl yüzde 100'ün üzerinde bir ivmeyle büyüyor" dedi

Sarp Özkar: Gemi turları 100'ün üzerinde bir ivmeyle büyüyor!

Pronto Tour Satış ve Pazarlama Müdürü Özkar "Gemi turları 2008'den bu yana her yıl yüzde 100'ün üzerinde bir ivmeyle büyüyor. Gemi turlarının avantajı fark edildi" dedi.

Ali Onaran: Tur şirketlerinin iflası hile olabilir!

Ülkede art arda meydana gelen tur operatörlerinin iflası akıllara "Turizmin en yoğun sezonunda yaşanan bu gelişmelerde hile olabilir mi?" sorusunu getirdi. Pronto Tur Yönetim Kurulu Başkanı Ali Onaran konu ile ilgili açıklama yaptı.

Ukrayna’dan tur iptalleri başladı, yüzde 50 düşüş bekleniyor!

Ukrayna’dan gelen rezervasyonlar 40 bini bulurken, bu yıl neredeyse sıfıra inen talep, turizmcilerde tedirgin bir bekleyiş yaratıyor. Pronto Tour Genel Müdürü Ali Onaran, henüz herhangi bir iptal almadıklarını belirtse de bekleyişte olduklarını kaydetti.

Pronto Tour Tanzanya'da otel inşa edecek!

Uuslararası yatırımcının uğrak yeri olmaya başlayan Afrika, artık Türk turizmcilerin ajandasında da üst sıralarda yer alıyor. Pronto Tour, Tanzanya'da Zanzibar adasında geçtiğimiz yıl aldığı arazinin üzerine bir yıl içinde bir otel inşa edecek

Ali Ağaoğlu Nahide Motel'in açılışına katıldı

Önceki akşam hizmete giren Nahide Motel'in açılışına Ali Ağaoğlu ve sevgilisi Petek Ertüre de katıldı

Ali Sami Yen'de 2'nci oturum bugün yapılacak!

Ali Sami Yen'de 2'inci oturum 28 Mayıs 2010 Cuma günü düzenlenecek...

Ali Sami Yen'de 2'nci oturum yarın yapılacak!

Ali Sami Yen'de 2'inci oturum 28 Mayıs 2010 Cuma günü düzenlenecek...

 

pronto tour ali onaran Haberi

pronto tour ali onaran


Geçtiğimiz yılın ocak-şubat dönemiyle kıyaslandığında önemli ölçüde düşüşler yaşandığını belirten turizmciler, olayların devam etmesi halinde düşüşlerin yüzde 50’yi bulabileceğini belirtti. Geçtiğimiz yıl bu dönemde Ukrayna’dan gelen rezervasyonlar 40 bini bulurken, bu yıl neredeyse sıfıra inen talep, turizmcilerde tedirgin bir bekleyiş yaratıyor.


Yeni kayıt yapmadıklarını ve bir süredir kayıtların durduğunu söyleyen Pronto Tour Genel Müdürü Ali Onaran, henüz herhangi bir iptal almadıklarını belirtse de bekleyişte olduklarını kaydetti. “Ukrayna’dan buraya gelişlerde ise iptaller başladı. Oradan ciddi bir azalma olacak gibi görünüyor” bilgisini veren Onaran, şunları söyledi: “Olaylar büyürse yaz sezonu ciddi bir zarar göreceğiz. Bu şekilde devam ederse yüzde 50’nin üzerinde bir düşüş görebiliriz. Ne kadar uzun süreceğine bağlı. Kısa dönemde olursa da bir kaybımız olur ancak yüzde 5’lerle...