05 / 05 / 2024

Quasar İstanbul iş kazası

Quasar İstanbul iş kazası

İstanbul Mecidiyeköy'de 1.5 ay önce asansör faciasının yaşandığı inşaatın bitişiğindeki rezidans inşaatının tesisat işlerini yapan taşeron firma sahibi Mehmet Akar, 11'inci kattan düşerek can verdi...

İş Portföy, Quasar İstanbul'daki 196 gayrimenkulü satacak!

İş Portföy, İstanbul kadar görkemli ve ışıltılı bir yaşam sunan Quasar İstanbul’da yer alan rezidans ve ofisleriyle kusursuz bir hayata davet ediyor.

İş Portföy'ün Quasar İstanbul basın toplantısı 15 Ekim'de!

İş Portföy güvencesi ile İstanbul kadar görkemli ve ışıltılı bir yaşam sunan Quasar İstanbul'un basın toplantısı 15 Ekim'de yapılacak...

Quasar İstanbul tesis yönetimi için Atalian ile anlaştı!

Quasar İstanbul’un tesis yönetimi kapsamında tüm teknik ve temizlik hizmetleri, 2013 yılında Türkiye’de faaliyet göstermeye başlayan ATALIAN Global Services tarafından karşılanacak. İki firma arasında anlaşma sağlandı.

Şişli Quasar İstanbul metrekare fiyatları!

Viatrans – Meydanbey  ortaklığıyla hayata geçirilen Quasar İstanbul projesi ofis, rezidans, AVM, otel ve kültür sanat alanlarından meydana geliyor. Şişli Quasar İstanbul metrekare fiyatları 8 bin dolardan başlıyor.

Fulya Quasar İstanbul fiyat listesi 2017!

Quasar İstanbul projesinde metrekare birim fiyatları 8 bin dolar ile 11 bin dolar arasında değişiyor. Projede daire teslimleri hemen yapılıyor...

Şişli Quasar İstanbul’da yaşam başladı!

Şişli'de inşa edilen Quasar İstanbul’da yaşam başladı. Quasar İstanbul, yatırımcısına yüksek kazanç sağlarken, sunduğu lüks anlayışıyla da sakinlerine en konforlu yaşamı sunuyor.

Quasar İstanbul, Termo Teknik dekoratif radyatör serisini tercih etti!

Mecidiyeköy’ün çehresini değiştiren, “Dünyanın en iyi rezidansı” ödülüne sahip Quasar İstanbul’da, projenin tasarımına uygun stili ve verimi ile dikkat çeken Termo Teknik dekoratif radyatör serisi kullanılıyor.

Quasar İstanbul için 10 yılda 5 plan yapıldı!

Mecidiyeköy’de eski Likör fabrikasının bulunduğu araziye dikilen Quasar isimli 2 gökdelen için 10 yılda tam 5 plan yapıldı ve her değişiklik idari mahkemelerce iptal edildi.

Quasar İstanbul ve Sulukule'de inşaat bitti, projeler iptal edildi!

İstanbul Şişli Likör Fabrikası'nın bulunduğu araziye yapılan 157 metre yüksekliğinde Quasar İstanbul gökdelenleriyle ilgili hazırlanan imar planları mahkeme tarafından iptal edildi. Bir iptal de Sulukule'de...

Quasar İstanbul inşaatı devam edecek mi?

Yıkılan Şişli Likör Fabrikası’nın yerine inşa edilen Quasar İstanbul projesine Danıştay da “dur” dedi, ama inşaat mahkeme kararına rağmen tüm hızıyla devam ediyor.

Quasar İstanbul inşaatında iş kazası!

İstanbul Mecidiyeköy'de Torunlar İnşaat'ın hemen yanında bulunan Quasar İstanbul inşaatında iş cinayeti yaşandı. Boru tesisatı döşediği sırada 5'inci kata düşen Mehmet Akar, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılırken yolda yaşamını yitirdi.

Quasar İstanbul inşaatında bir işçi hayatını kaybetti!

Şişli-Mecidiyeköy'de Torunlar'a ait inşattaki asansörün düşmesi sonucu 10 işçinin hayatını kaybettiği inşaatın hemen yanında bulunan Quasar İstanbul inşaatında, saat 15.00 sıralarında iş cinayeti yaşandı.

Mecidiyeköy Quasar İstanbul şantiyesinden 1 işçi düşerek yaşamını yitirdi!

İstanbul Avrupa Yakası Şişli Mecidiyeköy'de yine bir iş kazası yaşandı. Mecidiyeköy eski Likör Fabrikası arazisi üzerinde yükselen Quasar İstanbul şantiyesinden 1 işçi düşerek yaşamını yitirdi.

Quasar İstanbul iş kazası Haberi

Quasar İstanbul iş kazası

Quasar İstanbul'un tesisat işlerini yapan taşeron firmanın sahibi 11. kattan düşüp can verdi


İstanbul Mecidiyeköy'de 1.5 ay önce asansör faciasının yaşandığı inşaatın bitişiğindeki rezidans inşaatının tesisat işlerini yapan taşeron firma sahibi Mehmet Akar, 11'inci kattan düşerek can verdi. Olay saat 14.30 sıralarında Quasar İstanbul isimli rezidans inşaatında meydana geldi. İnşaatın tesisat işini yapan alt taşeron firma sahiplerinden Mehmet Akar, henüz bilinmeyen bir nedenle dengesini kaybederek inşaatın 11'inci katından 5'inci kata düştü. İşçilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Akar'ın hayatını kaybettiği belirlendi. İnşaatın bitişiğindeki Torunlar'a ait rezidans inşaatında 1.5 ay önce düşen asansörde 10 işçi hayatını kaybetmişti. Olay sonrası inşaatta çalışmaya ara verildi. Projenin sahibi Viatrans-Meydanbey Ortak girişimi tarafından yapılan açıklamada Mehmet Akar'ın teftiş sırasında...