05 / 07 / 2024

Prysmian kablo tedarikçisi

Prysmian kablo tedarikçisi

Enerji ve telekomünikasyon kabloları sektörünün lideri Prysmian Group’un Türkiye operasyonu Prysmian Group Türkiye, Türk futbolunun lokomotif takımlarının evlerine enerji sağlamayı sürdürüyor. Prysmian Dört Büyüklerin kablo tedarikçisi oldu.

Almanya batan enerji devini kamulaştırdı! İlk 9 ayda 40 milyar euro zarar açıklamıştı!

Almanya enerji tedarikçisi Uniper'in yüzde 99 hissesini satın aldı. Federal hükümet enerji arzının kesintiye uğramaması için şirkete sermaye enjeksiyonları yapacak.

Audi, Formula 1 için tarih verdi!

Alman üretici Audi, 2026 sezonundan itibaren Formula 1 Dünya Şampiyonası'na motor tedarikçisi olacağını duyurdu. İşte detaylar....

Enerjide yalıtım İzocam'a emanet!

Dev enerji projelerine yalıtım danışmanlığı yapan İzocam, Tufanbeyli, İncirliova ve Soma'daki enerji santrallerinin ürün tedarikçisi oldu...

İnşaat tedarikçisi kur farkını istiyor!

İnşaat malzemesini aylar öncesinden parasını verip satın alan bazı müteahhitler son günlerde tedarikçilerle sorun yaşıyor.

Regus hız kesmeden büyüyor!

Dünyadaki en büyük hazır ofis tedarikçisi olan Regus bu alandaki öncü kimliğini Türkiye’de yeni yatırımlarla devam ettiriyor.Regus, 2018’de Türkiye’de dört yeni ofis açmak için hazırlıklara başladı..

Edonia Garden basın lansmanı 22 Mart'ta!

Türkiye’nin en büyük müteahhitlik firmalarının tedarikçisi konumunda yer alan Kar Group; adım attığı inşaat sektöründe de büyüme kararı aldı. 

Gülsan Holding, 5 yılda EMEA bölgelerinde etkin olmayı hedefliyor!

Gaziantep, yeni döneme hazırlık için kolları sıvadı.Gaziantep’in iş dünyası temsilcileri, 500 milyar dolarlık yatırıma ihtiyaç duyacağı hesaplanan Suriye’nin en büyük tedarikçisi olmayı hedefliyor.

Naturel Atık Su Arıtma Teknojileri Kurumsal Tedarik Hizm. Dan. Tic. ve San. Anonim Şirketi kuruldu!

Naturel Atık Su Arıtma Teknojileri Kurumsal Tedarik Hizm. Dan. Tic. ve San. Anonim Şirketi Elif Kurşun tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

MKS DevO Kimya 20 milyon TL'lik yatırımını 2018'de bitirecek!

İnşaat, deterjan, plastik sektörünün önde gelen hammadde tedarikçisi olan MKS DevO Kimya, 2020'ye kadar yapacakları 20 milyon TL'lik yatırımı 2018'de bitirme kararı aldı.

Karzen Yapı Elektrik Elektronik Ve Tedarik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karzen Yapı Elektrik Elektronik Ve Tedarik Ticaret Limited Şirketi Özgür Kardeşoğlu tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

6 bin Çinli inşaat işçisi çalışmak için İsrail'e gidiyor!

İsrail ile Çin arasında varılan anlaşmaya göre, 6 bin Çinli inşaat işçisi çalışmak için İsrail'e gelecek. Bu kararı İsrail resmi radyosu duyurdu.

Alanya'da inşaat işçisi 6 metreden düştü!

Alanya Konaklı Mahallesi'nde inşa edilen AVM'de çalışan inşaat işçisi Veysi Tutkaç 6 metre yükseklikten düştü. İskelede ayağının kayması sonucu düşen işçi ağır yaralandı.

Bursa Beton kentsel dönüşüm projelerinin tedarikçisi!

Bursa Beton kamu yatırımları ile kentsel dönüşüm projelerinin de önemli tedarikçisi olmaya hazırlanıyor. Bursa Beton, 22 santralde günlük 20 bin metreküpün üzerinde beton üretim kapasitesiyle faaliyet gösteriyor.

Prysmian kablo tedarikçisi Haberi

Prysmian kablo tedarikçisi

Bugüne kadar Türk Telekom Arena ve Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda kullanılan Prysmian Group kabloları yapılan yeni anlaşmalarla Beşiktaş Vodafone Arena ve Trabzonspor Akyazı Arena’da da yer alacak.


Türk inşaat sektöründe öne çıkan büyük projelerde yer alan Prysmian Group Türkiye, inşaatı 17 Ocak 2013 tarihinde başlayan Beşiktaş Vodafone Arena’nın ve inşaatı 24 Kasım 2013 tarihinde başlayan Trabzonspor Akyazı Arena’nın kablo tedarikçisi oldu.


Kartal’ın yeni stadyumunda H07Z-1, N2XH, NHXMH, N2XH FE180 model Afumex ve H07V-K, NYY model PVC kabloları kullanılacak. Prysmian Group Türkiye ile inşaatı üstlenen Beşiktaş İnşaat Yatırımları A.Ş. ve Kiptaş A.Ş. konsorsiyumunun hayata geçireceği kablo projesinin toplam bedeli ise 2.300.000 TL oldu. Karadeniz Fırtınası’nın stadyumunda ise H07Z1-R, N2XH, NHXMH, N2XH FE180 model Afumex kablolar kullanılacak. Prysmian Group Türkiye’nin Trabzonspor’un yeni stadyumunun...