04 / 05 / 2024

pvc işleme makineleri

pvc işleme makineleri

Termapol Makina Hırdavat Metal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Atila Ünal tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Deprem bölgesinde rezerv alan karmaşası!

Deprem bölgesinde işleme konulmuş olan “Rezerv Alan uygulaması” kapsamında yapılanların yetkililer tarafından verilen sözleşlerle bağdaşmadığı kaydedildi. İşte Cumhuriyet'ten Çağdaş Bayraktar'ın haberi...

İstanbul'da inşat demir fiyatı ne kadar? 1 ton inşaat demiri kaç TL? İşte günlük demir fiyatları! 

İnşaat sektörünün kalbi olan inşaat demir fiyatlarına zam geldi. 1 ton olarak işleme alınan inşaat demirinin güncel fiyatları belli oldu. Peki İstanbul'da inşat demir fiyatı ne kadar? İşte günlük demir fiyatları.

100. Yıl Bayındır Süt İşleme Fabrikası günde 100 ton süt işleyecek

İzmir Büyükşehir Belediyesi firmalarından İztarım A.Ş’nin 100. Yıl Bayındır Süt İşleme fabrikası gerçekleşen bir tören ile hizmete açıldı. Buna göre, 350 milyon lira yatırım ile hayata geçirilen fabrika günde 100 ton süt yapacak "İzmirli" markası ile süt ve süt ürünlerine dönüştürülecek.

TAB Gıda ne zaman işlem görecek? TAB Gıda halka arz sonuçları açıklandı mı? TAB Gıda kaç lot verdi?

TAB Gıda'nın halka arz işlemine tam 5 milyon 185 bin 061 kişi katıldı ve böylelikle Borsa İstanbul'un yatırımcı rekoru tarihi bir başarıya tanıklık etti. Borsada gerçekleşen bu halka arz işleminde, milyonlarca yatırımcı, TAB Gıda'nın talep toplama süreci, işleme girişi ve diğer detaylarını merak edi

Borsa İstanbul tarihinin en büyük halka arzı onaylandı! Toplam arz büyüklüğünü duyanlar kulaklarına inanamadı!

Tab Gıda halka arzı Sermaye Piyasası Kurulunca onaylandı. Tab Gıda'nın halka açıklık oranı, taslak izahnamedeki bilgilere göre yüzde 18,5 olarak belirtildi. 52.5 milyon lotun 130 TL’den "Bireysele Eşit Dağıtım" yoluyla işleme açılması öngörülüyor. 

Nxt Green Biyokütle Enerji İşleme Ve Teknoloji Çözümleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nxt Green Biyokütle Enerji İşleme Ve Teknoloji Çözümleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Tapu intikal işlemleri nelerdir?

Tapu intikal işlemleri, miras hukukunda önem arz eden terimlerden biridir. Dolayısıyla bazı hukuki süreçlerde pek çok kişinin araştırdığı ve öğrenmek istediği kavramlardan biridir. Peki tapu intikal işlemleri nedir, nasıl yapılır ve kimler bu işleme dahil olur? İşte tüm ayrıntılar...

EYT'lilere bir müjde daha! Biriken paralar da hesaba yatacak

Mart ayında işleme alınan EYT düzenlemesinde başvuru sayısı 1 milyon 700 bini aşmıştı. 1 milyon 200 bin EYT'linin işlemleri biterken işlemlerini henüz bitiremeyen EYT emeklilerinin de maaşlarının bu hafta bağlanması bekleniyor.

Özgür Demirtaş’ın bu tahmini herkesi korkuttu: ‘Tekrar kesilecek!’

Özellikle sosyal medyada oldukça popüler olan Prof. Dr. Özgür Demirtaş’tan korkutan bir tahmin geldi. Twitter hesabından gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan ekonomist Demirtaş kredi kartlarında kesilen nakit avans uygulamasının yeniden işleme alınacağını öne sürdü.

Halka arz işlemlerinde ‘o formül artık işe yaramıyor!

Borsa İstanbul’da halka arz edilen şirket hisselerinin beş ila 10 defa tavan yapması formülü artık işlemiyor. Son dört halka arz şirketi ya tek tavan yapabildi ya da işleme başladığı gün bile tavan seviyesini göremedi.

Deprem vurdu, altının kalbi Kahramanmaraş Altınşehir durdu, talep yüzde 30 arttı!

Altın işleme alanında ülkemizin en önemli merkezlerinden olan Kahramanmaraş’ta deprem nedeniyle sektörün durmasının talepte yüzde 30 artışa yol açtığı bildirildi.

Araç sahipleri dikkat! O ödeme yapılacak! Bu parayı hemen alabileceksiniz!

Kahramanmaraş’taki depremler sonrası on binlerce bina yıkılırken, enkazın altında kalan çok sayıda araç da zarar gördü. Hurdaya dönen yaklaşık 2 bin araç, belediyeye ait asfalt işleme tesislerinin bulunduğu alana geldi ve burada hasar tespiti yapılacak. Bulunamayan araçlar içinse ‘hırsızlık teminatı

Borsa yatırımcısına uyarı! Yükselişe aldanmayın

Dün işleme açılan borsa, ilk günde yüzde 10’a yakın arttı. Bu hızlı çıkış sonrasında kâr satışı gelme olasılığının arttığına dikkat çeken uzmanlar, yatırımcılara ‘sakin ve temkinli olun’ açıklaması yapıyor.

pvc işleme makineleri Haberi

pvc işleme makineleri


Termapol Makina Hırdavat Metal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Atila Ünal tarafından  kuruldu. 


Termapol Makina Hırdavat Metal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü sanayi ve iş makineleri,cihazları ile bunlara ait yedek parçaları, teçhizat ve ekipmanlarının alımını, satımını, pazarlamasını, ithalatını, ihracatını ve dahili ticaretini yapmak. 2. Sanayide kullanılan alüminyum, ahşap, pvc işleme makineleri, kesici ve delici makinelerin imalatını yapmak. ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.




Termapol Makina Hırdavat Metal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Adres; Doğu Mah.Bilge Sok.No.2/6...