28 / 04 / 2024

Pırlanta Göztepe projesi satışta! 540 bin TL'ye!

Pırlanta Göztepe projesi satışta! 540 bin TL'ye!

İstanbul'da Pırlanta Koru, Pırlanta Çamlıca, Pırlanta Feneryolu gibi mimari konseptlere imza atan Erkan İnşaat, butik anlayışla inşa etmeye başladığı yeni projesi Pırlanta Göztepe'nin lansmanını, 'Best Of Göztepe' konseptiyle Çırağan'da gerçekleştirdi.



İstanbul'da Pırlanta Koru, Pırlanta Çamlıca, Pırlanta Feneryolu gibi mimari konseptlere imza atan Erkan İnşaat, butik anlayışla inşa etmeye başladığı yeni projesi Pırlanta Göztepe'nin lansmanını, 'Best Of Göztepe' konseptiyle Çırağan'da gerçekleştirdi. 20,22 ve 24 katlı 3 bloktan oluşan Pırlanta Göztepe gerek konumu gerekse mimarisiyle Göztepe'de yepyeni bir yaşamın kapılarını aralayacak.


Erkan İnşaat'ın 40 yıllık deneyimi bu kez Göztepe'de ışıldayacak. Hayata geçirdiği Pırlanta serisiyle İstanbul'a ve İstanbulların hayatına değer katan Erkan İnşaat'ın Göztepe'ye özel yeni mimari konsepti Best Of Göztepe, bölgenin en özel projesi olarak nitelendiriliyor.


Pırlanta Göztepe projesi satışta! 540 bin TL ye!


Sunuculuğunu Simge Fıstıkoğlu'nun yaptığı ve Erkan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Erkan'ın ev sahipliğinde çok sayıda davetlinin katılımıyla Çırağan Palace Kempinskî'de düzenlenen özel bir organizasyonla tanıtılan Pırlanta Göztepe, konut sektöründe kalite standartlarını zirveye taşıyacak.


Daha önce gerçekleştirdikleri projelerdeki özgün tasarımı Pırlanta Göztepe'de sergilediklerini vurgulayan Erkan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Erkan, İstanbul'a ve Göztepe'ye özel bir değer katacak projenin, konut sahibi olmak isteyenlere beklentilerinin de üzerinde bir yaşam sunacağını ifade etti.


Pırlanta Göztepe'nin lokasyon olarak İstanbul'un merkezinde yer aldığını hatırlatan Erkan "İsmine yakışan pırlanta gibi değerli, hayata ve kent yaşamına değer katacak projemiz alışveriş merkezleri, hastane, üniversite gibi önemli alanların tam ortasında, Bağlar caddesine yürüme mesafesinde, Marmara Üniversitesi ve Göztepe Sağlık Kompleksi'ne komşu, şehrin içinde ama kargaşadan uzak, sakin ve yepyeni bir hayat sunuyoruz.


Sunduğu kalite ve konforun yanı sıra, yer aldığı noktadan şehrin diğer merkezi noktalarına hiçbir sorun yaşamadan rahatlıkla ulaşabiliyorsunuz. Hatta aracınızı bile almadan caddeye, dilerseniz toplu taşıma araçları He dakikalar içinde Avrupa Yakasına çok rahat geçiş yapabileceksiniz. Bu özellikleri ile Pırlanta Göztepe, bölgedeki diğer tüm projelerden ayrılan bir proje" dedi.


Pırlanta Göztepe'nin bulunduğu lokasyon itibariyle yatırım açısından da büyük fırsatlar sunduğunu belirten Erkan, "2017 Mayıs'ında teslim edeceğimiz projemizi yatırım amaçlı değerlendirmek isteyenler de kısa süre içinde yüksek bir getiri olanağına sahip olacaklar" diye konuştu.


Pırlanta Göztepe'nin yoğun ilgi göreceğini kaydeden Erkan, "40 yılı aşan tecrübemiz, daha önce gerçekleştirdiğimiz projelerdeki kalite, Erkan İnşaatı yüksek talebe sahip bir marka konumuna taşıdı. Bu ilgiye yakışan projelere ve İstanbul'a değer katan konsept üretimimize önümüzdeki süreçte de devam edeceğiz" dedi.


Pırlanta Göztepe projesi satışta! 540 bin TL ye!


Göztepe'nin En Yaşanılası Daireleri


Pırlanta Göztepe, Projesi, 8 bin 774 metrekare arsa alanına, 93 bin 678 metrekare inşaat alanına sahip ve 20, 22, 24 katlı 3 bloktan oluşuyor. 95 bin metrekare alana sahip Pırlanta Göztepe'de 1+1'den 5+1'e kadar, brüt 66 ila 290 metrekare arasında 446 konut bulunuyor. Ayrıca 34 mağazalık modern bir çarşı, geniş yeşil alanlar ve 750 araçlık kapalı otopark alanı da yine projede yer alıyor. Sosyal yaşam alanlarının özenle tasarlandığı proje, açık ve kapalı yüzme havuzları, çocuk oyun alanları, fitness çenter, sauna, yürüyüş parkurları, kafe ve restoranlardan oluşan geniş bir yaşam alanı sunuyor.



