09 / 05 / 2024

Property Guide Turkey Gayrimenkul iletişim

Property Guide Turkey Gayrimenkul iletişim

Property Guide Turkey Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Selvi ve Murat Sarıusta ortaklığında kuruldu.

Rima Property Turkey Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Rima Property Turkey Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Amır Hosseın Abdollahı Moradlou tarafından kuruldu.

Turkey Property Club Gayrimenkul İnşaat Ve Emlak Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

Turkey Property Club Gayrimenkul İnşaat Ve Emlak Danışmanlığı Anonim Şirketi Üsküdar'da Firas Navlo, Ahmad Darwısh, Enis Hamza ve Waleed Chayeb ortaklığında kuruldu.

Turkey Property Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkey Property Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Arham Rehan ve Umer Rehan ortaklığında kuruldu. 

Turkey Property Port İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Turkey Property Port İnşaat Limited Şirketi Büyükçekmece’de   10 binTL sermaye bedeli  ile Mhd Husseın Daoud ve  Nevin Can tarafından  kuruldu.

Prime Property Turkey Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Prime Property Turkey Emlak Limited Şirketi Kağıthane’de  10 bin TL sermaye bedeli ile  Justın Thomas Mays ve Selin Köle tarafından kuruldu.

Property Expo Turkey Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Property Expo Turkey Gayrimenkul Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Haşim Süngü tarafından kuruldu.

Turkey Property Beys Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Turkey Property Beys Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Sherzod Karımov tarafından kuruldu.

Desıgner Turkey İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Desıgner Turkey İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Alaattin Kılıç, Kajin Bulut ve Property Turkey Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited tarafından kuruldu.

Prime Property Turkey Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Prime Property Turkey Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 120 bin TL sermaye bedeli ile Justın Thomas Mays, Omran Alakkad ve Peter Tahhan ortaklığında kuruldu.

Imak Ofset Yönetim Ofisi'ne European Property Awards'tan ödül!

İç mekan tasarımı ve uygulaması EDDA Architecture tarafından gerçekleştirilen Imak Ofset Yönetim Ofisi, European Property Awards 2020’de "Best Office Interior Turkey" ödülüne layık görüldü.

Property Turkey Management Emlak Danışmanlığı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Property Turkey Management Emlak Danışmanlığı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Topaktaş ve Property Turkey Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited ortaklığında kuruldu.

Property Experts Turkey Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Property Experts Turkey Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Osmanoğlu ve Adnan Şaar ortaklığında kuruldu.

Property Turkey İstanbul Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Property Turkey İstanbul Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Bayram tarafından kuruldu.

Property Guide Turkey Gayrimenkul iletişim Haberi

Property Guide Turkey Gayrimenkul iletişim

Property Guide Turkey Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Selvi ve Murat Sarıusta ortaklığında kuruldu.

Property Guide Turkey Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Yürürlükteki mevzuat çerçevesinde her türlü resmi ve özel , gerçek ve tüzel kişi ve kuruluşlara ait gayrimenkuller, arsa,arazi, konutlar, iş yerleri resmi daireler, bankalar, sağlık ve eğitim kurumları, sanayi tesisleri, sosyal ve turistik tesisler, tatil köyleri, villa, yalı, otel ve moteller ve benzerleri üzerinde değerleme hizmeti (ekspertiz), analiz fizibilite çalışmaları ve pazarlama hizmeti sunmaktır. DANIŞMANLIK Yurtiçinde ve yurtdışında ekonomi, ticari, mali ve idari tüm alanlarda yönetim, danışmanlığı yapmak kaydıyla, her türlü danışmanlık ve yönetim hizmeti vermek ve tüm bu alanlarda iştigal eden kamu, yerli...