07 / 05 / 2024

PwC EMEA Gayrimenkul Konferansı ne zaman

PwC EMEA Gayrimenkul Konferansı ne zaman

PwC Gayrimenkul ekibinin 22 yıldır düzenlediği PwC EMEA Gayrimenkul Konferansı 18 Kasım 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Pwc Türkiye Mekansal Bakış Açısıyla Türkiye'de Gayrimenkul Yatırım raporu yayımlandı!

PwC Türkiye Kamu Danışmanlığı ekibi tarafından hazırlanan “Mekansal Bakış Açısıyla Türkiye'de Gayrimenkul Yatırımının Yükselen Alanları” raporun sonuçları belli oldu.

Gayrimenkul sektöründe kurallar yeniden yazılıyor!

PwC ve ULI iş birliği ile hazırlanan Emerging Trends in Real Estate Europe (Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa) raporunun 2022 yılına ilişkin sonuçları değerlendirildi. PwC Türkiye Gayrimenkul Sektörü Lideri Ersun Bayraktaroğlu ve ULI Türkiye Başkanı Zafer Baysal, raporla ilgili konuştu.

PwC EMEA Gayrimenkul Konferansı 18 Kasım'da!

PwC Gayrimenkul ekibinin 22 yıldır düzenlediği PwC EMEA Gayrimenkul Konferansı 18 Kasım 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Türkiye gayrimenkul sektöründe ciddi pazar! 

Yabancı vatandaşların Türkiye'den konut alımları her geçen gün artıyor. PWC Türkiye Gayrimenkul Sektörü Lideri Ersun Bayraktaroğlu,Türkiye'nin gayrimenkulde önemli pazarlardan biri olduğunu dile getirdi.

PwC Türkiye'nin acı günü! Mustafa Bilgütay Yaşar vefat etti!

Gayrimenkul değerleme sektöründe faaliyet gösteren PwC Türkiye'nin değerli üyesi, ortaklarından Mustafa Bilgütay Yaşar vefat etti.

Nurol GYO 2021 yılı için PwC Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2021 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi için PwC Bağımsız Denetim'i bağımsız denetim kuruluşu olarak seçti.

Nurol GYO PwC Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2020 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi için PwC Bağımsız Denetim'i bağımsız denetim kuruluşu olarak seçti.

Özak GYO 2020 için PWC Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2020 yılı için PWC  Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. ile anlaştı.

PwC Türkiye'nin acı günü! Fatime Ulu vefat etti!

Gayrimenkul değerleme sektöründe faaliyet gösteren PwC Türkiye'nin şirket ortağı Cenk Ulu'nun annesi Fatime Ulu vefat etti.

Vakıf GYO, PwC Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2020 yılı için PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. ile anlaştı...

Akiş GYO 2020 yılı için PwC Bağımsız Denetim ile anlaştı! 

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 2020 yılı için PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'yi bağımsız denetim kuruluşu olarak seçti...

Gayrimenkul cazibesini koruyor!

PwC ve Urban Land Institute (ULI)’ın Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2020 raporunun sonuçlarına göre gayrimenkul cazibesini koruyor.

Gayrimenkul, Avrupa'da hala en iyi yatırım aracı!

PwC ile ULI tarafından hazırlanan Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2020 raporunun sonuçları açıklandı. PwC Türkiye Gayrimenkul Sektörü Lideri Bayraktaroğlu, "Avrupa'da sektör liderleri, gayrimenkulün cazip ve talep gören bir yatırım alanı olmaya devam edeceği görüşünde" dedi...

PwC EMEA Gayrimenkul Konferansı ne zaman Haberi

PwC EMEA Gayrimenkul Konferansı ne zaman

PwC Gayrimenkul ekibinin 22 yıldır düzenlediği PwC EMEA Gayrimenkul Konferansı 18 Kasım 2021 tarihinde yapılacak.

Konferans sektörün önemli oyuncularının katılımı ve "Sağlam Zemin Arayışı" temasıyla bu sene pandemi koşullarında online platformda İngilizce olarak 17.00-20.10 saatleri arasında...