Balkon Keyfi Geri Dönüyor


Pırlanta Göztepe'nin en önemli özelliklerinden birini ise, yıllardır özlenen bir balkon keyfini de yeniden sunması. Proje; her daireyi tamamen saran balkonları ve ferah kat bahçeleri ile de diğer projelerden ayrılıyor. Bunun yanı sıra Pırlanta Göztepe, daire içlerinde kullanılan malzemenin kalitesiyle de dikkat çekiyor. Parkeden, mutfak ekipmanına, banyodan portmantoya kadar kullanılan her ürün, özenle seçilmiş ve birinci sınıf kalitesiyle öne çıkıyor.


Pırlanta Göztepe projesi satışta! 540 bin TL ye!


Hayatın Tam Ortasında


Tasarımı Çamoğlu Mimarlık'a ait Pırlanta Göztepe Projesi, Okan Üniversitesi, Doğuş Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, İstanbul Medeniyet Üniversitesi ile çevrili bir konumda. Bağdat Caddesi, minibüs caddesi, metrobüs, Ünalan Metro Durağı, Göztepe Metro Durağı, Kadıköy Vapur iskeleleri, Kadıköy Metro Durağı, Marmaray, Şükrü Saraçoğlu Stadı, Pırlanta Göztepe den dakikalar içinde ulaşılabilen yerler arasında bulunuyor.



Eğitim, Sağlık ve Alışveriş Merkezlerinin Yanı Başında


Pırlanta Göztepe, konumu itibariyle Anadolu Yakasının en önemli eğitim, sağlık ve yaşam alanlarının da hemen yanı başında bulunuyor. Pırlanta Göztepe'den hemen ulaşılabilen merkezler arasında; Marmara Üniversitesi, İstanbul Medeniyet Üniversitesi, Okan Üniversitesi MYO, Doğuş Üniversitesi, Atatürk Fen Lisesi, Fenerbahçe Anadolu Lisesi, istek Özel Acıbadem Lisesi; Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Florence Nightingale Hastanesi, Dünya Göz Hastanesi, Acıbadem Kozyatağı Hastanesi, Central Hospital, özel Göztepe Hastanesi, Medical Park Hastanesi, Universal Hastanesi, Tepe Nautilus AVM, Akasya AVM, Optimum AVM ve Palladium AVM yer alıyor.


Her Bütçeye Uygun Ödeme Planı


Pırlanta Göztepe metrekare birim fiyatı olarak 7 bin TL başlangıç fiyatı olarak belirlenmiş durumda. Fiyatlar ise 540 bin TL'den başlıyor. Lansmana özel bir uygulamayla liste fiyatları üzerinden yüzde 10 indirim bulunan Pırlanta Göztepe projesinden konut almak isteyenler için her bütçeye uygun ödeme planları da sunuluyor.



Pırlanta Göztepe projesi satışta! 540 bin TL ye!


http://pirlantagoztepe.com/


Tel: 0216 505 04 34


Haber Milliyet'te şöyle yer aldı;


İstanbul’da Pırlanta Koru, Pırlanta Çamlıca, Pırlanta Feneryolu gibi konseptleri geliştiren Erkan İnşaat, butik anlayışla inşa etmeye başladığı yeni projesi Pırlanta Göztepe’yi satışa çıkardı.


Fikirtepe kentsel dönüşümü içinde gerçekleştirilen projeye 130 milyon lira yatırım yapacak olan Erkan İnşaat, bu projeyle ‘Pırlanta’ konseptinin de son halkasını hayata geçirmiş olacak. Metrekare fiyatları 7 bin liradan başlayan projede en düşük daire fiyatı ise 540 bin lira.


Pırlanta Göztepe Projesi, 8 bin 774 metrekare arsa alanına, 93 bin 678 metrekare inşaat alanına sahip ve 20, 22, 24 katlı 3 bloktan oluşuyor. Lansman dönemine özel olarak liste fiyatları üzerinden yüzde 10 indirim yapacaklarını belirten Erkan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Erkan, projenin yüzde 20’sinin tamamlandığını söyledi. 446 konut yer alacak projede 34 mağazanın yer alacağı geniş bir Çarşı da bulunacak. Özellikle her kata balkon ve kat bahçesi oluşturmaya çalıştıklarını belirten Erkan, “Bölgede tüm ulaşım hatlarına, önemli lokasyonlara yakın konumdayız. Mayıs 2017’de bitirmeyi planladığımız proje, yatırım amaçlı almak isteyenler için de çok kısa sürede önemli prim kazandırabilir” dedi.


Hak sahipleri tapu aldı

290’a yakın konutu hak sahiplerine önceki gün tapularıyla teslim ettiklerini belirten Erkan, herkesin alacağı konut ve dükkanı önceden kararlaştırıp anlaşma yaptıklarını dile getirdi. Erkan, daireleri de sözleşme yerine kat irtifakıyla verdiklerini söyledi. Erkan,


“Göztepe ile fikirtepe’nin kesiştiği noktada, dönüşümün en ucundayız. Üzerinde daha önce çeşitli gecekondu ve baraka dükkan alanları vardı” dedi.



Milliyet 



Haber Akşam gazetesinde şöyle yer aldı...


Göztepe'ye 3 kuleli pırlanta geliyor


Erkan İnşaat, inşaasına başladığı Pırlanta Göztepe projesini satışa sundu. Projede fiyatlar 540 binTL'den başlıyor. 


