30 / 04 / 2024

Qashqai e-Power fiyat 2022

Qashqai e-Power fiyat 2022

Nissan'ın, Stockholm'de lansmanını gerçekleştirdiği Qashqai e-POWER'ın Türkiye pazarına 2022'nin son çeyreğinde, Ariya'nın ise 2023'ün ikinci yarısında katılması öngörülüyor. İşte iki aracın yeni özellikleri...

Nissan Qashqai e-POWER’da 200 bin TL'ye varan Şubat 2024 indirimi!

Fiyat listesi en çok merak edilen otomobiller arasında yer alan Nissan Qashqai e-POWER’da Şubat 2024 kampanyası başladı. Nissan Qashqai e-POWER’da Bireysel müşterilerimize özel olarak 200 bin TL'ye varan nakit alım indirimi sunuluyor. 

Yeni Honda CR-V e:HEV 16 Aralık'ta bayilerde! Yeni Honda CR-V e:HEV fiyatı ne kadar? 

Yeni Honda CR-V e:HEV 16 Aralık günü bayilerdeki yerini alacak. Peki Yeni Honda CR-V e:HEV özellikleri neler? Fiyatı ne kadar? İşte merak edilen detaylar...

Türkiye'de elektrikli otomobil satış rakamları zirve yaptı

Türkiye'de bu yılın 10 ayında en çok satılan elektrikli otomobil modeller sırası ile açıklandı, Tesla Model Y, Togg T10X ve Nissan Qashqai e-Power satışta yerlerini aldı. Buna göre ekim ayı itibarı ile elektrikli otomobil satışlarının pazardan aldığı pay yüzde 6,5 olarak artış gösterdi.

Nissan Qashqai’de nakit alımlarda tamı tamına 125 bin TL indirim! İşte Nissan Qashqai kasım ayı fiyat listesi...

Nissan, kasım ayı kapsamında tüm modellerinin fiyat listelerini güncelledi. Bu kapsamda, Qashqai’nin de fiyat listesini paylaşan Nissan, bu modele 30 bin TL zam yaparken, peşin alımlarda da 125 bin TL indirim yapacağını duyurdu.

Jaguar E-Pace fiyatları ne kadar? 24 Ağustos 2023 Jaguar E‑PACE fiyat listesi...

Jaguar'ın ilk kompakt SUV'si Jaguar E-PACE, 2023 Ağustos fiyatları açıklandı. Jaguar E-PACE'in fiyatı ne kadar? Jaguar E-PACE'in fiyatı kaç TL? 24 Ağustos 2023 Jaguar E‑PACE fiyat listesi...

Renault Zoe E-Tech fiyatı ne kadar, kaç TL? 21 Ağustos 2023 fiyat listesi...

Renault'un dikkat çekici elektrikli otomobili Zoe E-Tech'in fiyatı ne kadar, kaç TL? 21 Ağustos 2023 fiyat listesi...

Nissan Qashqai’ye tam 45 bin TL ağustos zammı geldi! Qashqai’nin yeni fiyatı resmen dudak uçuklattı!

Ağustos ayının ilk günlerinde Nissan’dan tamı tamına 45 bin TL’lik ağustos zammı geldi. Nissan, yaptığı açıklamada Qashqai modelinin yeni fiyat listesini resmi internet sitesinden yayımladığını duyurdu.

Yüzde 200’e varan maliyet artışı müteahhitleri zorluyor! TMB, mali sicil affı ve fiyat farkı düzenlemesi istiyor!

İnşaat sektöründe temel girdi maliyetlerinde yüzde 200’e dayanan fiyat artışları sektörü zorluyor. TMB Başkanı Erdal Eren, müteahhitlerin faaliyetlerine sağlıklı bir şekilde devam edebilmesi için mali sicil affı ve fiyat farkı düzenlemesinin şart olduğunu savundu.

Elektrikli aracın gücünü Nissan X-Trail e-Power ile hiseedeceksiniz! İşte Haziran ayı fiyat listesi

Nissan X-Trail e-Power, Japon otomobil üreticisi Nissan tarafından üretilen ve pazarlanan bir SUV modelidir. e-Power, Nissan'ın elektrik motoru tarafından tahrik edilen bir seri hibrit sistemine sahip olan bir teknolojidir. Peki 06 Haziran fiyat listesi nedir?

Bir araba hiç bu kadar sessiz olmadı! İşte Nissan Qashqai e-POWER'ın Haziran fiyatı

Elektrikli Tork sayesinde Qashqai e-POWER, elektrik motorunun anlık torkunu kullanarak hızlanma performansını artırır. Qashqai e-POWER, genellikle farklı sürüş modları sunar. Bu modlar, sürüş tarzınıza ve yol koşullarına uyar. İşte 04 Haziran 2023 fiyat listesi.

Citroen'in elektrikli otomobili E-C4 fiyatı ne durumda; İnanılır gibi değil! İşte Citroen E-C4 2023 fiyat listesi

Citroen'in elektrikli otomobili E-C4'ün Mayıs 2023 fiyat listesi açıklandı. İşte Citroen E-C4 2023 fiyat listesi...

Nissan Qashqai’de mayıs ayı çılgınlığı! Nissan Qashqai’nin zamlı fiyatı belli oldu!

Nissan, mayıs ayı fiyatlarını resmi internet sitesinden paylaştı. Nissan’ın yeni fiyat listelerine bakıldığı zaman önceki aylarda olduğu gibi bu ay da Qashqai modeline zam yapıldığı görüldü. İşte 10 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Jaguar E-Pace fiyatları ne kadar? 25 Nisan 2023 fiyat listesi....

Jaguar'ın ilk kompakt SUV'si Jaguar E-PACE, 2023 Nisan fiyatları açıklandı. Jaguar E-PACE'in fiyatı ne kadar? Jaguar E-PACE'in fiyatı kaç TL? 25 Nisan 2023 Jaguar E‑PACE fiyat listesi...

Qashqai e-Power fiyat 2022 Haberi

Qashqai e-Power fiyat 2022

Nissan, tamamen yeni e-POWER teknolojisi ile tasarlanmış olan ve elektrikli modeli Ariya’nın global lansmanını Stockholm'de yaptı. Qashqai e-POWER’ın Türkiye pazarına bu senenin son çeyreğinde, Ariya’nın 2023'ün sonlarında gelmesi bekleniyor. 

Nissan Crossover Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdürü Nicolas Tschann, senenin son çeyhreğinde Türkiye'de satışa sunulacak olan Qashqai e-POWER'ın pazarda hem hibrit hem de içten yanmalı motora sahip araç satışlarından pay sahibi olabileceğine dikkat çekti. 

İşte Nissan Qashqai e-Power ile Ariya'nın özellikleri...


 

e-POWER sistemi, değişken sıkıştırma oranlı 1,5 litrelik üç silindirli turbo şarjlı 156 hp benzinli motorla sunuluyor ve 140 kW güç üreten elektrik motoru ile tamamlanan yüksek çıkışlı bir bataryaya sahip.  e-POWER, sürücülerin geleneksel hibrit otomobillerde karşılaştıkları eksiklikleri tamamen ortadan kaldırıyor ve  zevkli, zahmetsiz ve sorunsuz sürüş deneyimini, dışarıdan şarj etmeye gerek olmadan...