29 / 04 / 2024

Propin Property Investment Consultancy raporu

Propin Property Investment Consultancy raporu

Ofis kiralama-satışı konusunda, aracılık ve danışmanlık hizmeti veren Propin Property Investment Consultancy’nin üç ayda bir periyodik olarak hazırladığı İstanbul Ofis Pazarı 2014 birinci çeyrek raporu yayınlandı

Property İnvestment Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Property İnvestment Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Sağ tarafından kuruldu.

Time Property Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Time Property Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Başakşehir’de  20 bin TL sermaye bedeli ile Yeliz Toprak tarafından kuruldu.

Tekev Property Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekev Property Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  100 bin TL sermaye bedeli ile Farshad Khodadadımaghanjough tarafından kuruldu.

Karamel Property Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Karamel Property Gayrimenkul Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  300 bin TL sermaye bedeli ile Mayadah H.M. Tubaıl tarafından kuruldu.

İstmoon Property Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstmoon Property Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de   100 bin TL sermaye bedeli ile A.Kareem Jaber Albeej Ve Shırın Tarkashvand tarafından kuruldu.

Engür Property Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Engür Property Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi Kağıthane’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Engür Menteşoğlu tarafından kuruldu.

Arıs Property İnşaat Tekstil Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıs Property İnşaat Tekstil Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  500  bin TL sermaye bedeli  ile Hassan Alhadad tarafından kuruldu.

Climax Property Gayrimenkul Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Climax Property Gayrimenkul Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören’de 1 milyon sermaye bedeli İle Emir Kahraman, Afrah M H M A H Ve Mohammad J M M  tarafından kuruldu.

Matar Property İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Matar Property İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de   500 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Özbakır  ve  Khaled R.H.S. tarafından kuruldu.

Prime Property Turkey Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Prime Property Turkey Emlak Limited Şirketi Kağıthane’de  10 bin TL sermaye bedeli ile  Justın Thomas Mays ve Selin Köle tarafından kuruldu.

Property Hub Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Property Hub Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Can Dönmez ve Şule Canaydın ortaklığında kuruldu.

Trends Property Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trends Property Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdülkadir Akkuş, Adil Elkhatıb ve Muhammed Halid Kurt ortaklığında kuruldu.

Platin Property Gayrimenkul Uluslararası Danışmanlık Emlakçılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Platin Property Gayrimenkul Uluslararası Danışmanlık Emlakçılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Gül Evrankaya, Deniz Evrankaya ve Hürol Eroğlu ortaklığında kuruldu.

Propin Property Investment Consultancy raporu Haberi

Propin Property Investment Consultancy raporu


Ofis kiralama-satışı konusunda, aracılık ve danışmanlık hizmeti veren Propin Property Investment  Consultancy’nin üç ayda bir periyodik olarak hazırladığı İstanbul Ofis Pazarı 2014 birinci çeyrek raporu yayınlandı. Rapor Ocak, Şubat, Mart aylarında ofis pazarında yaşanan değişimleri ve PROPIN’in gelecek dönemler için öngörülerini kapsıyor. 


Hazırlanan raporda Propin, 2014 birinci çeyrek döneminde İstanbul Ofis Pazarı’nda yaklaşık 90.000 m2 ofis işlemi gerçekleşmiş olmasının ofis sektöründeki hareketliliğin en belirgin göstergesi olduğunu belirtti. 30 Mart 2014’teki yerel seçimler öncesinde kurumsal firmaların ofis arayış taleplerinin etkilenmediğini açıkladı. Ofis satın almayı düşünen kurumsal firmaların arayışları seçim öncesi birinci çeyrek dönemde yavaşladığı, seçim sonrası ise belirgin bir şekilde ivme kazandığı belirtildi.

Propin, hazırladığı raporda 2014 Birinci Çeyrek Dönem’de ofis piyasasında yaşanan gelişmeleri şöyle özetliyor 


İstanbul Ofis Pazarı’nın genel boşluk oranlarına bakıldığında,...