10 / 05 / 2024

Property NC Awards 2019 ödül töreni

Property NC Awards 2019 ödül töreni

Property NC Awards 2019 gecesinden 11 ödülle ayrılan Kıbrıs Developments, başarılarını ödülle taçlandırarak projelerini gururla tescilledi...

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides: Türkiye, Avrupalı emekliler için en uygun adres! 

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides, Avrupalı emeklilerin en uygun şartlarda yaşayabileceği ülkenin Türkiye olduğunu belirtti. Ayrıca Türkiye'yi ikinci sırada Almanya, üçüncü sırada ise Yunanistan takip etti.

Imak Ofset Yönetim Ofisi'ne European Property Awards'tan ödül!

İç mekan tasarımı ve uygulaması EDDA Architecture tarafından gerçekleştirilen Imak Ofset Yönetim Ofisi, European Property Awards 2020’de "Best Office Interior Turkey" ödülüne layık görüldü.

Rönesans Holding'e Social Media Awards’dan ödül!

Marketing Türkiye ve BoomSonar iş birliğiyle hayata geçirilen ve bu sene dördüncüsü düzenlenen “Social Media Awards Turkey 2020”de holding kategorisinde Rönesans Holding, gümüş ödüle layık görüldü.

B House projesine A European Property Awards ödülü!

Elips Tasarım Mimarlık'ın tasarladığı “B_House”, uluslararası arenada mimari ve iç mimari projeler tarafından yarışılan European Property Awards 2019’da “Architecture Single Residence” kategorisinde ödülün sahibi oldu

Sign of the City Awards başvurularında son gün bugün!

Hürriyet’in öncülük ettiği, gayrimenkul sektörünü aynı çatı altında buluşturan Sign of the City Awards başvurularında son gün bugün…

Elips Tasarım Mimarlık imzalı B_Hhouse'a, European Property Awards ödülü!

Elips Tasarım Mimarlık tarafından tasarlanan “B_House”, uluslararası arenada mimari ve iç mimari projelerin yarıştığı European Property Awards 2019’da “Architecture Single Residence” (Tekil Konut Mimarisi) kategorisinde ödül kazandı…

Urbanist Architecture'e Build Architecture Awards’tan ödül!

Mimar Ufuk Bahar öncülüğünde İngiltere’nin başkenti Londra’da kurulan Türk mimarlık şirketi Urbanist Architecture, Build Architecture Awards’tan ödüle layık görüldü.

iki design group, Asia Pacific Property Awards’ta 4 ödül kazandı!

İki Design Group, Asia Pacific Property Awards’tan 4 ödül kazandı. Özbekistan projeleriyle başarı sağlayan şirket, ödül sayısını 70’e çıkardı.

Kıbrıs Town Houses'a Property NC Awards'tan 11 ödül!

Property NC Awards 2019 gecesinden 11 ödülle ayrılan Kıbrıs Developments, başarılarını ödülle taçlandırarak projelerini gururla tescilledi...

Türk gayrimenkulcüler European Property Awards’tan ödülle döndü!

Dünya çapındaki gayrimenkul şirketlerinin tanıtılması için düzenlenen International Property Awards 2018’in 27'ncisi gerçekleşti. Türk gayrimenkulcüler, European Property Awards’tan ödülle döndü.

İstanbul Tower 205’e European Property Awards’dan 2 ödül!

Levent Büyükdere Caddesi'nde inşa edilen İstanbul Tower 205 projesi “European Property Awards 2018-2019”dan “En İyi Ticari Yüksek Bina” ile “En İyi Ofis Geliştirme” ödüllerini aldı. 

Linea Tusavul Mimarlık'a German Design Awards ödülü!

European Property Awards - (Avrupa Gayrimenkul Ödülleri)'nin 2017 yılı kazananları açıklandı. Linea Tusavul Mimarlık'a German Design Awards ödülü layık görüldü.

Piyalepaşa İstanbul, European Property Awards’tan 2 ödül aldı!

Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nde 2 ödülle dönen Piyalepaşa İstanbul projesi 4 Aralık'ta düzenlenecek International Property Awards'da Avrupa ve dünyanın en iyi karma kullanma projesi olmak için aday gösterildi.

Property NC Awards 2019 ödül töreni Haberi

Property NC Awards 2019 ödül töreni

Kuzey Kıbrıs’ın ilk ve tek emlak ödüllerinin sahibiplerini bulduğu Property NC Awards 2019 ödül töreni, 30 Mart Cumartesi akşamı Cratos Premium Hotel’de yapıldı. Kuzey Kıbrıs gayrimenkul sektörünün en prestijli yarışması olan, inşaat sektöründe kalite, malzeme ve iş etiği bilincini kazanmaya teşvik etmek amacıyla sektöre yön veren Property NC Awards 2019’da gecede Blue Way Group’un ödüllü markası Kıbrıs Developments, yine farkını ortaya koydu.

Property NC Awards 2019'da sektörde çeşitliliği oluşturan 40 jüri üyesinin yoğun ve uzun soluklu değerlendirmelerinin ardından 38 ödül sahiplerini buldu. 700’ü aşkın davetlinin katıldığı emlak ve inşaat sektörünün en iyilerinin seçildiği görkemli gecede Kıbrıs Developments, Kıbrıs Town Houses projesi ile 11 ödülün sahibi olarak başarısını taçlandırdı. Emlak ve inşaat alanındaki iş dünyasının aynı çatı altında buluştuğu muhteşem gala...