17 / 05 / 2024

Quality Management Awards 2014 etstur

Quality Management Awards 2014 etstur

Türk turizmine yön verenlerin ödüllendirildiği "Quality Management Awards 2014"te Ets Grup 4 ödül birden aldı. Etstur Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ersoy turizme katkılarından dolayı ödüle layık görüldü...

Sign of the City Awards'a büyük ilgi!

Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünü en iyiye teşvik etmek amacıyla düzenlenen "Sign of the City Awards" başvuruları tamamlandı. Değerlendirme sürecine giren yarışma bu yıl Karma Holding proje ortaklığında gerçekleşecek.

Sancaktepe Belediyesi European Property Awards'ta iki ödül birden aldı!

Sancaktepe Belediyesi, Gayrimenkul ve yapı alanının en prestijli ödülleri arasında gösterilen European Property Awards (Avrupa Gayrimenkul ödülleri) yarışmasında iki ödüle birden layık görüldü.

Sign of the City Awards başvuruları tamamlandı!

Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünü en iyiye teşvik etmek amacıyla Hürriyet tarafından düzenlenen 'Sign of the City Awards' başvuruları tamamlandı.

DAP Yapı European Property Awards’dan 9 ödül aldı!

Dap Yapı, Avrupa’nın en prestijli gayrimenkul ödülleri arasında yer alan ‘European Property Awards’ tarafından 9 ödüle layık görüldü.

European Property Awards'dan DAP Yapı'ya 9 ödül!

DAP Yapı, Avrupa'nın en prestijli gayrimenkul ödüllerinden 'European Property Awards' tarafından 9 ödüle layık görüldü.

İki Design Group, European Property Awards'tan ödülle döndü!

Şimdiye kadar birçok başarılı projeye imza atan 'iki design group', European Property Awards'tan yine ödülle döndü. Bu kez dokuz ödül birden alarak rekor kıran 'iki design group'un projeleri büyük ilgi gördü.

DererOmay Mimarlık European Property Awards’ta ödüllendirildi!

DererOmay Mimarlık, "European Property Awards 2015-2016" kapsamında, "İç Mekan Ofis" dalında "Genel Energy Ofis" projesi ile "Highly Commended" ödülüne layık görüldü.

DererOmay Mimarlık'a, European Property Awards’tan ödül!

DererOmay Mimarlık, “European Property Awards 2015-2016” kapsamında, “İç Mekan Ofis” dalında “Genel Energy Ofis” projesi ile “Highly Commended” ödülüne layık görüldü.

Akplaza İş Merkezi European Property Awards'ta ödüllendirildi!

Akplaza İş Merkezi, Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri bölgesel ayağı olan Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nde (European Property Awards) "Ofis Geliştirme – Türkiye" dalında "Yüksek Övgüye Değer" (Highly Commended) ödülünü kazandı.

AND European Property Awards’tan 4 ödül aldı!

Londra’da düzenlenen ve 25 ülkeden gelen yüzlerce projenin değerlendirildiği European Property Awards’da, AND; Ticari Yüksek Bina, Ofis Geliştirme, Ofis Mimarisi ve Ticari Renovasyon ve Yenileme kategorilerinde 4 ödüle layık görüldü.

Akplaza İş Merkezi, 2015 European Property Awards’ta ödül aldı!

Akplaza İş Merkezi 2015 European Property Awards’ta ofis geliştirme dalında ödül kazandı. Ali Manço projenin neden ödüle layık görüldüğünü, “Akplaza bulunduğu Piyalepaşa Bulvarı hattının kentsel dönüşümündeki en önemli kilometre taşlarından biri. " dedi.

Piyalepaşa İstanbul'a International Property Awards’dan ödül!

Piyalepaşa İstanbul, International Property Awards tarafından Avrupa’nın En İyi Karma Kullanım Mimarisi kategorisinde ‘Highly Commended Award’ ödülüne layık görüldü.

Nef'e Europen Property Awards’tan 3 ödül!

2015’te dünyanın en prestijli ödüllerine abone olan Nef, European Property Awards’ı da ödül koleksiyonuna ekledi. Nef, 2015 yılının ilk 9 ayında prestijli 13 ödül kazanmış oldu.

Quality Management Awards 2014 etstur Haberi

Quality Management Awards 2014 etstur

Türk turizmine yön verenlerin ödüllendirildiği "Quality Management Awards 2014"te Ets Grup 4 ödül birden aldı. Etstur Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ersoy turizme katkılarından dolayı ödüle layık görülürken, firma hem "En İyi İç Turizm Şirketi" hem de "Turizmde Kalite" ödüllerini aldı. Lüks otel kategorisinde ise ipi Maxx Royal Belek Golf Resort gögüsledi. 1991'de Mehmet Ersoy tarafından kurulan Etstur, Türk turizminde önemli bir kilometre taşı oldu. Kuruluşundan itibaren yurtiçi organize seyahat sektöründe ilkleri gerçekleştiren tur operatörü, vizyoner yapısıyla da birçok ilke imza...