06 / 05 / 2024

ptt ceyiz parası

ptt ceyiz parası

PTT'den gençlere 33 bin TL'lik kredi desteği veriliyor. Destekten 18- 24 yaşında olan kadın, erkek her genc yararlanabiliyor. İşte detaylar...

Paralar PTT'den yatırılıyor, başvurular e-devletten yapılıyor! Çocuk parası onaylanan hesaplara hemen yatırılıyor!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı dar gelirli ailelerin çocuklarına maddi destek sağlıyor. Peki, çocuk parası ne kadar, çocuk parasından kimler faydalanıyor? İşte detaylar...

Asgari ücretliye müjdeli haber! 3 gün içinde PTT'den 2000 TL alacaksınız!

Asgari ücretle geçimini sağlayan vatandaşlara müjdeli haber geldi. Türkiye Cumhuriyeti Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT), 3 gün içinde yardım parası ödemesi yapacak. Bu ödeme, TC kimlik kartıyla başvuran asgari ücretlilere 2000 TL nakit destek olarak ödenecek.

Meclis onayladı! Hane başı 1900 TL yardım parası PTT'den yatırılacak!

TBMM tarafından onaylanan kararla, bu hafta içerisinde hane başına 1900 TL tutarında yardım ödemesi yapılacak. Ödemeler ise PTT aracılığıyla gerçekleştirilecek.

e-Devlet'ten başvurana PTT'den anında veriliyor! Çocuk destek parasına yeni zam yapılacak mı? Şimdi bakın! 

Aile Bakanlığı dar gelirli haneler için çocuk başına sosyal destek ödemesi sağlıyor. Peki çocuk yardımı 2023 kaç lira? Çocuk destek parasına yeni zam yapılacak mı?

e-Devlet'ten başvuran PTT'den o anda alıyor! Çocuk destek parasına Mart zammı geldi mi? Şimdi siz de bakın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nca sosyal desteklere geçtiğimiz aylarda 'Çocuk Destek Bileşeni' dahil edilmişti. e-Devlet'ten başvuran PTT'den o anda alıyor! Çocuk destek parasına Mart zammı geldi mi? Şimdi siz de bakın!

e-Devlet'e başvuran PTT'den anında alıyor! Çocuk destek parasına Mart zammı yapıldı mı? Hemen kontrol edin!

Aile Destek Programı ile ihtiyaç sahibi ailelere sosyal destek ödemesi yapılıyor. e-Devlet'e başvuran PTT'den anında alıyor! Çocuk destek parasına Mart zammı yapıldı mı? Hemen kontrol edin!

Aile Bakanlığı yeni ödeme müjdesiyle bombayı patlattı! Başvuran aynı ay içinde PTT’den parasını alacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca herhangi bir gelir durumuna bakılmadan yeni doğum yapan tüm annelere doğum yardımı sağlanıyor. Başvuran annelere, ilk bebeği için 300 TL, ikinci bebeği için 400 TL, üçüncü ve sonraki bebekler için de 600 TL ödeme yapılıyor.

e-Devlet'te başvuran PTT'den hemen alıyor! Çocuk destek parasına Şubat zammı yapıldı mı? Şimdi siz de bakın!

Aile Bakanlığı dar gelirli haneler için çocuk başına destek ödemesi yapıyor. e-Devlet'te başvuran PTT'den hemen alıyor! Çocuk destek parasına Şubat zammı yapıldı mı? Şimdi siz de bakın!

e-Devlet'ten başvuran PTT'den anında alıyor! Çocuk destek parasına Şubat zammı geldi mi? Hemen siz de bakın!

Aile Bakanlığı dar gelirli haneler için çocuk başına destek ödemesi yapıyor. e-Devlet'ten başvuran PTT'den anında alıyor! Çocuk destek parasına Şubat zammı geldi mi? Hemen siz de bakın!

e-Devlet'ten başvuran anne babalar PTT'den hemen alıyor! Çocuk destek parası zamlandı mı? Şimdi bakın! 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından dar gelirli aileler için çocuk yardımı yapılıyor. e-Devlet'ten başvuran anne babalar PTT'den hemen alıyor! Çocuk destek parası zamlandı mı? Şimdi bakın!

e-Devlet'ten başvuran anne babalar müjde! PTT'den hemen çocuk destek parasını alacaksınız! Çocuk Destek Bileşeni 2023 ..

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı dar gelirli hanelere çocuk parası veriyor. e-Devlet'ten başvuran anne babalar müjde! PTT'den hemen çocuk destek parasını alacaksınız! Çocuk Destek Bileşenine 2023 ödeme tarihi...

e-Devlet'ten başvuranlar PTT'den hemen alıyor! Çocuk destek parasına 2023 zammı geldi mi? Şimdi siz de bakın!

Aile Bakanlığı dar gelirli haneler için çocuk yardımı veriyor. e-Devlet'ten başvuranlar PTT'den hemen alıyor! Çocuk destek parasına 2023 zammı geldi mi? Şimdi siz de bakın!

PTT para musluğunu açtı! Anında nakit para ödeyecek! TC kimlik ile SMS atarak başvuran parasını alıyor!

PTT yeni bir ihtiyaç kredisi kampanyasına imza attı. Bu kapsamda, başvuru şartlarını taşıyanlara uygun faiz seçenekleriyle ihtiyaç kredisi verilecek. İşte, PTT ihtiyaç kredisi kampanyasının detayları...

ptt ceyiz parası Haberi

ptt ceyiz parası

PTT'nin 18-24 yaş arası her gencin yararlanabileceği çeyiz parası, gençler tarafından merakla takip ediliyor. Bankada derli toplu birikim yapmakta olan gençlere, ayrıca evlenirken devlet tarafından 16 bin 394 TL'lik destek veriliyor. Bu yardımdan 24 yaşını doldurmamış ve hiç evlenmemiş bütün Türk vatandaşları yararlanabiliyor.

18-24 YAŞ ARASI GENÇLERE 33.000 TÜRK LİRASI DESTEK!

Mynet'te yer alan habere göre, Devlet tarafından verilecek olan çeyiz parası ödemeleri evlenecek gençlere önemli ölçüde fayda sağlıyor. Çeyiz parası ödemesinde ayrıca geriye dönük ödeme hakkı da bulunuyor. Bu yardımdan 24 yaşını doldurmamış ve hiç evlenmemiş bütün Türk vatandaşları faydalanabiliyor.

Söz konusu destekten faydalanmak isteyen vatandaşların çeyiz hesabı açması gerekiyor. Bankada açtığı çeyiz hesabında 3-5 yıl birikim yapıp 27 yaşından önce ilk evliliklerini yapan kişiler, devlet katkısından yararlanabiliyor. Çeyiz hesabı...