05 / 05 / 2024

Punj Lloyd

Punj Lloyd

Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi (TANAP) boru hattı inşaatının Eskişehir'den Yunanistan sınırına kadar olan 459 kilometrelik bölümünü, Punj Lloyd-Limak iş ortaklığı yapacak.

Türkiye, dünyanın en iyi 100 limanından 4’üne sahip!

Dünyanın en eski ve prestijli yayım organı "Lloyd's List" tarafından Kocaeli, Mersin ve Tekirdağ limanlarını ilk 100 liman arasında gösterdi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, konuyla ilgili, "Bu başarı, Türkiye'nin deniz ticaretindeki gücünü bir kere daha gösterdi” şeklinde konuştu.

Chistopher Lloyd California'daki rıhtım evini 2,95 milyon dolara satıyor!

Başrolünü Michael J Foxx ile oynadığı ve Dr. Emmett Brown karakteri ile bilinen Chistopher Lloyd California’da 1,5 yıl önce 2.2 milyon dolara satın aldığı küçük rıhtım evini satışa çıkardı.

Lloyd Wright’ın tasarladığı ev 1.7 milyon dolara satıldı!

Mimar Frank Lloyd Wirght’ın hayatını kaybetmeden önce tasarladığı son ev olan Arizona’daki Norman Lykes House 1.7 milyar dolara satıldı…

Sultanahmet Köftecisi Manchester’de şube açtı!

İstanbul’un asırlık lezzet durağı, Avrupa’daki ilk şubesini Manchester’de açtı. Açılışa Manchester Belediye Başkanı Tony Lloyd da katıldı.

John Nelson: İstanbul'un finans merkezi olma şansı var!

Lloyd’s Başkanı John Nelson, İstanbul’un üstün bir bölgesel merkez ve küresel çapta etkili bir finans merkezi olma şansının olduğunu ancak bunun gerçeğe dönüşebilmesi için de piyasalarının uluslararası bir yapı kazanmasının şart olduğunu dile getirdi.

Türkiye GSYİH'sinin 88,5 milyar doları doğal afetlerin tehdidi altında!

Lloyd's’un 'Şehir Risk Endeksi' araştırmasına göre, Türkiye'nin en büyük 8 ekonomik merkezinin doğal afetlere karşı sigorta teminatı eksiği nedeniyle ülkenin GSYİH'sinin 88,5 milyar doları doğal afetlerin tehdidi altında.

Lloyd's’un Şehir Risk Endeksi araştırması açıklandı!

Uzmanlaşmış sigorta birliği Lloyd's’un araştırmasına göre Türkiye'nin en büyük 8 ekonomik merkezinin doğal afetlere karşı sigorta teminatı eksiği nedeniyle ülkenin GSYİH'sinin yaklaşık 90 milyar doları önümüzdeki 10 yılda risk altında...

TANAP Eskişehir-Yunanistan sınırı boru hattı inşaatını Punj Lloyd-Limak yapacak!

Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi (TANAP) boru hattı inşaatının Eskişehir'den Yunanistan sınırına kadar olan 459 kilometrelik bölümünü, Punj Lloyd-Limak iş ortaklığı yapacak.

İzmir'in yapı stoku değiştirilmeli!

Geçen günlerde yayınlanan Lloyd's Şehir Risk Endeksi 2015-2025 raporuna göre, İzmir, ekonomik kırılganlık açısından dünyanın en riskli 42., Türkiye'nin en riskli 2. kenti olarak belirlendi

Frank Lloyd Wright kimdir?

Frank Lloyd Wright, 1867-1959 yılları arasında ABD'de yaşamış ünlü bir mimardır. Eserleri, The Museum of Modern Art'ta sergilenen Frank Lloyd Wright kimdir? İşte Frank Lloyd Wright'ın biyografisi...

Amerikalı mimar Frank Lloyd Wright'ın sergisi açıldı!

Amerikalı mimar Frank Lloyd Wright'ın "20'nci yüzyılda büyüyen Amerikan şehri" düşüncesini yansıtan sergi açıldı. 20. yüzyılda büyüyen Amerikan şehri' düşüncesini yansıtan modelleri The Museum of , Modern Art'ta sergileniyor...

Mimar Frank Lloyd Wright'ın sergisi MoMa'da açıldı!

ABD'nin New York kentindeki The Museum of Modern Art'ta (MoMA), efsanevi Amerikalı mimar Frank Lloyd Wright'ın "20'nci yüzyılda büyüyen Amerikan şehri" düşüncesini yansıtan sergi açıldı...

Lloyd Blankfein gayrimenkul yatırımı yapmayı planlıyor!

Goldman Sachs Group CEO'su Lloyd C. Blankfein, gayrimenkule yatırım yapacağını belirtti

Punj Lloyd Haberi

Punj Lloyd

TANAP Doğalgaz İletim AŞ'den yapılan yazılı açıklamada, 48 inç kara kesimi Lot-4 boru hattı inşaat ihalesine ilişkin başvuruların değerlendirmesi sonucunda Punj Lloyd-Limak iş ortaklığı ile sözleşme imzalandığı bildirildi.

Açıklamada, "Eskişehir'den başlayarak Bilecik, Kütahya, Bursa, Balıkesir, Çanakkale, Tekirdağ ve Edirne illerinden geçip Türkiye-Yunanistan sınırında Edirne'nin İpsala İlçesi'nde son bulacak olan 48 inç çapındaki 459 kilometrelik kısmının inşaatı için ön yeterlik almış yerli ve yabancı 11 firmanın 8 Haziran 2015 tarihinde davet edilmesiyle başlayan ihale sürecinin sonucunda Punj Lloyd-Limak İş Ortaklığı ile sözleşme imzalandı" ifadesi kullanıldı.

TANAP, Azerbaycan'daki Şah Deniz-2 Sahası'ndan çıkarılacak doğal gazı Türkiye'ye ve Türkiye üzerinden geçecek yaklaşık bin 850 kilometrelik hatla Avrupa'ya taşımayı planlıyor.


Yeni Şafak


Haber Diriliş Postası gazetesinde şöyle yer aldı;

TANAP boru hattı inşaatına Yunan ortak!

Türkiye'nin Azerbaycan ile ortak olduğu...