19 / 05 / 2024

ptt bin lira yardım parası

ptt bin lira yardım parası

İstanbul PTT Bölge Başmüdürü Selahattin Ekinci, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında 2 milyon ihtiyaç sahibi aileye biner liralık ödemenin yarından itibaren verilmeye başlayacağını söyledi.

Altındağ Başpınar'da 10 bin lira peşinatla konut!

TOKİ piyasa koşullarında ev sahibi olamayan düşük gelirli vatandaşlar için Başkentte 338 konutu satışa çıkardı konutlar, 10 bin lira peşin ve 619 liradan başlayan ödeme seçenekleriyle satışa sunuluyor...

TOKİ Ankara Altındağ Başpınar taksitleri! 619 bin lira!

TOKİ piyasa koşullarında ev sahibi olamayan düşük gelirli vatandaşlar için Başkentte 338 konutu satışa çıkardı konutlar, 10 bin lira peşin ve 619 liradan başlayan taksitlerle satılıyor...

TOKİ Ankara Altındağ Başpınar'da 10 bin lira peşinatla!

TOKİ piyasa koşullarında ev sahibi olamayan düşük gelirli vatandaşlar için Başkentte 338 konutu satışa çıkardı konutlar, 10 bin lira peşin ve 619 liradan başlayan ödeme seçenekleriyle satışa sunuluyor...

TOKİ'den Ankara'da 10 bin lira peşinatla konut!

TOKİ piyasa koşullarında ev sahibi olamayan düşük gelirli vatandaşlar için Başkentte 338 konutu satışa çıkardı konutlar, 10 bin lira peşin ve 619 liradan başlayan ödeme seçenekleri, 99 bin liradan başlayan fiyatlarla satılacak

Hayattepe projesinde 4+1 dairelerde 4 bin lira kira getirisi!

Bayrampaşa'da hayata geçirilen Hayattepe projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Projede yer alan 4+1 dairelerde 4 bin lira kira getirisi le kiralanabiliyor.

Hayattepe'de 1+1 dairelerde 2 bin lira kira getirisi!

İstanbul Avrupa yakası Bayrampaşa'da hayata geçirilen Hayattepe projesinde 1 oda 1 salon daireler 2 bin lira kira getirisi sunuyor. Proje Özak GYO tarafından hayata geçiriliyor.

1939 yılında Taksim Kışlası 50 bin lira bedelle belediyeye devredilmiş!

1939 yılında Taksim Kışlası ya da Halil Paşa Topçu Kışlası Maliye Bakanlığı'ndan belediyeye 50 bin lira bedelle devredilmiş. Belediye kışlayı bir yılda yıkmayı tahmin ediyormuş.

1939 yılında Kadıköy'de yol çalışmalarına 137 bin lira harcanmış!

1939 yılında Vali Lütfi Kırdar, Kadıköy'de imar çalışmalarını denetlemiş. İskele Parkı'nın genişletilmesi ve ağaçlandırılması emrini vermiş. Aynı yıl Kadıköy ve çevresinde yapılan yol çalışmalarına 137 bin lira harcanmış.

1937 yılında İstanbul'un imarı için 245 bin lira sarfedilecekmiş!

1937 yılında İstanbul Belediyesi, hazırlanan İstanbul'un imar planı bütçeden 245 bin lira sarfedilecekmiş. 1937 yılında İstanbul'un imarına harcanacak 245 bin liraya, 22 bin 728 tane Reşat Altını alınabilmekteymiş.

TOKİ Kayseri Melikgazi 5. Bölge Konutları başvuruları! 202 bin lira!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Kayseri Melikgazi 5. Bölge Toplu Konut Uygulamaları kapsamında 1 adet konut satışa çıkıyor. TOKİ Kayseri Melikgazi 5. Bölge Konutları'ndaki 1 daire 202 bin lira.

Ordu Karacaömer 2. ve 3. Etap TOKİ başvuruları! 117 bin lira!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Ordu Merkez 2. ve 3 Etap Toplu Konut Projesi kapsamında 6 adet konut satışa çıkıyor. Ordu Karacaömer 2. ve 3. Etap TOKİ konutları en düşük fiyatı 117 bin lira.

Eren Sarıoğlu: Yüzde 1 KDV oranıyla 100 bin lira avantaj sağlıyoruz!

Essa Yapı İnşaat Grubu Başkanı Eren Sarıoğlu "tüketiciye yüzde 18 KDV yerine yüzde 1 KDV fırsatı sunarak yaklaşık 100 bin lira avantaj sağlamamızın etkisi var" dedi.

Rings İstanbul'da 5 bin lira peşin! Hemen taşın!

Kampanya kapsamında projede sınırlı sayıdaki geniş bahçeli ve orman manzaralı teraslı evlerden ya da Rings AVM'deki rezidans dairelerden birine 5 bin lira peşinatla sahip olunabiliyor...

ptt bin lira yardım parası Haberi

ptt bin lira yardım parası

Başmüdür Selahattin Ekinci, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının koronavirüs tedbirleri kapsamında 2 milyon ihtiyaç sahibi aileye biner lira tutarındaki ödemelerini yarından itibaren PTT şubelerinden ve ATM'lerden vatandaşlara ulaştıracaklarını söyledi.

Ödeme tarihlerinin ihtiyaç sahibinin doğum yılının son rakamına göre belirlendiğini dile getiren Ekinci, "Doğum yılının son rakamı 0 ve 5 olanlar yarın, 1 ve 6 olanlar 2 Nisan'da, 2 ve 7 olanlar 3 Nisan'da, 3 ve 8 olanlar 4 Nisan'da, 4 ve 9 olanlar 5 Nisan'da ihtiyaç ödemelerini alacak." diye konuştu.

PTT şubelerindeki yoğunluğun önüne geçebilmek amacıyla Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile yapılan görüşmeler sonucu 2022 sayılı kanun kapsamındaki yardım ödemelerinin öne çekildiğini aktaran Ekinci, "Böylece işsizlik ödenekleri ile aynı döneme denk gelmemesi sağlanmıştır. Bu kapsamda PTT'de hesabı bulunan...