Çamlıca Evleri, Pırlanta Çamlıca, Alya Kısıklı Tarihi Köşkü, Alya Konakları gibi projelere imza atan Erkan Şirketler Grubu, yeni projesi Pırlanta Göztepe'yi satışa sundu. Fikirtepe kentsel dönüşüm bölgesi dahilihde yer alan 8 bin 774 metrekare arsa alanına ve 93 bin 678 metrekare inşaat alanına sahip proje, 20,22,24 katlı 3 bloktan oluşuyor. Pırlanta Göztepe Yönetim Kumlu Başkanı Mehmet Emin Erkan, Bağdat caddesine yürüme mesafesindeki projede 1+1'den 5+1'e kadar, brüt 66 ila 290 metrekare arasmda 446 konut bulunduğunu ayrıca 34 mağazalık modern bir çarşı, geniş yeşil alanlar ve 750 araçlık kapalı otopark alanının da yer aldığım ifade etti. 


Metrekare fiyatı 7 bin lira!


Pırlanta Göztepe metrekare birim fiyatının başlangıç için 7 bin TL olarak belirlendiğini ifade eden Erkan, "Projede daire fiyatları ise 540 bin TL'den başlıyor. 

Lansmana özel bir uygulamayla liste fiyatları üzerinden yüzde 10 indirim bulunan Pırlanta Göztepe projesinden konut almak isteyenler için her bütçeye uygun ödeme planları da sunuluyor" dedi.


Akşam




Bu haber Sözcü Gazetesi'nde şöyle yer aldı:


Pırlanta Göztepe metrekare birim fiyatı olarak 7 bin TL başlangıç fiyatı olarak belirlendi

İstanbul’da Pırlanta Koru, Pırlanta Çamlıca, Pırlanta Feneryolu gibi mimari konseptlere imza atan Erkan İnşaat, butik anlayışla inşa etmeye başladığı yeni projesi Pırlanta Göztepe’nin lansmanını, ‘Best Of Göztepe’ konseptiyle Çırağan’da gerçekleştirdi. 20,22 ve 24 katlı 3 bloktan oluşan Pırlanta Göztepe gerek konumu gerekse mimarisiyle Göztepe’de yepyeni bir yaşamın kapılarını aralayacak.


Erkan İnşaat’ın 40 yıllık deneyimi bu kez Göztepe’de ışıldayacak. Hayata geçirdiği Pırlanta serisiyle İstanbul’a ve İstanbulların hayatına değer katan Erkan İnşaat’ın Göztepe’ye özel yeni mimari konsepti Best Of Göztepe, bölgenin en özel projesi olarak nitelendiriliyor.


Sunuculuğunu Simge Fıstıkoğlu’nun yaptığı ve Erkan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Erkan’ın ev sahipliğinde çok sayıda davetlinin katılımıyla Çırağan Palace Kempinskî’de düzenlenen özel bir organizasyonla tanıtılan Pırlanta Göztepe, konut sektöründe kalite standartlarını zirveye taşıyacak.


Daha önce gerçekleştirdikleri projelerdeki özgün tasarımı Pırlanta Göztepe’de sergilediklerini vurgulayan Erkan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Erkan, İstanbul’a ve Göztepe’ye özel bir değer katacak projenin, konut sahibi olmak isteyenlere beklentilerinin de üzerinde bir yaşam sunacağını ifade etti.


Pırlanta Göztepe’nin lokasyon olarak İstanbul’un merkezinde yer aldığını hatırlatan Erkan “İsmine yakışan pırlanta gibi değerli, hayata ve kent yaşamına değer katacak projemiz alışveriş merkezleri, hastane, üniversite gibi önemli alanların tam ortasında, Bağlar caddesine yürüme mesafesinde, Marmara Üniversitesi ve Göztepe Sağlık Kompleksi’ne komşu, şehrin içinde ama kargaşadan uzak, sakin ve yepyeni bir hayat sunuyoruz.


Sunduğu kalite ve konforun yanı sıra, yer aldığı noktadan şehrin diğer merkezi noktalarına hiçbir sorun yaşamadan rahatlıkla ulaşabiliyorsunuz. Hatta aracınızı bile almadan caddeye, dilerseniz toplu taşıma araçları He dakikalar içinde Avrupa Yakasına çok rahat geçiş yapabileceksiniz. Bu özellikleri ile Pırlanta Göztepe, bölgedeki diğer tüm projelerden ayrılan bir proje” dedi.


Pırlanta Göztepe’nin bulunduğu lokasyon itibariyle yatırım açısından da büyük fırsatlar sunduğunu belirten Erkan, “2017 Mayıs’ında teslim edeceğimiz projemizi yatırım amaçlı değerlendirmek isteyenler de kısa süre içinde yüksek bir getiri olanağına sahip olacaklar” diye konuştu.


Pırlanta Göztepe’nin yoğun ilgi göreceğini kaydeden Erkan, “40 yılı aşan tecrübemiz, daha önce gerçekleştirdiğimiz projelerdeki kalite, Erkan İnşaatı yüksek talebe sahip bir marka konumuna taşıdı. Bu ilgiye yakışan projelere ve İstanbul’a değer katan konsept üretimimize önümüzdeki süreçte de devam edeceğiz” dedi.


