04 / 05 / 2024

Q Wold Gayrimenkul Geliştime Yatırım İnşaat Ticaret ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi adresi

Q Wold Gayrimenkul Geliştime Yatırım İnşaat Ticaret ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi adresi

Q Wold Gayrimenkul Geliştime Yatırım İnşaat Ticaret ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi, Haydar Özkan Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 6 Temmuz' da Maltepe'de kuruldu.

Qımamalraeda Propertıes Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Qımamalraeda Propertıes Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Hadı Mtanous ve Saeed M.O.A. Alsalamı ortaklığında kuruldu.

Soft House Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Soft House Gayrimenkul Limited Şirketi bugün İçerenköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Qıxıan Yın ve Roozbeh Gharıbparast ortaklığında kuruldu.

Tamalak Real Estate Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Tamalak Real Estate Gayrimenkul Limited Şirketi Esenyurt'ta Anas Tarıq G.M., Ibrahım Halabıe ve Wahib Azbarga ortaklığında kuruldu.

Rand Gıda Turizm Gayrimenkul İthalat İhracat Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Rand Gıda Turizm Gayrimenkul İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de 200 bin sermaye bedeli  ile Laıth A.H.A. ve Mahmoud M.T.Q tarafından kuruldu.

Gic Gayrimenkul Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gic Gayrimenkul Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Shafı Sedıqı tarafından kuruldu.

Suit Home Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Suit Home Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Tarıq N.F.A.L.R ve Wesam H.A.M. ortaklığında kuruldu.

7doors Gayrimenkul Yazılım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

7doors Gayrimenkul Yazılım Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Barıq Sadak H. Al-Shakkakı tarafından kuruldu.

Iq Restate Gayrimenkul Araç Kiralama Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Iq Restate Gayrimenkul Araç Kiralama Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdulraouf Al Ahmad tarafından kuruldu.

Europoly Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Europoly Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi, bugün Beşiktaş'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Qıan Xu tarafından kuruldu.

Salihi Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlığı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Salihi Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlığı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hamıd Ihsan Q. Alsalıhı tarafından kuruldu. 

NHJ Turki Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

NHJ Turki Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Aymen Mohamed S. Ali ve Zeyana M.Q. Al Shibani ortaklığında kuruldu.

QIS İnvestment Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

QIS İnvestment Gayrimenkul İnşaat Turizm İthalat ve İhracaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile I. Amar Abu Ras, Mehmet Nur Hayanioğlu ve Salah Abu Taye ortaklığında kuruldu. 

Q Investments Gayrimenkul Yatırımları Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Q Investments Gayrimenkul Yatırımları Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohamed A.J.M.  Alattar tarafından kuruldu.

Q Wold Gayrimenkul Geliştime Yatırım İnşaat Ticaret ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi adresi Haberi

Q Wold Gayrimenkul Geliştime Yatırım İnşaat Ticaret ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi adresi

Q Wold Gayrimenkul Geliştime Yatırım İnşaat Ticaret ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi, Haydar Özkan Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 6 Temmuz'da Maltepe'de kuruldu.


Q Wold Gayrimenkul Geliştime Yatırım İnşaat Ticaret ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi iş konusu; Şirket aşağıda belirtilenler dahil olmak üzere ancak bunlarla sınırlı kalmaksızın, kanunen yasak olmayan ve kanunun el verdiği ölçüde her türlü işi yapabilir ve her türlü faaliyette bulunabilir. Şirketin sınai, ticari, iktisadi ve mali maksadı ile konusunu oluşturan işlerin tür ve kapsamları başlıca şunlardır: Genel olarak; a. Farklı Farklı sektörlerde mesleki faaliyetler geliştirmek. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü gayrimenkul alım satım, kiralama ve gayrimenkul projeleri geliştirme faaliyetlerinde bulunmak.  c. Yurt içinde ve yurt dışında yapılan binaları komple veya kısmen işletmek,...