30 / 04 / 2024

quasar istanbul mıpım

quasar istanbul mıpım

Gayrimenkul fuarı MIPIM'te standı yer alan Quasar İstanbul projesine Azeriler büyük ilgi gösterdi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen duyurdu: İstanbul'a 3. tünel geliyor! Büyük İstanbul Tüp Tüneli boğazın altından geçecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin büyük İstanbul mitinginde peş peşe yeni müjdeleri duyurdu. Müjdelerden biri de Büyük İstanbul Tüp Tüneli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'a 3. tünel yapılacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Tuna İstanbul Mühendislik Müşavirlik Yapı Proje Limited Şirketi kuruldu!

Tuna İstanbul Mühendislik Müşavirlik Yapı Proje Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ünal Tuna tarafından kuruldu.

Yıldız İstanbul Mühendislik İnşaat Emlak Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız İstanbul Mühendislik İnşaat Emlak Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Murat Akın ve Yıldız Akın ortaklığında kuruldu.

Nevada İstanbul Mühendislik Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Nevada İstanbul Mühendislik Yatırım Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de Yavuz Güneş tarafından kuruldu.

Folkart Nefes İstanbul, müstakil yaşama yeni soluk getiriyor!

Yapı sektöründe bugüne kadar İzmir’de 7 milyar Türk Lirası yatırım değerinde, pek çok projeyi tamamlayan ve sahiplerine zamanında teslim eden Folkart, İstanbul’a ‘Folkart Nefes İstanbul’ projesiyle geliyor. 

Kanal İstanbul müsilaj sorununu çözecek mi?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Kanal İstanbul'un müsilaj sorununu çözüp çözemeyeceği ile ilgili açıklama yaptı.

Ekrem İmamoğlu: Kanal İstanbul müsilaj konusuna dua okutur!

5 Haziran Dünya Çevre Günü'nde konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul ve müsilaj meselesi hakkında değerlendirmede bulundu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kanal İstanbul müjdesi!

Çamlıca Kulesi'nin açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kanal İstanbul ile ilgili tüm ihalelerin bu sene yapılacağını dile getirdi

Atlas Sineması ve İstanbul Müzesi açıldı! 

Kültür Bakanlığı tarafından iki yıldır restore edilen Tarihi Atlas Sineması yeniden sanatseverlerle buluşuyor. Tarihi sinema önceki gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açıldı.

İstanbul Eyüp'teki kentsel dönüşümde son durum ne?

İstanbul Eyüp'te Akşemsettin, Karadolap, Çırçır, Yeşilpınar Mahallelerinde yapılacak kentsel dönüşüm projesi 6 bin 500 konut içerirken 30 bin kişiyi etkileyecek.

Art İstanbul Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Art İstanbul Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Olcay Yılmaz, Ezgi Sarıgül ve Tamer Alpay ortaklığında kuruldu.

CEG İstanbul Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

CEG İstanbul Mühendislik Anonim Şirketi bugün Bağcılar 50 bin TL sermaye bedeli ile Sedef Karahan ve Mohand Larbi Sennour ortaklığıyla kuruldu...

Quasar İstanbul tesis yönetimi için Atalian ile anlaştı!

Quasar İstanbul’un tesis yönetimi kapsamında tüm teknik ve temizlik hizmetleri, 2013 yılında Türkiye’de faaliyet göstermeye başlayan ATALIAN Global Services tarafından karşılanacak. İki firma arasında anlaşma sağlandı.

quasar istanbul mıpım Haberi

quasar istanbul mıpım

İstanbul Şişli Mecidiyeköy'de Eski Likör Fabrikası arazisi üzerinde hayata geçirilen Quasar İstanbul, MIPIM Fuarı'nda açtığı standta Azeriler'den büyük ilgi gördü. Viatrans-Meydanbey İcra Kurulu Başkanı Haydar Özkan, yabancıların özellikle ofislerle ilgilendiği belirtirken, satmayı düşünmedikleri Fairmont Otel için Azeri yatırımcılardan yazılı tekliflerin geldiğini...