05 / 05 / 2024

Putin Suriye arazisi

Putin Suriye arazisi

Rusya, Suriye'de bulunan askeri üsleri için daha fazla arazi ve gayrimenkul almak istiyor. Putin, Savunma Bakanlığı'na Suriye hükümetiyle görüşmelerde bulunması için talimat verdi.

Putin Suriye'de daha fazla arazi ve gayrimenkul istiyor!

Rusya, Suriye'de bulunan askeri üsleri için daha fazla arazi ve gayrimenkul almak istiyor. Putin, Savunma Bakanlığı'na Suriye hükümetiyle görüşmelerde bulunması için talimat verdi.

Bölünemez büyüklükte tarım arazisi haciz 2014!

Yeni Toprak Koruma ve Arazi Kullanımı Kanunu'nda yapılan değişiklikle birlikte tarım arazilerine haciz konulması, ipotek, tesisi, cebri satış ve mahkeme kararlarının infazı ne şekilde yapılıyor? Bölünemez büyüklükte tarım arazisi haciz 2014...

Tarım arazisi satılamayacak durumlar!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından yapılan düzenlemelere göre tarım arazilerinde oluşmuş hisselerin üçüncü şahıslara satılması devredilmesi veya rehin edilmesi yasaklanıyor. İşte tarım arazisi satılamayacak durumlar..

Birden fazla tarım arazisi olanlar satış yapamayacak!

Toprak Koruma ve Arazi Kullanımı Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun ile tarım arazisi satışlarına birtakım kısıtlamalar getirildi. Buna göre, birden fazla tarım arazisi olanlar satış yapamayacak...

Bölünemez büyüklükteki tarım arazisi nedir?

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından alınan karara göre 25 Şubat 2014 tarihi itibarıyla tarım arazilerinde bölünemez büyüklüklerin altında bir parsel oluşturulamıyor. Peki, bölünemez büyüklükteki tarım arazisi nedir?

Bağdat Caddesi'ndeki Tarım İl Müdürlüğü arazisi özelleştirilecek!

Kadıköy Bağdat Caddesi üzerindeki İstanbul Tarım İl Müdürlüğü arazisi iki yıl içinde özelleştirme yoluyla satılacak. Arazi için TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi dava açtı. Kadıköy Belediyesi de dava açmaya hazırlanıyor.

Suriye'de çıkan yangınının Türkiye'ye sıçrama ihtimali var!

Esed rejimine bağlı birliklerin, muhaliflerin kontrolündeki Keseb kasabasına yönelik saldırısında, kasaba merkezi yakınlarında yangın çıktı.Suriye sınırında çıkan yangınının Türkiye' ye sıçrama ihtimalinin olduğu öğrenildi.

Putin Kırım'ı bir eğlence ve ticaret merkezine dönüştürmeyi planlıyor!

Putin'in Kırım'dan Singapur yaratma planı şimdiden sekteye uğramaya başladı. Önce bankacılık sektörü çatırdadı, ardından McDonald's kepenk kapattı. Rusya'nın Kırım'dan Singapur benzeri bir ticaret merkezi yaratma planı ülkeye pahalıya mal olmaya başladı.

Atrium Europan Real Estate’ten Göztepe ÇEK arazisi açıklaması!

Göztepe Çocuk Esirgeme Kurumu arazisinin 16 Mayıs’a kadar el değiştirileceği iddialarını arazinin sahibi Atrium Europan Real Estate firmasına sorduk. Gelen cevap ilginç: ÇEK arazisi için ikna edici teklif gelmedi!..

Göztepe Çocuk Esirgeme Kurumu arazisi 16 Mayıs’a kadar el değiştiriyor!

Kadıköy Fikirtepe’de bulunan ve 2007’de Avusturyalı Meinl European’ın satın aldığı Göztepe Çocuk Esirgeme Kurumu arazisi 16 Mayıs’a kadar yeni sahibine devrediliyor. Kulislerde toplam 90 dönümlük arazinin en az 100 milyon Euro’ya satılacağı konuşuluyor...

Türkiye Sudan'dan 99 yıllığına tarım arazisi kiraladı!

Batılı ülkelerin Afrika' da arazi kiralama yarışına Türkiye de katıldı. Türkiye tarihinde ilk defa devlet ve özel sektör işbirliğiyle Sudan'dan 99 yıllığına tarım arazisi kiraladı...

2b tarım arazisi nedir?

6831 sayılı Orman Kanununun değişik 2 nci maddesinin birinci fıkrasının (B) bendine göre Hazine adına orman sınırları dışına çıkarılan ve çıkarılacak yerlere deniyor. Peki 2b tarım arazisi nedir?

Özel ürün arazisi nedir?

Mutlak tarım arazileri dışında kalan, toprak ve topografik sınırlamaları nedeniyle yöreye adapte olmuş bitki türlerinin tamamının tarımının yapılamadığı özel ürün arazisi nedir? İşte özel ürün arazileri...

Putin Suriye arazisi Haberi

Putin Suriye arazisi

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Savunma Bakanlığı'nın Suriye'de yer alan Rus askeri üsleri için daha geniş arazi ve daha fazla gayrimenkul satın almak istiyor. Putin, Şam yönetimiyle görüşülmelerde bulunulması için talimatı verdi. Moskova'nın görüşmelerde ayrıca denizde de daha fazla alanı kullanma izni isteyeceği kaydediliyor.

Deutsche Welle Türkçe'de yer alan habere göre; Putin, Savunma Bakanlığı'nca yapılan bu görüşmeleri Dışişleri Bakanlığı'nın katılmasıyla düzenlenmesini talep etti.

Şam yönetiminin başlıca destekçileri arasında yer alan Rusya'nın Suriye'de daimi iki askeri üssü bulunuyor. Bunlardan biri hava kuvvetlerinin olduğu Hmeymim üssü, bir diğeri de deniz üssü olarak kullandığı Tartus Limanı...