05 / 05 / 2024

Quadrom Palas proje fiyatları

Quadrom Palas proje fiyatları

Quadrom Palas Ado Yapı projesinde metrekare birim fiyatı 3 bin 750 liradan başlayarak değişiyor. İstanbul Bahçelievler'de yükselen projede 117 konut olacak...

Urcun Palas nerede?

Urcun Palas nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Urcun Palas nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Urcun Palas fiyat!

Urcun Palas fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Urcun Palas fiyat bilgisi ve proje detayları...

Urcun Palas geliyor! Yeni proje!

Urcun Palas projesi DNI İnşaat tarafından İstanbul Bostancı Çatalçeşme'de hayata geçiriliyor. Projede toplam 19 konut yer alıyor. 

Yeni Poyracık Palas projesine Premium Proje ödülü!

Işıklar Yapı Sağlığı Merkezi’nin Yeni Poyracık Palas isimli projes Sign of City Awards'ta en iyi konut kategorisinde Premium Proje seçildi.

Yör Palas Çengelköy ve Yör Palas Kağıthane projeleri geliyor!

2017 yılı Aralık ayında Yör Palas Acıbadem projesini teslim edecek olan Yör Group, iki yeni proje hazırlığında. Firma, Yör Palas Çengelköy ve Yör Palas Kağıthane projelerinin inşaatına 2018 yılında başlamayı planlanıyor.

Quadrom Palas Bahçelievler'de yaşam 3 ay sonra başlıyor!

Toplam 117 adet daireden meydana gelen Quadrom Palas projesi Bahçelievler Devlet Hastanesi'nin yanında inşa edildi. Quadrom Palas Bahçelievler'de yaşam 3 ay sonra başlıyor!

Quadrom Palas, Bahçelievler'in vizyon projesi oldu!

Ado Yapı'nın imzasını taşıyan Quadrom Palas projesi, Bahçelievler'in dönüşümünde vizyon olacak özellikleriyle bölgedeki projelere ilham veriyor.

Demirtaş Palas Pendik nerede? İşte açık adres!

Toplam 163 adet daireden oluşan Pendik Demirtaş Palas projesi tek blok şeklinde yükseliyor. Proje 11 bin 600 metrekare alana sahip. Peki Demirtaş Palas Pendik nerede? İşte açık adres!

Yör Palas Acıbadem projesi satışta!

Yörsan ile tüm Türkiye ve 25 ülkeye en güzel lezzetleri sunan Yör Group, Yöryapı şirketiyle Acıbadem’in en akıllı konut projesi Yör Palas’ı satışa sunuyor. A Plus bir proje olarak hayata geçirilen Yör Palas, Acıbadem’in en lüks ve prestijli butik projesi olma özelliğini taşıyor.

Sinpaş Palas fiyat listesi 2017 güncel!

Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanan Ümraniye Sinpaş Palas projesinde daire alanları 85 metrekareden başlıyor. Proje 2 etaptan oluşuyor. İşte Sinpaş Palas fiyat listesi 2017 güncel...

Bahçelievler Quadrom Palas'ta 277 bin 500 TL'ye!

Bahçelievler Quadrom Palas'ta kısa süreli geçerli olacak kampanya dahilinde fiyatlar 277 bin 500 TL'den başlıyor. 0 faizli ödeme seçenekleri sunuluyor..

Semtin ruhu Quadrom Palas'la yeniden canlanıyor!

Quadrom Palas, Bahçelievler Devlet Hastanesi’nin hemen yanında ,Yeşilköy havalimanına 5 dakika,metro ve metrobüs duraklarına yürüme mesafesinde bulunuyor.

Bahçelievler Quadrom Palas'ta yeni hayatınız sizi bekliyor!

Bahçelievlerin eski sıcaklığına, yepyeni bir konfor ve estetik anlayışıyla kavuşmasını hedefleyen Quadrom Palas projesi, 117 konut ve 4 bloktan oluşuyor.

Quadrom Palas proje fiyatları Haberi

Quadrom Palas proje fiyatları


117 konuttan meydana gelen Quadrom Palas projesi İstanbul Bahçelievler Devlet Hastanesi'nin arkasında kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçiriliyor.


Quadrom Palas projesi Ado Yapı imzasını taşıyor. Bahçelievler Quadrom Palas projesi altı katlı dört blok halinde yükseliyor. Quadrom Palas projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1'ler yer alıyor.



Quadrom Palas Ado Yapı teslim tarihi!


Quadrom Palas Ado Yapı teslim tarihi Aralık 2017 yılı olarak belirtiliyor. Bahçelievler Quadrom Palas Evleri projesinde daireler 66 metrekareden başlayarak değişen büyüklüklere sahip.


Quadrom Palas Bahçelievler'de yüzde 30 peşinat sonrasında firma bünyesinde yüzde 1 vadeli 24 ay taksitlendiriliyor. Quadrom Palas Bahçelievler'de dairelerin metrekaresi 3 bin 750 lira ile 4  bin 200 lira arasında değişen fiyatlardan satılıyor.



Tel: 444 63 81

Web: www.adoyapi.com.tr

Gülcihan...