28 / 04 / 2024

Pırlanta Göztepe'e Quality İnşaat projesi ödülü verildi!

Pırlanta Göztepe'e Quality İnşaat projesi ödülü verildi!

Pırlanta markası ile butik konutlar üreten Erkan İnşaat, Pırlanta Göztepe ile yatırımcılarına kısa sürede yüksek getiri sunuyor. Şirket Pırlanta Göztepe projesiyle 7. yıl Quality of Magazin ödül töreninde en Quality İnşaat projesi ödülünü aldı.



İstanbul’da Pırlanta Koru, Pırlanta Çamlıca, Pırlanta Feneryolu gibi mimari konseptlere imza atan Erkan İnşaat, Göztepe’ye özgü yeni mimari konsepti Best Of Göztepe ile bölgenin en özel projesi olarak göze çarpıyor. Erkan İnşaat, butik anlayışla inşa etmeye başladığı yeni projesi Pırlanta Göztepe projesiyle 7. yıl  Quality of Magazin ödül töreninde en Quality İnşaat projesi ödülünü alarak firma başarılarına bir yenisini daha ekledi. Erkan Şirketler Grubu adına ödülü alan Kamil Erkan,Pırlanta Göztepe’nin ‘Best of Göztepe’ sloganıyla bölgede konut sektöründe kalite standartlarını zirveye taşıdığını kaydetti. Pırlanta Göztepe’nin lokasyon olarak İstanbul’un merkezinde yer aldığını hatırlatan Erkan “Pırlanta Göztepe, bulunduğu lokasyon itibariyle yatırım açısından da büyük fırsatlar sunuyor. 2017 Mayıs’ında teslim edeceğimiz projemizi yatırım amaçlı değerlendirmek isteyenler de kısa süre içinde yüksek bir getiri olanağına sahip olacaklar” diye konuştu. Pırlanta Göztepe’nin yoğun ilgi göreceğini kaydeden Erkan “40 yılı aşan tecrübemiz, daha önce gerçekleştirdiğimiz projelerdeki kalite, Erkan İnşaat’ı yüksek talebe sahip bir marka konumuna taşıdı. Bu ilgiye yakışan projelere ve İstanbul’a değer katan konsept üretimimize önümüzdeki süreçte de devam edeceğiz” dedi.     


446 KONUT VAR


Pırlanta Göztepe projesi,  20, 22, 24 katlı 3 bloktan oluşuyor. 95 bin metrekare alana sahip Pırlanta Göztepe’de 1+1’den 5+1’e kadar, toplam 446 konut bulunuyor. Ayrıca 34 mağazalık modern bir çarşı, geniş yeşil alanlar ve 750 araçlık kapalı otopark alanı da yine projede yer alıyor.


BALKON KEYFİNİ GERİ GETİRDİ


Pırlanta Göztepe’nin en önemli özelliklerinden biri de yıllardır özlenen balkon keyfini de yeniden sunması. Projede, her daireyi tamamen saran kat bahçeleri bulunuyor. Bunun yanı sıra Pırlanta Göztepe, daire içlerinde kullanılan malzemenin kalitesiyle de dikkat çekiyor. Parkeden, mutfak ekipmanına, banyodan portmantoya kadar kullanılan her ürün, özenle seçilmiş ve birinci sınıf kalitesiyle öne çıkıyor. Çamoğlu Mimarlık’ın imzasını taşıyan  Pırlanta Göztepe Projesi,  Bağdat Caddesi, minibüs caddesi, metrobüs, Ünalan Metro Durağı, Göztepe Metro Durağı, Kadıköy Vapur İskeleleri, Kadıköy Metro Durağı, Marmaray, Şükrü Saraçoğlu Stadı, Pırlanta Göztepe’den dakikalar içinde ulaşılabilen yerler arasında bulunuyor.  


http://pirlantagoztepe.com/


Star




Bu haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;



İstanbul'da Pırlanta Koru, Pırlanta Çamlıca, Pırlanta Feneryolu gibi projelere imza atan Erkan İnşaat, butik anlayışla inşa etmeye başladığı yeni projesi Pırlanta Göztepe projesiyle 'Quality of Magazin' ödül töreninde 'En Quality İnşaat' projesi ödülünü aldı. Erkmı Şirketler Grubu adına ödülü alan Kamil Erkan, "İsmine yakışan pırlanta gibi değerli projemizle şehrin içinde ama kargaşadan uzak, sakin ve yepyeni bir hayat sunuyoruz" dedi. 



Vatan


Geri Dön