Göztepe’nin En Yaşanılası Daireleri


Pırlanta Göztepe, Projesi, 8 bin 774 metrekare arsa alanına, 93 bin 678 metrekare inşaat alanına sahip ve 20, 22, 24 katlı 3 bloktan oluşuyor. 95 bin metrekare alana sahip Pırlanta Göztepe’de 1+1′den 5+1′e kadar, brüt 66 ila 290 metrekare arasında 446 konut bulunuyor. Ayrıca 34 mağazalık modern bir çarşı, geniş yeşil alanlar ve 750 araçlık kapalı otopark alanı da yine projede yer alıyor. Sosyal yaşam alanlarının özenle tasarlandığı proje, açık ve kapalı yüzme havuzları, çocuk oyun alanları, fitness çenter, sauna, yürüyüş parkurları, kafe ve restoranlardan oluşan geniş bir yaşam alanı sunuyor.


Balkon Keyfi Geri Dönüyor


Pırlanta Göztepe’nin en önemli özelliklerinden birini ise, yıllardır özlenen bir balkon keyfini de yeniden sunması. Proje; her daireyi tamamen saran balkonları ve ferah kat bahçeleri ile de diğer projelerden ayrılıyor. Bunun yanı sıra Pırlanta Göztepe, daire içlerinde kullanılan malzemenin kalitesiyle de dikkat çekiyor. Parkeden, mutfak ekipmanına, banyodan portmantoya kadar kullanılan her ürün, özenle seçilmiş ve birinci sınıf kalitesiyle öne çıkıyor.


Hayatın Tam Ortasında


Tasarımı Çamoğlu Mimarlık’a ait Pırlanta Göztepe Projesi, Okan Üniversitesi, Doğuş Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, İstanbul Medeniyet Üniversitesi ile çevrili bir konumda. Bağdat Caddesi, minibüs caddesi, metrobüs, Ünalan Metro Durağı, Göztepe Metro Durağı, Kadıköy Vapur iskeleleri, Kadıköy Metro Durağı, Marmaray, Şükrü Saraçoğlu Stadı, Pırlanta Göztepe den dakikalar içinde ulaşılabilen yerler arasında bulunuyor.


Eğitim, Sağlık ve Alışveriş Merkezlerinin Yanı Başında


Pırlanta Göztepe, konumu itibariyle Anadolu Yakasının en önemli eğitim, sağlık ve yaşam alanlarının da hemen yanı başında bulunuyor. Pırlanta Göztepe’den hemen ulaşılabilen merkezler arasında; Marmara Üniversitesi, İstanbul Medeniyet Üniversitesi, Okan Üniversitesi MYO, Doğuş Üniversitesi, Atatürk Fen Lisesi, Fenerbahçe Anadolu Lisesi, istek Özel Acıbadem Lisesi; Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Florence Nightingale Hastanesi, Dünya Göz Hastanesi, Acıbadem Kozyatağı Hastanesi, Central Hospital, özel Göztepe Hastanesi, Medical Park Hastanesi, Universal Hastanesi, Tepe Nautilus AVM, Akasya AVM, Optimum AVM ve Palladium AVM yer alıyor.


Her Bütçeye Uygun Ödeme Planı


Pırlanta Göztepe metrekare birim fiyatı olarak 7 bin TL başlangıç fiyatı olarak belirlenmiş durumda. Fiyatlar ise 540 bin TL’den başlıyor. Lansmana özel bir uygulamayla liste fiyatları üzerinden yüzde 10 indirim bulunan Pırlanta Göztepe projesinden konut almak isteyenler için her bütçeye uygun ödeme planları da sunuluyor.


 


Haber Posta Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Erkan İnşaat, 'Pırlanta' serisinin en son halkası Pırlanta Göztepe'yi satışa çıkardı. Daire fiyatları 540 bin liradan başlıyor. 


3 blokta 446 daireden meydana gelen Pırlanta Göztepe'de, lansmana özel yüzde 10 indirim fırsatıyla satışlar başladı. Projede 1+1'den 5+1'e kadar daire tipleri mevcut. Büyüklükler ise 66 ila 290 metrekare arasında değişiyor. Teslimler 2017'de yapüacak. 


'Yatırımcı kazanacak' 

Pırlanta Göztepe evleri metrekaresi 7 bin liradan başlayan fiyatlarla satılacak. Erkan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Erkan, 540 bin lira başlangıç fiyatı olan projenin yatırımcısına kazandıracağını söyledi. Mehmet Emin Erkan, "Lansmana özel fiyatlarla metrekaresi 7 bin liradan satışa çıktık. Bu rakamlar çok kısa süre için geçerli. Proje alıcısına çok yüksek kazanç sağlayacak. Tamamlandığında metrekare birim fiyatları 10 bin doları bulacak" dedi. 


Çarşısı da olacak 

Proje, Bağdat Caddesi, minibüs caddesi, metrobüs, Ünalan metro durağı, Göztepe metro durağı, Kadıköy vapur iskelesi, Kadıköy metro durağı ve Şükrü Saraçoğlu Stadı'na bir kaç dakika uzaklıkta konumlanıyor. Pırlanta Göztepe'nin sosyal olanakları arasmda ise 34 mağazalık çarşı, yürüyüş parkurları, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, spor merkezi, kafe, otopark ve restoranlar yer alıyor. 



