04 / 05 / 2024

q stüdyo satılık daire

q stüdyo satılık daire

Q Studio Esentepe, konuta özel tasarlanan ve Türkiye’de çok az örneği olan yeşil bina sertifikası “Enerji ve Çevre Dostu Tasarımda Liderlik” LEED® for Homes™ adayı. Projede fiyatlar 216 bin dolardan başlıyor...

Konutta rekor üstüne rekor! Satılık ev fiyatları yüzde 172, kiralar yüzde 152 arttı! İstanbul yine zirvede!

Satılık ve kiralık ev fiyatları rekor üstüne rekor kırıyor. Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksacom tarafından Türkiye'deki konut fiyat artışları ve konut fiyatları değerlendirildi. Bu kapsamda satılık ev fiyatlarının yüzde 172, kiraların yüzde 152 arttığı belirlendi...

Dumankaya Flex Office Bahçeşehir satılık!

Dumankaya Flex Office Bahçeşehir satılık daire tipleri stüdyo, 1+1 ve 2+1 şeklinde tasarlandı. 2 blok halinde hayata geçirilen projede fiyatlar 190 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Babacan Premium Rezidans Esenyurt satılık!

Babacan Premium Rezidans Esenyurt satılık stüdyo dairelerin fiyatları 176 bin liradan başlıyor. Babacan Premium Rezidans projesinde 40 aya kadar sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor...

Tomtom Gardens satılık!

Beyoğlu'nda inşa edilen Tomtom Gardens satılık daire seçenekleri arasında, stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon, penthouse ve bahçeli ünite bulunuyor.

G Yoo Güneşli satılık ev!

Toplam 721 konuttan oluşan G Yoo Güneşli satılık ev seçenekleri stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Marka 333 İzmir satılık!

Özdeker İnşaat İzmir Çiğli Marka 333 İzmir satılık daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Teknik Yapı Evora Tuzla satılık daire!

Teknik Yapı Evora Konutları İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da hayata geçirildi. Teknik Yapı Evora Tuzla satılık daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi.

5. Levent KİPTAŞ satılık daire!

5. Levent KİPTAŞ satılık daire tipleri stüdyodan 4+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi. Toplam 4 bin 64 adet daireden oluşan projede dairelerin alanları 50 metrekare ile 200 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Ncadde Agora Özyurtlar Evleri satılık!

Ncadde Agora Özyurtlar Evleri satılık daire tipleri stüdyo ve 1+1, 2+1 şeklinde dizayn edildi. Toplam 144 adet daireden meydana gelen proje Özyurtlar İnşaat imzasıyla yükseliyor.

Nef İŞ GYO Topkapı satılık!

Nef İŞ GYO Topkapı satılık daire tipleri stüdyodan 4+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi. Toplam 80 bin 239 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilecek olan projede 16 adet dükkan yer alıyor.

Esenyurt Ncadde Agora satılık daire!

Esenyurt Ncadde Agora satılık daire tipleri stüdyo ve 1+1 şeklinde dizayn edildi. Toplam 24 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde yayılan projede 144 adet daire yer alıyor.

Nef Topkapı İŞ GYO satılık daire!

Nef Topkapı İŞ GYO satılık daire tipleri stüdyodan 4+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi. Toplam 3 bin 565 tane daireden oluşacak olan proje Eski Şişecam Fabrikası arazisinde inşa edilecek.

İŞ GYO Nef Topkapı satılık daire!

İŞ GYO Nef Topkapı satılık daire tipleri stüdyodan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Toplam 85 adet sosyal üniteden meydana gelen projede toplam 3 bin 565 tane daire yer alıyor.

q stüdyo satılık daire Haberi

q stüdyo satılık daire

Toya Yapı tarafından İstanbul’un kalbinde, iş hayatının en önemli merkezlerinden olan Şişli Esentepe’de inşaası devam eden, “Q Studio Esentepe”nin çevreye duyarlı, geleceğe saygılı yapısı ABD’deki Çevre Dostu Binalar Konseyi tarafından verilen LEED sertifikasına aday oldu. Q Studio Esentepe, düşük karbon salınımı ve yüksek enerji verimliliğine sahip yapısı ile hem doğayı koruyor, hem enerji tasarrufu ile düşük aidat avantajı sunuyor.


Q Studio Esentepe akıllı bina özelliği ile ev sahiplerine büyük kolaylık sağlayacak. Perde/ jaluzi, ev içi güvenlik, aydınlatma kontrolü gibi elektrikli tüm sistemlerin kontrolü; yönetim ile bağlantı/haberleşmenin de dahil olduğu tüm ihtiyaçları touch panel üzerinden karşılamak mümkün.


Q Stdio Esentepe, ev sahiplerine gündelik hayatta ihtiyaç duyabilecekleri birçok hizmete kolayca ulaşmalarını sağlıyor. Concierge hizmeti kapsamında rezervasyon, bilet temini, şoför kiralama, sigorta, transfer hizmetleri,...