05 / 05 / 2024

QNB First Realty World Türkiye

QNB First Realty World Türkiye

QNB, Türkiye’de gayrimenkul yatırımı yapmak isteyen QNB First müşterilerine gayrimenkul yatırım danışmanlığı için Realty World Türkiye ile anlaşma yaptı.

QNB Finansbank bu kişilere 600 TL verecek! Hemen buraya bakın, sakın tarihi kaçırmayın!

QNB Finansbank, CardFinans ve QNB First bireysel kredi kartı sahiplerine özel bir kampanya sunuyor. Bu kampanya 17 Ağustos ile 30 Eylül 2023 tarihleri arasında yapılacak.

QNB, Türkiye'de emlak danışmanlığı verecek!

Katar Ulusal Bankası (QNB), müşterilerine Türkiye pazarında emlak danışmanlığı hizmeti sağlamak üzere Realty World Turkey ile anlaşma imzaladı.

Katarlı QNB'den gayrimenkul yatırımı anlaşması!

QNB, Türkiye’de gayrimenkul yatırımı yapmak isteyen QNB First müşterilerine gayrimenkul yatırım danışmanlığı için Realty World Türkiye ile anlaşma yaptı.

Realty World Türkiye, QNB Finansbank’ın gayrimenkul yatırım danışmanı oldu!

İki şirket arasında imzalanan anlaşma ile Realty World Türkiye, QNB Finansbank'ın Xclusive+ ve Private Banking üyelerinin gayrimenkul yatırım danışmanlığını yapacak...

First Class Gayrimenkul tüm süreçte müşterileriyle!

İzmir Alsancak'ta 2008'de açtığı ilk şubenin ardından sektörde güven ve kaliteli hizmetle büyüyen First Class Gayrimenkul; sektörde aranan marka oldu. CRM sistemiyle müşteri takibinden firma daire teslimlerine kadar tüm süreçlerde müşterilerin yanında olduğunu bildirdi.

First Class Gayrimenkul bina yönetiminde marka oldu!

İzmir Alsancak'ta 2008 yılında açtığı ilk şubenin ardından sektörde güven ve kaliteli hizmetle büyüyen First Class Gayrimenkul, Bornova, Bayraklı, Gaziemirve Karşıyaka ofisleriyle sektörde aranan marka oldu.

First Class Gayrimenkul ofis açmayı planlıyor!

Gayrimenkul sektöründeki en iyi firmaların First Class Gayrimenkul’ü tercih ettiğini belirten Gülçin Okay, “Titiz ve vizyoner çalışmalar sonucu bir numara olduk” dedi

Didim First Class Otel icradan 9.3 milyon TL'ye satılıyor!

Didim İcra Dairesi, Aydın ilinin Didim ilçesinde bulunan First Class Otel'i satışa çıkardı. Söz konusu otelin toplam satış bedeli 9 milyon 358 bin 500 TL olarak belirlendi.

Hotel Aqua, En iyi First Choice oteli seçildi!

Muğla’nın turistlik ilçesi Marmaris’te 1992 yılından beri faaliyet gösteren Hotel Aqua, sağlamış olduğu yüksek misafir memnuniyeti sebebi ile TUI-First Choice tarafından 2015 yılının 4 yıldızlı otel kategorisinde “En iyi First Choice” oteli seçildi.

Realty Port İstanbul, 4. İnşaat ve Konut Konferansı'na sponsor oldu!

26 Ocak 2016 Salı günü Marriott Hotel Asia da düzenlenecek olan 4. İnşaat ve Konut Konferansının genel sponsoru Realty Port İstanbul firması inşaat sektörünün profesyonelleri ile buluşmaya hazırlanıyor.

Realty Port İstanbul, Azerbaycan Recexpo Fuarı'nda ilgi gördü!

Realty Port İstanbul Türkiye çapında ki özellikli projelerini sektörde profesyonel ve uluslararası tecrübesi ile 17 – 19 Aralık 2015 tarihleri arasında Azerbaycan’da düzenlenen gayrimenkul fuarında pek çok ülkeden gelen yatırımcıları standında ağırladı.

Kiler, The First Investor ile münhasır görevlendirme sözleşmesi imzaladı!

Kiler GYO İstanbul Sapphire Binasında Sapphire Alışveriş Merkezi, Sapphire Seyir Terası ile Sapphire Residence'da mülkiyetinde bulunan kısımların toplu satışı için The First Investor ile bir yıl süreli münhasır görevlendirme sözleşmesi imzalandı.

Realty House Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Realty House Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Akdemir tarafından 1 milyon TL sermaye ile 18 Aralık'ta Bağcılar, İstoç Mahallesi, 53.Yol Bulvarı'nda kuruldu.

QNB First Realty World Türkiye Haberi

QNB First Realty World Türkiye

Türkiye’ye Finansbank’ı alan Katarlı finans devi QNB, özel müşterilerine gayrimenkul için danışmanlık projesi başlattı. Banka, Türkiye’de gayrimenkul yatırımı yapmak isteyen QNB First müşterilerine gayrimenkul yatırım danışmanlığı için Realty World Türkiye ile anlaşma yaptı.

Finans Gündem'den Cömert Yıldız'ın haberine göre; Lübnan’dan Fransa’ya, Ürdün’den İngiletre’ye 3 kıtadaki ülkelerde faaliyeti bulunan QNB’nin bulunduğu ülkelerden Türkiye’ye yatırım yapmak isteyen yabancı müşteriler, Türkiye’deki işlemlerinde Realty World Türkiye emlak ofislerinden yatırım danışmanlığı alabilecek.

1.500 DANIŞMANI VAR

Realty World Türkiye’nin 33'ün üzerinde şehirde 160'tan fazla emlak danışmanlığı ofisi bulunuyor. Ofislerde ise 1.500 gayrimenkul danışmanı var. 2017 yılında Katarlı banka, ERA Türkiye ile gayrimenkul yatırım danışmanlığı anlaşması yapıldı. ERA Türkiye ve QNB Finansbank anlaşması Xclusive Bankacılık & Private Banking üyelerini...