Posta





Haber Habertürk Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı..



Erkan inşaat, butik anlayışla inşa etmeye başladığı yeni projesi Pırlanta Göztepe'nin lansmanını, 'Best Of Göztepe' konseptiyle gerçekleştirdi. 20, 22 ve 24 katlı 3 bloktan oluşan Pırlanta Göztepe, özgün bir mimariye sahip. Erkan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Erkan, istanbul'a ve Göztepe'ye özel bir değer katacak projenin, konut sahibi olmak isteyenlere beklentilerinin de üzerinde bir yaşam sunacağını ifade etti. 95 bin metrekare alana sahip Pırlanta Göztepe'de brüt 66 ila 290 metrekare arasında 446 konut var. Pırlanta Göztepe, 8 bin 774 metrekare arsa alanında, 20, 22, 24 katlı 3 bloktan oluşuyor.


Habertürk



Haber Sabah Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı; 


Erkan İnşaat, butik anlayışla inşa etmeye başladığı yeni projesi Pırlanta Göztepe'yi satışa çıkardı. Fikirtepe kentsel dönüşümü içinde gerçekleştirilen projeye 130 milyon lira yatırım yapacak olan Erkan İnşaat, bu projeyle 'Pırlanta' konseptinin de son halkasını hayata geçirmiş olacak. Metrekare fiyatları 7 bin liradan başlayan projede en düşük daire fiyatı ise 540 bin lira. Lansman dönemine özel olarak liste fiyatları üzerinden yüzde 10 indirim yapacaklarını belirten Erkan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Erkan, geniş bir çarşının da yer aldığı 446 konutlu projenin yüzde 20'sinin tamamlandığını söyledi. Erkan, "Bölgede tüm ulaşım hatlarına, önemli lokasyonlara yakın konumdayız. Mayıs 2017'de bitirmeyi planladığımız proje, yatırım amaçlı almak isteyenler için de çok kısa sürede önemli prim kazandırabilir" dedi. 

Sabah



Haber Yeni Akit Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı; 


Erkan Şirketler Grubu, Kadıköy Fikirtepede başlatılan kentsel dönüşüm seferberliğinde 'Pırlanta Göztepe' projesiyle yer aldı. 130 milyon liralık yatırım değeri ile Göztepe ile Fikirtepe'nin kesişim noktasında yükselecek olan Erkan İnşaat'ın Pırlanta serisinin son halkası Best Of Göztepe (Pırlanta Göztepe), metrekaresi 7 bin liradan satışa sunuldu Yapılan lansman da konuşan inşaat süreci devam eden projeyle ilgili bilgiler veren Erkan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı M. Emin Erkan, 40 yılı aşan tecrübeleriyle, daha önce gerçekleştirdikleri projelerdeki kaliteyi, yüksek talebi yeni projelerinde de görüp yaşatmak istediklerini söyledi. 

AYRILAN ÖZELLİK 
Erkan,"Marmara Üniversitesi ve Göztepe Sağlık Kompleksine komşu projeden şehrin diğer merkezi noktalarına hiçbir sorun yaşamadan rahatlıkla ulaşabiliyorsunuz. Hatta aracınızı bile almadan caddeye, dilerseniz toplu taşıma araçları ile dakikalar içinde Avrupa Yakasına çok rahat geçiş yapabileceksiniz. Bu özellikleri ile Pırlanta Göztepe, bölgedeki diğer tüm projelerden ayrılan bir proje" dedi. 

Pırlanta Göztepe m2 birim lansman fiyatı olarak 7 bin lira olarak açıklandı. Proje bittiğinde m2 fiyatının 20 bin liranın üzerine çıkması bekleniyor. Dairelerin fiyatları ise 540 bin liradan başlıyor. 

Yeni Akit/ Mehmet Canıtatlı



Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı; 


İSTANBUL'DA Pırlanta Koru, Pırlanta Çamlıca, Pırlanta Feneryolu gibi mimari konseptlere imza atan Erkan inşaat, butik anlayışla inşa etmeye başladığı Pırlanta Göztepe'yi satışa çıkardı. 

20, 22 ve 24 katlı 3 bloktan oluşan Pırlanta Göztepe'de 446 konut bulunuyor. Daireler, 1+1'den 5+1'e kadar, brüt 66 ila 290 metrekare arasında değişiyor. Projede 34 mağazalık çarşı, geniş yeşil alanlar ve 750 araçlık kapalı otopark alanı da bulunuyor. Pırlanta Göztepe'de metrekare birim fiyatı 7 bin TL olarak belirlendi. Fiyatlar 540 bin TL'den başlıyor. Lansmana özel olarak liste fiyatları üzerinden yüzde 10 indirim yapılıyor. Erkan Şirketler Grubu Başkanı Mehmet Emin Erkan, "2017 Mayıs'ında teslim edeceğimiz projemizi yatırım amaçlı değerlendirmek isteyenler de kısa sürede yüksek bir getiri olanağına sahip olacaklar" dedi. 

Vatan



Haber Bugün Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Erkan İnşaat İstanbul’un farklı lokasyonlarında projelendirdiği pırlanta serisini Göztepe’ye taşıdı. 130 milyon liralık kentsel dönüşüm projesinde 3 blok yükseliyor.

