29 / 04 / 2024

Pusula Teknik Hizmetler Mühendislik ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Pusula Teknik Hizmetler Mühendislik ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Pusula Teknik Hizmetler Mühendislik ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi 11 Mart 2015'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Büyükçekmece'de Mustafa Yasin Karataş, Murat Güvenç ortaklığında kuruldu.

Kanal İstanbul ile neler değişecek? Çılgın proje şehri kuzeye mi taşıyor?

İBB İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı ve Boğaziçi Peyzaj İnşaat Müşavirlik Teknik Hizmetler Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Genel Müdür Yardımcısı Nazım Akkoyunlu mega kent İstanbul'un doğal alanları üzerindeki tehditleri anlattı. işte Akkoyunlu'nun o açıklaması..

Prosans Mühendislik Mimarlık Ve Teknik Hizmetler Limited Şirketi kuruldu!

Prosans Mühendislik Mimarlık Ve Teknik Hizmetler Limited Şirketi Bakırköy’de   100 binTL sermaye bedeli ile Nihat Tekin, Volkan Solmaz tarafından kuruldu.

Almanya'da iflaslardan en çok inşaat sektörü etkilendi!

Almanya'da iflaslardan en çok inşaat sektörü etkilendi. 173 iflas başvurusu olan inşaatı, 165 iflas başvuruyla ticaret, 129 başvuruyla da bilim ve teknik hizmetler sektörü takip etti.

Byt Mimarlık Dekorasyon Teknik Hizmetler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Byt Mimarlık Dekorasyon Teknik Hizmetler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Avcılar'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Naki Erat tarafından açıldı.

İnşaatlarda etkin tedbirler için teknik çalışma grubu kuruldu!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ve Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) iş birliğinde, yeni tip koronavirüs salgınına karşı inşaat sektöründe daha etkin tedbirler için teknik çalışma grubu kuruldu.

Çanakkale Teknik Hizmetler Kampüsü'nün yüzde 91'i tamam!

Çanakkale Belediyesi’nin teknik birimlerini bir araya toplayacak Teknik Hizmetler Kampüsü’nün inşaatı hızla sürüyor. Teknik Hizmetler Kampüsü’nün yaklaşık yüzde 91'inin yapımı tamamlandı.

42 Maslak'ın tesis yönetimini Atalian Türkiye üstlendi!

Bay İnşaat imzası ile Maslak'ta 250 bin metrekare alan üzerinde yapılan 42 Maslak projesinin site yönetimi, temizlik, güvenlik ve teknik hizmetler yönetimini Atalian Türkiye yapacak...

Dostluk Mühendislik İnşaat ve Teknik Hizmetler Limited Şirketi kuruldu!

Dostluk Mühendislik İnşaat ve Teknik Hizmetler Limited Şirketi bugün Şişli'de 5 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Nivo İstanbul’un tesis ve site yönetimini Atalian Türkiye üstlendi!

Cathay Group imzası ile Basın Ekspres Yolu, Güneşli E-5, TEM ve sahil yolunu birbirine bağlayan kavşak noktasında 200 bin metrekare alan üzerinde inşa ettiği Nivo İstanbul projesinin temizlik, güvenlik, teknik hizmetler yönetimi ve site yönetimini Atalian Türkiye yapacak...

Tek Hiz Teknik Hizmetler Yapı ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tek Hiz Teknik Hizmetler Yapı ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sebgi İnözü tarafından kuruldu. 

Tek Hiz Teknik Hizmetler Yapı ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tek Hiz Teknik Hizmetler Yapı ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile  Sevgi İnözü tarafından kuruldu.

Efal Teknik Hizmetler Elektrik Mekanik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efal Teknik Hizmetler Elektrik Mekanik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Emrah Markal tarafından kuruldu. 

Tora Teknik Hizmetler İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Tora Teknik Hizmetler İşletme Anonim Şirketi Fatih Akın, Mine Akın, Ertüm Tüfekçi, Özgün mutlu ve Gicran Yanık ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Pusula Teknik Hizmetler Mühendislik ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu Haberi

Pusula Teknik Hizmetler Mühendislik ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Pusula Teknik Hizmetler Mühendislik ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye bedeli ile 11 Mart 2015'te Mustafa Yasin Karataş, Murat Güvenç ortaklığında kuruldu. 


Pusula Teknik Hizmetler Mühendislik ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1- Kamu ve özel Sektöre ait kurum ve kuruluşlada mavzuatlara ve standartlara uygunluğa dair, basınçlı kaplarla, kaldırma, iletme makinalarıyla, çevresel ve kişisel maruziyetlerle ilgili (baca gazı, gürültü, titreşim, aydınlık vb) Ölçümler, testler, muayeneler ve kontroller yapmak ve belgelendirme hizmetlerinde bulunmak. 2- Kamu ve özel sektöre ait kurulu bulunan ve yeni kurulacak olan kurum ve kuruluşlarda, fabrikalarda, gerçek ve tüzel kişilere ait hertürlü işyeri ve binalarda uygunluk değerlendirme işlemlerinin yapılması, resmi özel binalarla ilgili kazan daireleri, makina daireleri baca uygunlukları, makina yerleşimleri vb. konularda ölçüm ve...