03 / 05 / 2024

propa plaza son ofisler

propa plaza son ofisler

İki köprünün ortasında, Metro ve Metrobüs istasyonlarının yeni başında bulunan Propa Plaza Zincirlikuyu'da avantajlı kira rakamları sunuluyor. Ofis büyüklükleri 140 metrekareden, 730 metrekareye kadar değişiyor.

Akman Holding’in Kanada projesi Regal Plaza’da satışlar tam gaz!

Yurt içi ve yurt dışı yatırımlarıyla adını sıkça duyuran Akman Holding, Kanada Toronto’daki 2’nci dev projesi Regal Plaza’nın satışlarına son sürat devam ediyor. Bölgenin en büyük akıllı ve çevreci karma projesi olma özelliği olan Regal Plaza’nın home-ofis dairelerinin şuan yüzde 60’ı satıldı.

Lüks plaza ve AVM'lerde kiralar düşüyor mu?

Pandemi sonrası azalan ofis ve mağaza talebiyle lüks plaza ve AVM'lerde boşluk oranları artıyor, kiralar düşüyor. Son 10 yılın en boş ofis binaları ve en düşük kiraları dikkat çekiyor. En lüks ofislerin kirası bile 5 yıl öncesinin yarısı düzeyinde....

Propa Vista'da son 50 daire için yüzde 15 indirim fırsatı!

Kartal'da hayata geçirilen Propa Vista projesinde satışı devam eden son 50 daire için yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor.

Antalya 2000 Plaza satışında son durum!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Antalya 2000 Plaza'nın satışı hususunda başlanılmış olan çalışmaların devam ettiğini açıkladı.

Propa Plus Residence’ta son 8 daireye özel yüzde 35 indirim!

Şehrin merkezi Zincirlikuyu’da hayata geçirilen Propa Plus Residence projesinde son 8 daire için satışlar devam ediyor. Kalan son 8 daireye, yüzde 35’e varan indirim uygulanıyor.

Propa Plus’ta yaşam başladı!

Şehrin merkezinde konfor ve lüksü birarada sunan Propa Plus Residence’ta yaşam başladı. İstanbul’un tam merkezinde, Zincirlikuyu’da hayata geçirilen ve memnuniyet garantisi sunan projede hemen teslim son daireler ise çok özel ve cazip fiyatlar ile sahiplerini bekliyor.

Propa Plus Residance’da son 9 daire!

Zincirlikuyu’da hayata geçirilen Propa Plus Residance’daki son 9 daire, sıfır faiz ve 60 ay vade avantajı ile satışa sunuldu. Projede, 31 Mart’a kadar geçerli olacak “Teslime Özel yüzde 10 + 10 indirim fırsatı” sunuluyor.

Ramada Plaza Konya Otel 70 milyon TL'ye mal oldu!

5 yıldızlı otellerin son halkası olan Ramada Plaza Konya Otel verdiği hizmetle müşterilerini büyülüyor. 70 milyon TL'ye mal olan otel kongre turizmine yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor

Propa Plus'ta ayda 3 bin 200 TL taksitle!

Propa Plus'da 120 ay 0,79 faiz avantajı ve ayda 3 bin 200 TL’den başlayan taksit imkanı sunuluyor. Projede son 9 dairenin satışları devam ediyor.

Varyap Plaza'daki son 22 ofis ve 39 dükkan satışa çıkıyor!

Varyap Plaza'da yer alan son 22 ofis, 39 dükkan ve 1 arsa satışa çıkıyor. Projedeki ofislerin metrekare fiyatları 2 bin 574 TL'den, dükkanların metrekare fiyatları ise 4 bin 765 TL'den başlıyor.

BJK Plaza'dan 5 milyon dolarlık kira geliri!

Beşiktaş'tan 5 milyon dolarlık hamle BJK Plaza'da dün son Yönetim Kurulu toplantısını yapan Beşiktaş yönetimi, Akaretler Yokuşu'na veda ediyor.

Propa'dan iki yeni proje geliyor!

Son iki yılı yatırım yaparak geçirdiklerini söyleyen Propa Genel Müdürü Can Özçiçek, 2017 yılında, şu an devam etmekte olan Propa Vista ve Propa Plus projelerini tamamlayacaklarını ve iki yeni projeye daha başlayacaklarını söylüyor.

Kartal’ın gözdesi Propa Vista olacak!

Son projesi “Propa Vista” için lokasyon olarak Kartal'ı seçen Propa, Kartal'ın İstanbul'un en hızlı dönüşen ve dönüşmeye devam eden ilçesi olmayı başardığını savunuyor. İşte Kartal ile ilgili emlak gerçekleri:

propa plaza son ofisler Haberi

propa plaza son ofisler

İki köprünün ortasında, Metro ve Metrobüs istasyonlarının yeni başında...


140 metrekareden, 730 metrekareye kadar değişen büyüklüklerde son A+ ofisler 4000.-Usd'den başlayan avantajlı kira rakamlarıyla sizi bekliyor. Sizde bu fırsatı kaçırmayın, iş hayatının ayrıcalıkları dünyasında yerinizi...