Yaklaşık 40 yıldır İstanbul’un farklı bölgelerinde projeler gerçekleştiren Erkan İnşaat şimdi de kentsel dönüşüm projesine imza attı. Şirket Göztepe’de Pırlanta Göztepe ismiyle 3 bloklu karma yapı inşa edecek. Projede 20, 22 ve 24 katlı 3 blokta toplam 446 konut yer alıyor. 93 bin 678 metrekare inşaat alanına sahip karma yapıda metrekare fiyatı 7 bin liradan başlıyor. Projenin konut alıcısına yüksek prim vadettiğini belirten Erkan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Erkan, “40 yılı aşan tecrübemiz, daha önce gerçekleştirdiğimiz projelerdeki kalite, Erkan İnşaatı yüksek talebe sahip bir marka konumuna taşıdı. Bu ilgiye yakışan projelere ve İstanbul’a değer katan konsept üretimimize önümüzdeki süreçte de devam edeceğiz. Bizden konut alan hep kazandı, kazanmaya devam edecek” dedi.
 
8 bin 774 metrekare arsa alanı içinde yükselecek 3 kule toplam 93 bin 678 metrekare inşaat alanına sahip. Projede 1+1’den 5+1’e kadar, brüt 66 ila 290 metrekare arasında 446 konut bulunuyor. Ayrıca 34 mağazalık bir çarşı, geniş yeşil alanlar ve 750 araçlık kapalı otopark alanı da yine projede yer alıyor. Donatılar arasında ise açık ve kapalı yüzme havuzları, çocuk oyun alanları, fitness center, sauna, yürüyüş parkurları, kafe ve restoranlar sıralanıyor.


Ticariler satışta değil


Konutların temel ihtiyaçlarını gidermek için projenin içinde ayrıca 34 ticari ünite de bulunuyor.

Bugün Gazetesi




Haber Star Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Kentsel dönüşüm kapsamında Erkan İnşaat tarafından hayata geçirilen Pırlanta Göztepe projesinde satışlar başladı. Metrekare fiyatı 7 bin TL’den başlayan projenin yüzde 20’si tamamlandı.

‘Pırlanta’nın son halkası Göztepe’de yükseliyor

İstanbul’da Pırlanta Koru, Pırlanta Çamlıca, Pırlanta Feneryolu gibi konseptleri geliştiren Erkan İnşaat, butik anlayışla inşa etmeye başladığı yeni projesi Pırlanta Göztepe’yi satışa çıkardı. Fikirtepe kentsel dönüşümü içinde gerçekleştirilen projeye 130 milyon lira yatırım yapacak olan Erkan İnşaat, bu projeyle ‘Pırlanta’ konseptinin son halkasını hayata geçirmiş olacak. Metrekare fiyatları 7 bin liradan başlayan projede en düşük daire fiyatı ise 540 bin lira. Lansman dönemine özel olarak liste fiyatları üzerinden yüzde 10 indirim yapacaklarını belirten Erkan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Erkan, projenin yüzde 20’sinin tamamlandığını söyledi. 446 konut yer alacak projede 34 mağazanın yer alacağı geniş bir çarşı da bulunacak. Özellikle her kata balkon ve kat bahçesi oluşturmaya çalıştıklarını belirten Erkan “Bölgede tüm ulaşım hatlarına, önemli lokasyonlara yakın konumdayız. Mayıs 2017’de bitirmeyi planladığımız proje, yatırım amaçlı almak isteyenler için de çok kısa sürede önemli prim kazandırabilir” dedi.

TAPULARINI VERDİK 


290’a yakın konutu hak sahiplerine önceki gün tapularıyla teslim ettiklerini belirten Erkan, herkesin alacağı konut ve dükkanı önceden kararlaştırıp anlaşma yaptıklarını dile getirdi. Daireleri de sözleşme yerine kat irtifakıyla verdiklerini kaydeden Erkan “Diğer müteahhit arkadaşlarım alınmasın ama biz her şey önceden net olsun, alınan satılan görülsün istiyoruz” diye konuştu. Erkan, Fikirtepe kentsel dönüşümü kapsamında yer almalarına rağmen, bölgenin en ucunda bulunduklarını hatırlatarak, “Göztepe ile Fikirtepe’nin kesiştiği noktada, dönüşümün en ucundayız. Üzerinde daha önce çeşitli gecekondu ve baraka dükkan alanları vardı” dedi.  

BALKON KEYFİ GELDİ


Pırlanta Göztepe’nin en önemli özelliklerinden biri ise yıllardır özlenen balkon keyfini yeniden sunması. Proje, her daireyi tamamen saran balkonları ve ferah kat bahçeleri ile de diğer projelerden ayrılıyor. Bunun yanı sıra Pırlanta Göztepe, daire içlerinde kullanılan malzemenin kalitesiyle de dikkat çekiyor. Parkeden mutfak ekipmanına, banyodan portmantoya kadar kullanılan her ürün, özenle seçilmiş ve birinci sınıf kalitesiyle öne çıkıyor. 


Star




Haber Yeni Şafak Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...

