03 / 05 / 2024

Prysmian Group ceo

Prysmian Group ceo

Dünyanın lider kablo üreticisi Prysmian Group’un Türkiye operasyonu olan Prysmian Group Türkiye’nin CEO’luğuna atanan Erkan Aydoğdu göreve başladı.

Dolarda büyük güne 1 hafta kalan tüm dünyanın tersi tahmin! İşleri karıştıracak iddiayı ortaya attı

Man Group CEO’su Luke Ellis, FED'in beklenildiği kadar faiz artırımına gidemeyeceğini, bu durumda da doların yeteri kadar güçlenemeyeceğini savunuyor.

İnşaatta maliyetler yüzde 40 arttı!

Gülman Group CEO'su Polat Gülman, inşaat maliyetlerindeki artışları değerlendirdi. Maliyetler inşaat girdilerinde yüzde 40 arttı. 

Modd Group 2019'da 300'den fazla marka ile yüzde 35 büyüdü!

MODD Group CEO’su Cem Has 2020 hedeflerini anlattı. Şirket 2020’de 400 markaya hizmet vererek 15 milyon TL’lik ciroya ulaşmayı hedefliyor.

Oya Zingal halı satıcılığından CEO’luğa baba öğüdü ile yükseldi!

Körfez ülkelerinde gayrimenkul, perakende, IT sektörlerinde yatırımları bulunan Kuveytli Yatırım Fonu Murabahat Group’un Türkiye yapılanması Mresco Türkiye Group CEO’luğunu yapan Oya Zingal’in öğrencilik yıllarında halı satarak başladığı iş yaşamı örnek bir başarı öyküsü.

Amerika'dan ev alırken dolandırılmayın!

Lead Consulting Group CEO’su Emel Onur, Amerika'dan ev almak isteyen yatırımcıları uyardı. İşte Amerika'dan ev alırken dikkat edilmesi gerekenler...

Tiffany Offices ile Amerika’da 45 bin dolara iş yeri açma fırsatı!

Amerikan Emlakçılar Derneği Küresel Elçisi, Lead Consulting Group CEO’su Onur, "Florida’da Tiffany Offices ile Türk girişimcisine Amerika’da iş yeri sahibi olma fırsatı sunuyoruz" dedi...

Emel Onur’dan RE/MAX’a IRM eğitimi ile dünyaya açılma fırsatı!

ABD’nin en bilinen gayrimenkul danışmanlarından Lead Consulting Group CEO'su Emel Onur'un RE/MAX gayrimenkul danışmanlarına verdiği IRM eğitimi ile 25 katılımcı Realtor sertifikası alarak, Amerikan Milli Emlakçılar Derneği üyesi olmak için hak kazandı.

The LCP Group Türk yatırımcılara Amerika’da yatırım fırsatları sunuyor!

Dünyaca ünlü gayrimenkul yatırım şirketi The LCP Group’un CEO’su Francis Lively İzmir ve Ankara’lı iş insanlarına Amerika’da 500.000 Dolar yatırım ile tüm aile için Green Card alma fırsatı veren EB-5 vizesini ve yeni projelerini anlattı.

Mresco Türkiye'den emlak sektörüne yepyeni yaklaşım!

Mresco Türkiye Group CEO’su Oya Zingal, yabancı yatırımcıyı Türkiye’deki emlak sektörüne çekecek yepyeni bir yaklaşım geliştirdikleri açıkladı. 

Araplar blok halinde gayrimenkul alıyorlar!

Suudi Arabistan, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri, Yemen ve Kuveyt’ten turist getiren SY Group CEO’su Yaser Haddad, Araplar için Türkiye’nin artık vazgeçilmez bir yatırım durağı olduğunu söyledi.

Sera Group yurtdışına Karadağ'dan açılıyor!

Sera Group Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Ozan Şener yaptığı açıklamada yurtdışında Karadağ'da işe başladıklarını açıkladı.

Sera Group, gayrimenkulde yurtdışına açılıyor!

Sera Group, gayrimenkulde yurtdışına Karadağ'dan açılıyor. Sera Group CEO'su Ozan Şener yaptığı açıklamada hedeflerinin buradan Avrupa'nın farklı kentlerine de açılmak olduğunu belirtti.

Oya Zingal, Mresco Türkiye Group CEO'su oluyor!

Oya Zingal, Mresco Türkiye Group CEO'su olarak görev yapacak.

Prysmian Group ceo Haberi

Prysmian Group ceo

Dünyanın lider kablo üreticisi Prysmian Group’un Türkiye operasyonu olan Prysmian Group Türkiye’nin CEO’luğuna atanan Erkan Aydoğdu göreve başladı.

Kurulduğu 1964 yılından bu yana birçok ilke imza atan ve Türkiye endüstrisinin istikrarlı gelişimine katkı sağlayan Prysmian Group Türkiye’nin yeni CEO’su Erkan Aydoğdu görevine başladı. Aydoğdu, takım çalışmasına ve insana odaklı bir yaklaşım benimseyen çalışma şekliyle yıllardır Prysmian Group Dünyanın lider kablo üreticisi Prysmian Group’un Türkiye operasyonu olan Prysmian Group Türkiye’nin CEO’luğuna atanan Erkan Aydoğdu göreve başladı. Türkiye’nin büyümesine önemli katkılarda bulundu.

CEO olarak göreve başlamasının ardından ilk açıklamasını yapan Aydoğdu, “Prysmian Group Türkiye’yi daha da ileriye taşıma gücümüzü tecrübemizden, çalışanlarımızdan, müşterilerimizden, iş ortaklarımızdan alıyoruz. Çalışmalarımıza 2011 yılında şirket misyonları arasına eklenen ‘Türkiye’yi yarınlara bağlıyoruz’ yaklaşımımızla ve şevkle devam edeceğiz. Başarımıza başarı katmak...