20 / 05 / 2024

PTT Lojman Binası Satıyor

PTT Lojman Binası Satıyor

PTT, Antalya'daki kreş ve lojman binasını 1 milyon 10 bin TL'den satışa çıkardı. Satış, 01 Haziran 2012 Cuma günü saat 10:30'da gerçekleştirilecek

Özak GYO, Antalya Serik'te lojman binası aldı! 142 milyon TL'ye! 

Özak GYO, Antalya Serik'te 142 milyon TL'ye lojman binası satın aldı. Şirket söz konusu satın almanın gerekçesini de açıkladı. İşte şirketten yapılan o açıklama...

O ilde 29 adet konut, 2 arazi ve 1 arsa satılıyor! 24 ay taksit fırsatıyla!

Nevşehir'de Hazineye ait 29 adet kamu konutu, 1 adet 6 Katlı Betonarme Lojman Binası ve Arsası ve 2 adet arazi satılıyor. İşte fiyatları ve tüm ayrıntılar...

Topkapı'daki riskli PTT binasının imar planı değişikliği askıda! 

Zeytinburnu İlçesi, Merkezefendi Mahallesi, 2948 ada 57 Parseldeki Riskli Yapıya İlişkin (Topkapı PTT binası) 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

TOKİ Van Lojman binası işi ihalesi bugün!

Van Defterdarlığı Hizmet Binası ve Lojman Binası İnşaat İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaat İkmal İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Van'a lojman binası!

Van Defterdarlığı Hizmet Binası ve Lojman Binası İnşaat İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaat İkmal İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Van'a hizmet ve lojman binası!

Van Defterdarlığı Hizmet Binası ve Lojman Binası İnşaat İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaat İkmal İşi ihalesi 5 Nisan 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Karadeniz Ereğli'deki PTT binasının akıbeti TBMM gündeminde!

Karadeniz Ereğli'deki PTT hizmet binasının akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Demirtaş, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Cavit Arı'dan Antalya’daki PTT Lara Eğitim ve Dinlenme Tesis Binası satışına tepki!

Antalya’da PTT Lara Eğitim ve Dinlenme Tesis Binası, 66 milyon 125 bin TL muhammen bedelle kapalı teklif açık artırma usulüyle PTT Genel Müdürlüğü tarafından satışa sunuldu. CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, "PTT kamp yeri satış listesinden çıkarılmalı" diye konuştu. 

Dalyan Eski PTT Binası 5 yıllığına kiraya veriliyor!

Aydın PTT Başmüdürlüğü, Dalyan Eski PTT Binası'nı 5 yıllığına kiraya veriyor. İhale 13 Temmuz 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Lüleburgaz'da tarihi PTT binası kaderine terk edildi!

Lüleburgaz'da yıllar boyunca PTT binası olarak kullanılan tarihi bina kaderine terk edildi. Mahalle sakinleri, tarihi PTT binasının restore edilmesini istiyor.

Hatay'daki 90 yıllık binanın merdivenleri çöktü!

Hatay'da yıllar boyunca PTT hizmet binası olan tarihi binanın merdivenleri çöktü. Merdivenlerde kimsenin olmaması olası bir can kaybı yaşanmasını engelledi.

Sadabad Öğrenci Yurdu yerine AVM değil cami inşa edilecek!

Kağıthane'deki yıkılan Sadabad Öğrenci Yurdu ve Lojman Binası'nın yerine AVM yapılacağı söylentilerinin doğru olmadığı açıklandı. Binanın yerine cami inşa edilecek...

Adıyaman Belediyesi'nden karayollarına yeni lojman!

Adıyaman Belediyesi, yeni Adliye binasının yanında yer alan Karayolları Lojmanının yeri karşılığında Karayolları Genel Müdürlüğü bünyesinde hizmet verecek olan yeni lojmanın inşaatını hız kesmeden sürdürüyor.

PTT Lojman Binası Satıyor Haberi

PTT Lojman Binası Satıyor

Antalya PTT Başmüdürlüğü, Antalya Merkez Deniz (Kışla) mahallesinde bulunan bodrumlu 3 katlı 6 daireli ev halindeki PTT Kreş ve Lojman binasını satışa çıkardı.


İhale,  01 Haziran 2012 Cuma günü saat 10.30,da Antalya PTT Başmüdürlüğü Güllük Cad. No:5- 7. Kat Toplantı Salonu'nda yapılacak.


İhale ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.


İlan için