İstanbul'da Pırlanta Koru, Pırlanta  Feneryolu mimari konseptlere imza atan Erkan İnşaat, butik anlayışla inşa etmeye başladığı yeni projesi Pırlanta Göztepe'yi satışa çıkardı. 20, 22 ve 24 katlı 3 bloktan oluşan Pırlanta Göztepe, konumu ve mimarisiyle dikkat çekiyor. Lansmanda konuşan Erkan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Erkan, daha önce gerçekleştirdikleri projelerdeki özgün tasarımı Pırlanta Göztepe'de de sergilediklerini vurguladı. Projelerinin Göztepe'ye özel bir değer katacağını belirten Erkan, beklentilerin üzerinde bir yaşam sunacaklarını ifade etti. Erkan, "2017 Mayıs'ında teslim edeceğimiz projemizi yatırım amaçlı değerlendirmek isteyenler de kısa süre içinde yüksek bir getiri olanağına sahip olacaklar" dedi. Pırlanta Göztepede; toplam 446 konut ile 34 mağazası olan bir çarşı bulunuyor. Dairelerin metrekare birim fiyatı 7 bin TL'den başlıyor. 

Yeni Şafak



Haber Yeni Yüzyıl Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...

Adını tarihi köşklerin restorasyonu ve villa inşaatları ile duyuran Erkan İnşaat, 'Pırlanta' serisini Göztepe'ye taşıdı. Projede metrekare birim fiyatı 7 bin lira olarak belirlendi 

ALYA Kısıklı Tarihi Köşkü, Tarabya Tarihi Köşkü, Acıbadem Tarihi Köşkü ile bugüne kadar birçok villa ve lüks konut projesine imza atan Erkan İnşaat yeni projesine start verdi. Daha önce İstanbul'da Pırlanta Koru, Pırlanta Çamlıca, Pırlanta Feneryolu gibi mimari konseptlere imza atan Erkan İnşaat, butik anlayışla inşa etmeye başladığı yeni projesi Pırlanta Göztepe'nin lansmanını, 'Best Of Göztepe' konseptiyle Çırağan'da gerçekleştirdi. Sunuculuğunu Simge Fıstıkoğlu'nun yaptığı ve Erkan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Erkan'ın ev sahipliğinde gerçekleşen lansmanda verilen bilgiye göre 3 bloktan oluşan Pırlanta Göztepe'de metrekare fiyatları 7 bin liradan başlayacak. Daha önce gerçekleştirdikleri projelerdeki özgün tasarımı Pırlanta Göztepe'de de sergilediklerini vurgulayan Mehmet Emin Erkan, İstanbul'a ve Göztepe'ye özel bir değer katacak projenin, konut sahibi olmak isteyenlere beldentilerinin de üzerinde bir yaşam sunacağını ifade etti. 

Sehrin merkezinde 
Pırlanta Göztepe'nin lokasyon olarak İstanbul'un merkezinde yer aldığını hatırlatan Erkan, "İsmine yakışan pırlanta gibi değerli, hayata ve kent yaşamına değer katacak projemizle; alışveriş merkezleri, Bağdat Caddesi'ne yürüme mesafesinde şehrin içinde yepyeni bir hayat sunuyoruz" diye konuştu. 

540 bin liradan başlıyor 
Pırlanta Göztepe Projesi, 8 bin 774 metrekare arsa alanına, 93 bin 678 metrekare inşaat alanına sahip ve 20, 22, 24 katlı 3 bloktan oluşuyor. 95 bin metrekare alana sahip Pırlanta Göztepe'de 1+1 'den 5+1 'e kadar, brüt 66 ila 290 metrekare arasında 446 konut bulunuyor. Pırlanta Göztepe'de fiyatlar ise 540 bin TL'den başlıyor. Lansmana özel bir uygulamayla liste fiyatları üzerinden yüzde 10 indirim bulunan Pırlanta Göztepe'de çeşitli ödeme planları da sunuluyor. 


Yeni Yüzyıl


Bu Haber Hürriyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;

 Pırlanta Koru, Pırlanta Çamlıca, Pırlanta Feneryolu gibi mimari konseptlere imza atan Erkan İnşaat, yeni projesi Pırlanta Göztepe'de satışlara başladı. 
Pırlanta Göztepe projesi, 8 bin 774 metrekare arsa alanına, 93 bin 678 metrekare inşaat alanına sahip ve 20,22,24 katlı 3 bloktan oluşuyor. Projede 1 +1 'den 5+1 'e kadar, brüt 66 ila 290 metrekare arasında 446 konut bulunuyor. 34 mağazalık bir çarşı planlanan projede geniş yeşil alan ve 750 araçlık otopark da bulunacak. Daha önce gerçekleştirdikleri projelerdeki özgün tasarımı Pırlanta Göztepe'de de sergüedikleriııi vurgulayan Erkan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Erkan, "İsmine yakışan pırlanta gibi değerli, hayata ve kent yaşamına değer katacak projemizle; alışveriş merkezleri, hastane, üniversite gibi önemli alanların tam ortasında, Bağdat caddesine yürüme mesafesinde, Marmara Üniversitesi ve Göztepe Sağlık Kompleksine komşu, şehrin içinde ama kargaşadan uzak, sakin ve yepyeni bir hayat sunuyoruz. 2017 Mayıs'ında teslim edeceğimiz projemizi yatırım amaçlı değerlendirmek isteyenler de kısa süre içinde yüksek bir getiri olanağına sahip olacak" diye konuştu. 

