13 / 05 / 2024

pursaklar mali hizmetler müdürlüğü

pursaklar mali hizmetler müdürlüğü

Pursaklar Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada emlak vergisi, ilan ve reklam vergisi ile çevre temizlik vergilerinin 2015 yılı 1. taksit ödemelerinin başladığı belirtildi.

O ilde KDV'den muaf 10 arsa satılıyor! 31 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Ankara ili Gölbaşı Belediye Başanlığı Mali Hizmetler Müdürlüğü, Ankara ili, Gölbaşı ilçesi, Dikilitaş Mahallesi'nde yer alan 10 adet arsayı KDV'den muaf olarak satıyor. İşte o arsaların fiyatları ve tüm merak edilenler...

Bakanlık ve DSİ yüzlerce personel alacak! Başvurular o tarihte başlıyor! Sınavsız başvuru fırsatını sakın kaçırmayın!

Hazine ve Maliye Bakanlığı ile DSİ yüzlerce personel alacak. Konuyla ilgili olarak aktarılan detaylara göre, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın 400 mali hizmetler uzman yardımcısı, Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü'nün ise 196 temizlik görevlisi alacak.

Yalova Belediyesi davasında başkan yardımcısı ve müteahhit tahliye edildi!

Yalova Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü'nde çalışan Reşat E.'nin zimmetine para geçirdiği iddiasına ilişkin 1. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki 5. duruşmada tutuklu yargılanan belediye başkan yardımcısı Halit Güleç ve müteahhit Bekir Bilgi'nin tahliyesine karar verildi.

Samsun Büyükşehir için müteahhitten rüşvet iddiası!

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin Mali Hizmetler Daire Başkanı Bahattin K.’ya 30 bin TL rüşvet verirken yakalanan müteahhit Y.Ş., “Belediyeden 780 bin liralık hak edişimi alabilmek için verdim” diye konuştu.

İstanbul'da 2021'de 3 raylı sistem hattı açılacak!

İBB Mali Hizmetler Daire Başkanlığı Bütçe ve Denetim Müdürlüğü tarafından hazırlanan 2021 yılı bütçesi, Yenikapı'daki Avrasya Gösteri Merkezi'nde yapılan İBB Meclisi oturumunda gündeme geldi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ulaşım yatırımlarında 2021'de 3 raylı sistem hattının açılacağını belirtti.

Altıeylül Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Balıkesir Altıeylül'de emlak vergi borçlarının ilk taksitinin ödeme süresi bu ay sonlanıyor. Altıeylül Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü İsmail Meral, mobil ödeme imkanının Mayıs ayının sonuna kadar hizmet vereceğini açıkladı.

Düzce Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Düzce Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü 2019 yılı vergilerinin son ödeme tarihi ile ilgili bir açıklama yaptı.

Meram Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Emlak ve Çevre Temizlik Vergilerinin ilk taksitini ödeme süresi 31 Mayıs tarihinde son buluyor. Meram Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü'nün yaptığı açıklamada vatandaşların cezalı duruma düşmemeleri için bu tarihten önce ödemelerini yapmaları konusunda uyardı.

İzmir Aliağa Belediyesi'nden emlak vergisi hatırlatması!

Aliağa Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü vatandaşlara emlak vergisi ödemeleri hakkında uyarı yaptı.

Emlak vergisi ikinci taksit ödemelerinde son gün 30 Kasım!

Haliliye Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü, 2018 Yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ile 7143 Sayılı Kanun kapsamında yapılan yapılandırmanın ikinci taksit ödemelerinin 30 Kasım olduğunu duyurdu.

Aliağa Belediyesi'nden vergi yapılandırma hatırlatması!

Aliağa Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü, 7143 sayılı Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması Kanunu’ndan faydalanmak için başvuruların 31 Temmuz'da sona ereceğini açıkladı.

Şile Belediyesi'nden 7.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Şile Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü, Balibey mevkiideki arsayı ihale ile satıyor. İhale 24 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Balıkesir Altıeylül Belediyesi'nde ruhsat mesaisi!

Balıkesir Altıeylül Belediyesi'nde ruhsat mesaisi başladı. Yapı Kontrol ve Mali Hizmetler Müdürlüğü'nde çalışan personelleri 16 Haziran'dan beri 200 dosya inceledi.

pursaklar mali hizmetler müdürlüğü Haberi

pursaklar mali hizmetler müdürlüğü

Pursaklar Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada emlak vergisi, ilan ve reklam vergisi ile çevre temizlik vergilerinin 2015 yılı 1. taksit ödemelerinin başladığı belirtildi. Emlak, ilan ve reklam ile çevre temizlik vergilerinin birinci taksit ödemeleri 1 Haziran’da sona...