27 / 04 / 2024

QNB Finansbank bu kişilere 600 TL verecek! Hemen buraya bakın, sakın tarihi kaçırmayın!

QNB Finansbank bu kişilere 600 TL verecek! Hemen buraya bakın, sakın tarihi kaçırmayın!

QNB Finansbank, CardFinans ve QNB First bireysel kredi kartı sahiplerine özel bir kampanya sunuyor. Bu kampanya 17 Ağustos ile 30 Eylül 2023 tarihleri arasında yapılacak.



QNB Finansbank sunduğu avantajlarla müşterilerine değerli fırsatlar sunmaya devam ediyor. CardFinans ve QNB First bireysel kredi kartları sahipleri için özel bir kampanya duyuruldu. Kampanya kapsamında, 17 Ağustos ile 30 Eylül 2023 tarihleri arasında geçerli olacak şekilde, eğitim, kırtasiye ve giyim harcamalarında büyük bir fırsat sunuluyor.

Detaylara göre, CardFinans ve QNB First bireysel kredi kartları ile 30 Eylül'e kadar yapılacak her 400 TL ve üzeri eğitim, kırtasiye ve giyim harcamasına, 40 TL değerinde ParaPuan hediye edilecek. Kampanyaya katılmak oldukça kolay; müşteriler, bankada kayıtlı cep telefonlarından harcama yapmadan önce "OKUL" yazıp 2273'e SMS göndererek, Çağrı Merkezi, ATM'ler veya QNB Mobil uygulaması üzerinden kayıt olabilecekler.

 QNB Finansbank bu kişilere 600 TL verecek! Hemen buraya bakın, sakın tarihi kaçırmayın!

Kampanya süresince kazanılan ParaPuan'lar harcama anında, kampanyaya dâhil olan bireysel kredi kartlarına yüklenecek ve 31 Ekim 2023 tarihine kadar kullanılabilecek. Her müşteri, kampanyadan yalnızca bir kez faydalanabilecek olup, kampanyaya dâhil olan farklı CardFinans ve QNB First bireysel kredi kartlarıyla toplamda en fazla 600 TL değerinde ParaPuan kazanabilecek.

Eğitim alışverişlerinin yanı sıra, kırtasiye ve giyim harcamalarında da geçerli olan bu özel kampanya ile müşteriler, alışverişlerinden ekstra kazanç sağlama fırsatı elde ediyor. Kampanya kapsamında ek kartlarla yapılan harcamaların kazandırdığı ParaPuan'lar, asıl kart sahibinin kampanyaya dahil olan kartına yüklenecek.

 QNB Finansbank bu kişilere 600 TL verecek! Hemen buraya bakın, sakın tarihi kaçırmayın!

Ayrıca, kampanya kapsamında aynı gün içerisinde aynı iş yerinde yapılan işlemlerden yalnızca ilki ödül kazanacak ve ParaPuan'lar iade durumlarında ilgili işlem tutarıyla orantılı olarak geri alınabilecek.

Müşteriler, kampanyaya dair detaylı bilgileri ilgili iş yerlerinin şikayet hatlarından edinebilirken, kampanyadan çıkış yapmak isteyenler ise QNB Mobil veya Telefon Bankacılığı üzerinden işlemlerini gerçekleştirebilecekler.

Banka yetkilileri, kampanyanın detaylarında değişiklik yapma ve kampanyayı durdurma hakkını saklı tutuyor.

Müşteriler, CardFinans ve QNB First bireysel kredi kartlarıyla yapacakları eğitim, kırtasiye ve giyim harcamalarıyla bu fırsatı değerlendirerek, 600 TL'ye varan ParaPuan kazanma şansını yakalayabilirler. Kampanya, kişisel harcamalarını daha da avantajlı hale getirmek isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

Emeklilere Ağustos 2023 müjdesi! Tahsis no son hanesi 0-2-4-6-8-1-3-5-7-9 olanlar baksın!
Kamu çalışanları zammı konusunda anlaşmazlık devam ediyor: İşte son gelişmeler!
Metro Marketler'de Bankkart'lılara özel dev kampanya!

Geri Dön