05 / 05 / 2024

 Pupa Tekne Gemi Acenteliği Ve Yat İşletmeciliği iletişim

 Pupa Tekne Gemi Acenteliği Ve Yat İşletmeciliği iletişim

Pupa Tekne Gemi Acenteliği Ve Yat İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Koç ve Selçuk Koç ortaklığında kuruldu.

Aytek 1 İnşaat Lojistik Otomotiv Gemi Tekstil Mühendislik Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Aytek 1 İnşaat Lojistik Otomotiv Gemi Tekstil Mühendislik Gıda Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Aykut Kurt tarafından kuruldu.

Royal Class Yapı Gemi İnşa Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Royal Class Yapı Gemi İnşa Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da Ramazan Keleş tarafından kuruldu.

A101'in tekne satışından sonra zincir marketler sosyal medyada ti'ye alındı! BİM'de 199 TL'ye psikolog gündem oldu

Zincir marketler ipin ucunu kaçırdı. BİM ev, araba satışı yapacağını duyurmasının ardından A101'in aktüel ürünler kataloğunda da tekne satışı başladı. Vatandaş A101'de tekne satışından sonra BİM'de de psikolog hizmeti veriliyor diye ti'ye alındı.

‘Market tekne mi satar?’ demeyin.. A101’de her şey var!

‘Market tekne mi satar?’ demeyin.. A101’de her şey var! A101 market 11 Ağustos Perşembe günü için çeşitli aktüel ürünlerin yer aldığı yeni kataloğunu yayınladı. Yayınlanan yeni katalogda özellikle bir ürün dikkat çekiyor. Marin Bot markasına ait bir tekne!

A101'den şok eden hamle, bu sefer de tekne satıyor! İsatek Aras Fiber Tekne satışta! 28 Haziran 2022 fiyat listesi...

A101, bu hafta da tekne satacağını açıkladı! Sportif balıkçılık ve günlük kullanım için bire bir bu teknenin fiyatı alıcılar tarafından heyecanşa araştırılıyor. Peki, tasarımı Avrupa standartları baz alınarak yapılan bu teknenin fiyatı ne kadar? İşte 28 Haziran 2022 fiyat listesi...

A101’de İsatek Aras Fiber Tekne satışta! Sakın kaçırmayın! İşte Haziran 2022 fiyat listesi

A101’in 30 Haziran 2022 aktüel ürünler kataloğunda kaçırılmayacak dev fırsat! A101 Marketin aktüel kataloğunda İsatek Aras 4,25 m Fiber Tekne satışa sunuldu. Peki teknenin fiyatı ne kadar oldu? İşte 30 Haziran 2022 fiyat listesi…

Audi A8 Lounge gemi gibi araba sözünü hak ediyor! İşte 27 Nisan Audi A8 fiyat listesi

Alman otomobil üreticisi Audi üst sınıf premium modeli A8 Lounge modelini geçtiğimiz yılın Aralık ayında pazara sürdü. Geniş iç hacmiyle 'gemi gibi araba' sözünü fazlasıyla hak eden Audi A8'in Nisan ayına ait güncel fiyat listesi ve özellikleri haberimizde...

Sude Tekne Ve Yatçılık Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sude Tekne Ve Yatçılık Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Derya Demir tarafından kuruldu.

Rusya'dan ayçicek yağı taşıyan gemi geldi! Marketler fiyatlarda güncellemeye gitti! İşte 2022 fiyat listesi...

Geçtiğimiz günlerde Rusya’nın Yisk limanından hareket eden ayçiçek yağı yüklü gemi Türkiye'ye geldi. Binlerce tonluk yağın Türkiye sınırlarına ulaşmasıyla birlikte ayçiçek yağı fiyatları dip yaptı. İşte indirimli fiyat listesi!

Rusya'dan ayçicek yağı taşıyan gemi geldi, üç büyük markette yağ fiyatları dip yaptı! İşte indirimli fiyat listesi!

Rusya’nın Yisk limanından hareket eden 5 bin 753 ton ayçiçek yağı yüklü gemi saat 20.00 sıralarında İstanbul Boğazı’na ulaştı. Yağların Türkiye sınırlarına ulaşmasıyla birlikte üç büyük markette ayçiçek yağı fiyatları dip yaptı. İşte indirimli fiyat listesi!

Astro Gemi İnşa Denizcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Astro Gemi İnşa Denizcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Köksal Karaca tarafından kuruldu.

Pupa Tekne Gemi Acenteliği Ve Yat İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pupa Tekne Gemi Acenteliği Ve Yat İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Koç ve Selçuk Koç ortaklığında kuruldu.

Cesan Gemi İnşaat Çelik Konstrüksiyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cesan Gemi İnşaat Çelik Konstrüksiyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Atacan Aslan tarafından kuruldu.

 Pupa Tekne Gemi Acenteliği Ve Yat İşletmeciliği iletişim Haberi

 Pupa Tekne Gemi Acenteliği Ve Yat İşletmeciliği iletişim

Pupa Tekne Gemi Acenteliği Ve Yat İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Koç ve Selçuk Koç ortaklığında kuruldu.

Pupa Tekne Gemi Acenteliği Ve Yat İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi konusu:
1) Kara, su ve deniz motorları, elektrik motorları, su pompaları ve bunlara ait yedek parça ve teferruatı ithalini , ihracını ve dahilini ticaretini yapmak. 2) Yerli ve yabancı gemi, tanker, şilep, koster, denizaltı, motor, tekne ve ticari amaçlı tüm deniz yük ve insan taşıtlarının mekanik elektrik, elektronik, elektromekanik ve bilumum teknik bakımlarını gerçekleştirmek için tersaneler, tamirhaneler, atölyeler, kızak ve çekek yerleri, kuru ve sabit havuzlar kurmak. Bu araçların her türlü ikmali, donatılması, yük ve lömbo işlerini yapmak. 3) Gemi acenteliği işleri, gemilere yakıt, kumanya...