30 / 04 / 2024

propa plus telefon numarası

propa plus telefon numarası

Propa Plus Zincirlikuyu daire fiyatları 367 bin dolardan başlayarak değişiyor. 24 ayda tamamlanacak olan Propa Plus Zincirlikuyu projesinde 1+1 dairelerden 4+1 dairelere kadar konut alternatifleri bulunuyor...

128 GB Casper VIA M30 Plus BİM'de satışa çıkıyor! İşte indirimli fiyatı

128 GB Casper VIA M30 Plus akıllı telefon 15 Eylül'den itibaren BİM'de satışa çıkıyor. Üstelik piyasaya göre oldukça uygun bir fiyattan satılıyor. İşte detaylar...

Hepsi Burada'dan muhteşem fırsat! İşte Tcl 30 Plus 04 Mayıs 2023 fiyat listesi

Hepsi Burada'nın avantajlı ürünlerine yaptığı kampanyaya Mayıs ayında ''Tcl 30 Plus''a oldu. Telefonunu yenilemek yada yeni telefon almak isteyenler Hepsi Burada'nın bu imkanı vatandaşlar tarafından araştırılıyor. 

A101’de iPhone 14 Plus sürprizi! “Aldın Aldın” kampanyasında şok indirimle satışta!

Apple iPhone’un son dönemde en popüler modellerinden iphone 14 Plus, A101’de satılmaya başlandı. İphone’un en yenilerinden ve üstün özellikleriyle ortaya çıkan telefon, üstelik A101’e özel büyük bir indirimle tüketiciye sunuluyor.

İphone 14 Plus 512 GB en ucuz kaç TL? Özellikleri neler? 11 Ocak 2023 fiyat listesi...

6.7 inç ekran boyutu, 512 GB dahili hafızası, hızlı şarj özelliği ve suya dayanıklılık gibi birçok özelliğiyle kullanıcılarının hayatını kolaylaştıran İphone 14 Plus 512 GB sadece İphone kullanıcılarının değil aynı zamanda diğer telefon kullanıcılarının da ilgisini çekiyor.

Vivo X Fold Plus görüntüleri paylaşıldı!

Çinli teknoloji şirketi Vivo, katlanabilir akıllı telefon dünyasındaki yerini üst sıralara taşımak için Vivo X Fold Plus modelini tanıtmaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

Akıllı telefon alacaklara müjde! Şok’tan uygun fiyatlı cep telefonu fırsatı! 4 Ağustos 2022 fiyat listesi...

ŞOK, resmi internet sitesi üzerinden birbirinden eşsiz akıllı cep telefonlarını satışa sundu! Bu fırsat kaçmaz! Bu akıllı cihazlar arasında; One Plus, Oppo, HTC ve yerli telefon üretimleri ile dikkat çeken General Mobile bulunuyor. Peki, ŞOK'ta akıllı cep telefonları ne kadar? İşte 4 Ağustos 2022 fi

General Mobile GM 21 Plus ne kadar? İşte 7 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Yarın Anneler Günü. Henüz annesine hediye almamış olanlar güncel akıllı telefon fiyatlarını inceliyorlar. Bu kapsamda şık tasarımı, uygun fiyatı ve gelişmiş teknolojisi ile General Mobile GM 21 Plus dikkat çekiyor. Peki, General Mobile GM 21 Plus ne kadar? İşte 7 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Varyant Karşıyaka Plus telefon!

Varyant Karşıyaka Plus telefon numarası haberimizde bulunuyor. Teslimlerin hemen yapıldığı proje İzmir'de Kumko Yapı imzasıyla hayata geçirildi. 

Strada Plus Bahçeşehir satış ofisi!

Akzirve Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Strada Plus'ta fiyatlar 239 bin 500 TL'den başlıyor. Strada Plus Bahçeşehir satış ofisi telefon numarasıyla iletişime geçerek projenin detayları hakkı bilgi edinebilirsiniz...

Propa Plus Residence’ta son 8 daireye özel yüzde 35 indirim!

Şehrin merkezi Zincirlikuyu’da hayata geçirilen Propa Plus Residence projesinde son 8 daire için satışlar devam ediyor. Kalan son 8 daireye, yüzde 35’e varan indirim uygulanıyor.

Propa Plus’ta yaşam başladı!

Şehrin merkezinde konfor ve lüksü birarada sunan Propa Plus Residence’ta yaşam başladı. İstanbul’un tam merkezinde, Zincirlikuyu’da hayata geçirilen ve memnuniyet garantisi sunan projede hemen teslim son daireler ise çok özel ve cazip fiyatlar ile sahiplerini bekliyor.

Propa Plus’ta daire teslimleri başladı!

İstanbul Zincirlikuyu’da hayata geçirilen Propa Plus Residence’ta anahtar teslimleri başladı. Proje 3 dakika, Levent metro istasyonuna 10 dakika yürüme mesafesinde bulunuyor.

Beşiktaş Propa Plus fiyat!

Propa İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Propa Plus projesi 1.500 metrekare alanda inşa edildi. Hemen teslim edilen Beşiktaş Propa Plus fiyat listesi 875 bin TL'den başlıyor.

propa plus telefon numarası Haberi

propa plus telefon numarası


Propa Plus projesi, İstanbul Şişli'ye bağlı Zincirlikuyu bölgesinde Propa İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Propa Plus Zincirlikuyu projesi 38 rezidans daireden meydana geliyor.


Propa Plus Zincirlikuyu daire fiyatları 367 bin dolardan başlayarak değişiyor. Propa Plus Zincirlikuyu'da 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor.


Propa Plus Zincirlikuyu projesinde daire teslimlerinin 24 ay sonra yapılması planlanıyor. Propa Plus Zincirlikuyu ödeme koşulları kapsamında 36 ay sıfır faizle ödemeler yapılıyor.


Propa Plus Zincirlikuyu projesinde 1+1 daire alanları 68 metrekare ile 79 metrekare arasında, 2+1 daire alanları 127 metrekare ile 142 metrekare arasında, 3+1 daire alanları 156 metrekare büyüklüğe sahip.


Propa Plus Zincirlikuyu satış ofisi

Propa Plus Zincirlikuyu adres: Kore Şehitleri Cd. No:4 Propa Plaza K:1...