05 / 05 / 2024

Property Turkey İstanbul Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi iletişim

Property Turkey İstanbul Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi iletişim

Property Turkey İstanbul Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Bayram tarafından kuruldu.

İstanbul Property Group Emlak Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Property Group Emlak Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Sadıç tarafından kuruldu.

Rima Property Turkey Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Rima Property Turkey Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Amır Hosseın Abdollahı Moradlou tarafından kuruldu.

Ptm Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ptm Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mars34 İnşaat Gayrimenkul Anonim Şirketi ve Property Turkey Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited tarafından kuruldu.

Safeway İstanbul Property Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Safeway İstanbul Property Gayrimenkul Limited Şirketi Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Nourı Dorbı tarafından kuruldu.

Property Istanbul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Property Istanbul Danışmanlık Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Syed Alı Haıder Zıa tarafından kuruldu.

Property Istanbul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Property Istanbul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şİşli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Syed Alı Haider Zia tarafından kuruldu.

Turkey Property Club Gayrimenkul İnşaat Ve Emlak Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

Turkey Property Club Gayrimenkul İnşaat Ve Emlak Danışmanlığı Anonim Şirketi Üsküdar'da Firas Navlo, Ahmad Darwısh, Enis Hamza ve Waleed Chayeb ortaklığında kuruldu.

Turkey Property Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkey Property Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Arham Rehan ve Umer Rehan ortaklığında kuruldu. 

Pt Persıan Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pt Persıan Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emir Mecidi, Property Turkey Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited tarafından kuruldu.

Turkey Property Port İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Turkey Property Port İnşaat Limited Şirketi Büyükçekmece’de   10 binTL sermaye bedeli  ile Mhd Husseın Daoud ve  Nevin Can tarafından  kuruldu.

Prime Property Turkey Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Prime Property Turkey Emlak Limited Şirketi Kağıthane’de  10 bin TL sermaye bedeli ile  Justın Thomas Mays ve Selin Köle tarafından kuruldu.

Property Expo İstanbul Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Property Expo İstanbul Gayrimenkul Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Haşim Süngü tarafından kuruldu.

Property Expo Turkey Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Property Expo Turkey Gayrimenkul Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Haşim Süngü tarafından kuruldu.

Property Turkey İstanbul Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi iletişim Haberi

Property Turkey İstanbul Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi iletişim

Property Turkey İstanbul Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Bayram tarafından kuruldu.

Property Turkey İstanbul Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi konusu:
EMLAK MÜŞAVİRLİĞİ YURT İÇİNDE HER TÜRLÜ GAYRİMENKULÜN ÜCRET VEYA SÖZLEŞME TEMELİNE DAYALI OLARAK SATIN ALINMASI, SATILMASI VEYA KİRAYA VERİLMESİ. GAYRİMENKUL DANIŞMANLIK FAALİYETİNDE BULUNMAK, BU İŞLEMLERDE ARACILIK HİZMETİ VERMEK. HER TÜRLÜ EMLAK, HER TÜRLÜ GAYRİMENKUL VE ÖZELLİKLE SİTELER, PLAZALAR, MARKETLER, DEPOLAR, SOĞUK HAVA DEPOLARI, VİLLA TATİL KÖYLERİ, DEVRE MÜLK, APART OTEL, MOTEL, KAMPİNG GİBİ TURİSTİK TESİSLER, ORGANİZE SANAYİ BÖLGELERİ, SPOR KOMPLEKSLERİ, MESKEN, EV, APARTMAN, İŞ YERİ, ARSA, ARAZİ GİBİ GAYRİMENKULLERİ ALMAK, SATMAK, SATIN ALMAK, KİRALAMAK, KİRAYA VERMEK; BAHÇE, TARLA VE ARSALAR ÜZERİNDE PARSELASYON VE İMAR DURUMLARINI ÇIKARMAK. GEREKTİĞİNDE PROJELENDİRMEK, GAYRİMENKULLER...