18 / 05 / 2024

QBahçe teslim

QBahçe teslim

Aralık 2014’de teslim edilmesi planlanan QBahçe’nin temmuz ayında teslim edilmesi yatırımcının yüzünü güldürdü. Erguvan İnşaat tarafından Kurtköy’de hayata geçirilen 98 konutluk QBahçe projesinde, teslim heyecanı yaşanıyor.

TOKİ'den iki proje için peş peşe teslim müjdesi geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı iki projesinin teslim tarihini peş peşe açıkladı. İşte TOKİ'nin teslim edeceği o projeler...

İzmir'deki dev kentsel dönüşümde son durum ne?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İzmir Bayraklı'da 26 Kasım tarihinde 7 proje alanındaki 741 bağımsız bölümü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle İzmirliler'e teslim edeceklerini açıkladı.

SeaPearl Ataköy Jumeirah Otel ve Residence projesinde Daikin imzası!

Kuzu Grup ve dünyaca ünlü otel markası Jumeirah Group işbirliği ile Ataköy sahilde inşa edilen SeaPearl Ataköy Jumeirah Otel ve Residence projesinde iklimlendirme çözümleri bir kez daha sektörün öncü markası Daikin’e teslim edildi. 

Kanal İstanbul'un iptali için 50 binden fazla dilekçe teslim edildi!

İstanbullu soğuk havaya rağmen Kanal İstanbul Projesi’nin iptali için itiraz dilekçelerini vermeye devam ediyor.

Strada Bahçeşehir teslim tarihi!

Strada Bahçeşehir projesi 2 bin 500 daire ve 100'den fazla ticari alandan meydana geliyor. Proje Akzirve Gayrimenkul imzasıyla inşa ediliyor. İşte Strada Bahçeşehir teslim tarihi...

Kiler Referans Bahçeşehir ne zaman teslim?

Kiler GYO tarafından hayata geçirilen Referans Bahçeşehir projesinde 60 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor. Projede fiyatlar 361 bin TL'den başlıyor. Peki Kiler Referans Bahçeşehir ne zaman teslim?

Bahçeşehir Atmaca teslim tarihi!

Bahçeşehir Atmaca teslim tarihi bu yıl Eylül olarak belirtiliyor. Bahçeşehir Atmaca projesinde fiyatlar 580 bin TL'den başlıyor...

Tekirdağ Vali Enver Salihoğlu Ortaokulu Milli Eğitime teslim edildi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 ilçeye 11 okul projesi kapsamında Süleymanpaşa ilçesinde inşa edilen Vali Enver Salihoğlu ortaokulu yapılan törenle Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edildi.

Gölbahçe Evleri Sultanbeyli ne zaman teslim?

Toplam 277 adet daireden meydana gelen Gölbahçe Evleri 150 milyon TL yatırım bedeliyle İstanbul'un Anadolu yakasında Sultanbeyli'de hayata geçiriliyor. Peki Gölbahçe Evleri Sultanbeyli ne zaman teslim?

Strada Bahçeşehir Evleri teslim tarihi!

İstanbul Bahçeşehir'de konumlandırılan Strada Bahçeşehir Evleri 2 bin 500 daire ve 100'ün üzerinde ticari birimden meydana geliyor. Strada Bahçeşehir Evleri teslim tarihi haberimizde yer alıyor.

Çeşme Jardin Eden teslim tarihi!

Çeşme Jardin Eden teslim tarihi bu yıl Haziran ayı olarak belirtiliyor. Jardin Eden Çeşme projesinde fiyatlar 1 milyon 820 bin TL'den başlıyor...

Sultanbeyli Gölbahçe Konutları teslim tarihi!

Sultanbeyli Gölbahçe Konutları teslim tarihi Eylül 2018 yılı olarak belirtiliyor. Sur Yapı Gölbahçe projesinde fiyatlar 594 bin TL'den başlıyor...

Pendik Sülüntepe'de 1.400 tapu dağıtılacak!

İmar uygulaması tamamlanarak tescil edilen Sülüntepe Mahallesi’ne ait 1.400 tapu, Pendik Tapu Müdürü Ali Rıza Çelik tarafından Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin’e teslim edildi. Tapular gelecek haftadan itibaren Pendik Belediyesinde hak sahiplerine dağıtılmaya başlanacak.

QBahçe teslim Haberi

QBahçe teslim

QBahçe’de erken teslim rüzgârı esiyor. İnşaatına Mayıs 2013’de başlanan projede Aralık 2014 olarak duyurulan teslim tarihi altı ay öne çekildi. Anahtar teslimlerinin başladığı QBahçe’de alanları 65 ila 190 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçenekleri bulunuyor. Satışların büyük oranda tamamlandığı projede, 12 konut ve 5 villanın satışı devam ediyor. Fiyatların 228 bin TL’den başlayarak 800 bin TL’ye kadar yükseldiği QBahçe’de yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Az katlı ve geniş bahçeli mimarisi ile dikkat çeken projenin sosyal alanlarında; açık yüzme havuzu, kapalı otopark, sauna, soyunma odaları, fitness salonu, yürüyüş ve koşu parkuru, kafeterya, açık kamelya, barbekü alanı, açık çocuk oyun alanı ve spor alanı yer alıyor.

QBahçe, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 3 kilometre, Kurtköy Metrosu'na 1 kilometre, Viaport AVM'ye...