02 / 05 / 2024

Prysmian Group güneş enerjisi ürünlerini sergiliyor mu

Prysmian Group güneş enerjisi ürünlerini sergiliyor mu

Prysmian Group, bu yıl Intersolar Europe fuarında, tüm güneş enerjisi üretim, iletim ve dağıtım kablo sistemleri ve çözümleri yelpazesi ile güneş enerjisi sektörü ve uygulama hizmetleri için yeni nesil kablolarını sergileme imkanı buldu.

Güneşli Palmiye Bahçeleri fiyat listesi!

Demir Group imzasıyla hayata geçirilen Güneşli Palmiye Bahçeleri'nde teslimlerin Temmuz ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Proje 112 daire ve 19 ticari üniteden meydana geliyor. İşte Güneşli Palmiye Bahçeleri fiyat listesi...

Güneşli Palmiye Bahçeleri: Güneşli Palmiye Park projesinin adı değişti!

Demir Group imzasıyla hayata geçirilen Güneşli Palmiye Park projesinin adı "Güneşli Palmiye Bahçeleri" oldu. Proje 112 daire ve 19 ticari üniteden meydana geliyor.

Avrasya Tüneli’nin kabloları Prysmian Group'tan!

Geniş ürün gamıyla her türlü projeye ihtiyaca uygun özel ürünler veren Prysmian Group Türkiye, son olarak İstanbul’un 3. Havalimanı, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Çanakkale Boğazı Denizaltı Kablo Bağlantı Projesi’nde de görev aldı.

Güneşli Palmiye Park'ta ön talep dönemi başladı!

Demir Group'un Bağcılar Güneşli'de inşa ettiği Güneşli Palmiye Park'ta ön talep dönemi başladı. Projede inşaat çalışmaları sürüyor.

Prysmian Group Türk kablo sektöründeki algıyı değiştiriyor!

Prysmian Group Türkiye, daha güvenli ve verimli bir dünyada yaşanması gerektiğine olan inancı ile Türk kablo sektöründeki algıyı güçlendirmek amacıyla “Dikkat! Her Kablo Aynı Değildir…” girişiminin 4. aşamasını sektörle buluşturuyor.

Prysmian Group ürünlerini Intersolar Europe'da sergiledi!

Prysmian Group, bu yıl Intersolar Europe fuarında, tüm güneş enerjisi üretim, iletim ve dağıtım kablo sistemleri ve çözümleri yelpazesi ile güneş enerjisi sektörü ve uygulama hizmetleri için yeni nesil kablolarını sergileme imkanı buldu.

Alpiş Group gıda sektörüne girdi!

Alpiş Group Başkanı Karaalp, "İnşaat sektöründe olduğu gibi gıdada da Bursalılar'ın takdirini kazanacağımızı düşünüyorum" dedi. Bursa'nın önemli inşaat firmalarından Alpiş Group, gıda sektöründeki faaliyetlerini de büyütme kararı aldı.

Prysmian Group Türkiye’nin CEO’luğuna Erkan Aydoğdu atandı!

Dünyanın lider kablo üreticisi Prysmian Group’un Türkiye operasyonu olan Prysmian Group Türkiye’nin CEO’luğuna atanan Erkan Aydoğdu göreve başladı.

Prysmian Group'tan Avrasya Tüneli projesine özel kablo!

Enerji ve telekomünikasyon kabloları sektörünün lideri Prysmian Group, Asya ve Avrupa'yı ilk kez deniz tabanı altından geçen karayolu tüneliyle birleştirecek olan Avrasya Tüneli Projesi'ne özel kablo üretti.

Prysmian Group 5 Haziran'da tatbikat testlerinin sunulacağı bir toplantı düzenleyecek!

Yaşanan iş kazaları nedeniyle gözlerin güvenlik önlemlerine çevrildiği bu günlerde dünya genelinde 50'den fazla ülkede etkinliğini sürdüren Prysmian Group 5 Haziran'da tatbikat testlerinin sunulacağı bir toplantı düzenleyecek.

Solitem, ilk güneş parkını Antalya'da kuracak!

Solitem tarafından Antalya'da kurulacak dünyanın ilk 'Güneş Parkı' projesi,  Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya Mimarlar Odası ve Öger Group işbirliği ile Antalya AKM Perge Salonu 'nda düzenlenen 'Güneş Soğutuyor & Isıtıyor Sempozyumu'nda görücüye çık

Gül İnşaat Güneşli Park'ın yüzde 50'si satıldı!

Güneşli'de eski bir tavuk çiftliğinin yerine 300 dairelik ve 83 mağazalık Güneşli Park projesinin temelini atan Gül İnşaat, Avcılar'da da Sabancı'nın İNSA fabrikasının yerine konaklar yapmayı planlıyor. Gül İnşaat, başka fabrika alanlarının alımı için de

Güneşli Park 'ta 189 bin TL 'ye!

Gül Proje tarafından Güneşli"de inşa edilen Güneşli Park projesinde güncel fiyatlar 189 bin TL"den başlıyor, projede 60 aya kadar vade farksız taksit yapılıyor¦

Prysmian Group güneş enerjisi ürünlerini sergiliyor mu Haberi

Prysmian Group güneş enerjisi ürünlerini sergiliyor mu

Dünya çapında enerji ve telekomünikasyon kabloları sektörünün lideri Prysmian Group, Münih’te düzenlenen Intersolar Europe fuarına güneş enerjisine yönelik ürettiği ürünleriyle damgasını vurdu. Prysmian Group’un sunduğu ürünler arasında, üstün izolasyon ve kılıf özellikleri sayesinde öncelikli olarak tercih edilen ve Almanya’da fotovoltaik sistemlerin kurulmaya başlandığı tarihten itibaren hiç problemsiz olarak (gerek panellerin altında gerekse toprak altında gömülü olarak) faaliyet gösteren PV1-F tipi DC kablolar, orta ve alçak gerilim MV-LV kablo sistemleri ve 1500 V DC fotovoltaik kablolar için yeni Avrupa yüksek gerilim standardına (EN 50618 standardı atında) odaklı yeni nesil H1Z2Z2-K gibi kablolar yer aldı. Intersolar Europe fuarına, Prysmian Group Türkiye’den de Özel Kablolar Satış Direktörü İlhan Öztürk ve Satış Yetkilisi Esra Bulucu katıldı.


10-12 Haziran 2015 tarihlerinde Münih’te düzenlenen Intersolar Europe,...