Hürriyet



Haber Dünya gazetesinde şöyle yer aldı:
Göztepe'ye 130 milyon liralık' Pırlanta' gibi proje inşa ediyor


Erkan İnşaat, İstanbul Fikirtepe-Göztepe aksında inşa ettiği Pırlanta projesini satışa çıkardı. 

Metrekare fiyatlarının 7 bin lira seviyelerinde olduğu projede 93 bin metrekarelik inşaat büyüklüğünün yüzde 55'lik bölümünü hak sahipleri oluşturuyor. Mimar Ömer Çamoğlu tarafından tasarlanan ve 3 blok şeklinde yükselen projede inşaatın yüzde 20>lik bölümü tamamlandı. Erkan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Erkan, projenin fiyatlarının gelecekteki fiyatlar düşünüldüğünde uygun olduğunu dile getirerek, "Metrekare fiyatlarımız 7 bin liradan başlıyor ama proje tamamlandığında 15 bin liraları bulmasını bekliyoruz. Projemiz Fikirtepe dönüşüm kapsamında inşa ediliyor" diye konuştu. 

Projenin yaklaşık 130 milyon liralık yatırım değerine sahip olduğunu dile getiren Mehmet Emin Erkan, "Firma olarak bizden ev alan herkese tapularını hemen teslim ediyoruz. Burada 290'a yakın hak sahibi var. Toplam satüabilir alanımız 28 bin metrekare" dedi. 

'Best of Göztepe' konseptiyle satışa açılan Pırlanta Göztepe konumuyla da öne çıkıyor. Marmara Üniversitesi ve Göztepe Sağlık Kompleksi'nin yanı başında yükselen projedeki konutlar Mayıs 2017'de sahiplerine teslim edilecek. 

Toplamda 446 daire ile 34 mağazanın bulunduğu Pırlanta Göztepe Evleri'nde 750 araç kapasiteli otopark yer alacak. Daire fiyatlarının 540 bin liradan başladığı projede lansman dönemine özel olarak yüzde 10 indirim uygulanıyor. 

Dünya




Haber Hürses Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...

Pırlanta Göztepe Erkan inşaat'ın 40 yıllık deneyimi bu kez Göztepe'de ışıldayacak. Hayata geçirdiği Pırlanta serisiyle İstanbul'a ve İstanbullann hayatına değer katan Erkan İnşaat'ın Göztepe'ye özgü yeni mimari konsepti Best Of Göztepe, bölgenin en özel projesi olarak nitelendiriliyor. Sunuculuğunu Simge Fıstıkoğlu'nun yaptığı ve Ertem Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Erkan'ın ev sahipliğinde çok sayıda davetlinin katılımıyla Çırağan Palace Kempinski'de düzenlenen özel bir organizasyonla tanıtılan Pırlanta Göztepe, konut sektöründe kalite standartlarını zirveye taşıyacak. Daha önce gerçekleştirdikleri projelerdeki özgün tasarımı Pırlanta Göztepe'de de sergilediklerini vurgulayan Erkan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Erkan, İstanbul'a ve Göztepe'ye özel bir değer katacak projenin, konut sahibi olmak isteyenlere beklentilerinin de üzerinde bir yaşam sunacağını ifade etti. 


Hürses




Haber Taraf Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


Kentsel dönüşümün başarılı örneklerini gördüğümüz Fikirtepe'nin yeni konut projesi Pırlanta Göztepe satışa sunuldu. Geçmiş yıllarda kaliteli işlere imza atan Erkan İnşaat projeyi Mayıs 2017'de teslim edecek. 


Pırlanta Göztepe, 8 bin 774 metrekare arsa alanına, 93 bin 678 metrekare inşaat alanına sahip ve 20, 22, 24 katlı 3 bloktan oluşuyor. 95 bin metrekare alana sahip Pırlanta Göztepe'de 1+1'den 5+1'e kadar, brüt 66 ila 290 metrekare arasında 446 konut bulunuyor. Ayrıca 34 mağazalık modern bir çarşı, yeşil alanlar ve 750 araçlık kapalı otopark alanı da yine projede yer alıyor. 


Proje açık ve kapalı yüzme havuzlan, çocuk oyun alanları, fitness center, sauna, yürüyüş parkurları, kafe ve restoranlardan oluşan sosyal yaşam alanlarları sunuyor. 


Pırlanta Göztepe metrekare fiyatları 7 bin TL'den başlıyor. En düşük daire fiyatı 540 bin TL. Tanıtıma özel liste fiyatları üzerinden yüzde 10 indirim bulunan projeden konut almak isteyenler için her bütçeye uygun ödeme planları da sunuluyor. 

Taraf


Haber Fortune Dergisi'nde şu şekilde yer aldı;


Pırlanta Göztepe'nin lansmamm, "Best Of Göztepe" konseptiyle gerçekleştirdi. Proje 20, 22 ve 24 katlı üç bloktan oluşuyor. Erkan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Erkan, "Projemizle; alışveriş merkezlen, hastane, üniversite gibi önemli alanların tam ortasında, Bağdat Caddesine yürüme mesafesinde, Göztepe Sağlık Kompleksine komşu, şehrin içinde ama kargaşadan uzak yaşama imkanı sunuyoruz" diyor.


Fortune

Geri Dön